Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos retiren prop de 300 cartutxos de dinamita, 4 granades i munició diversa d'una masia del Priorat

Els propietaris van comprar l'immoble per fer-hi reformes i van descobrir els artefactes explosius

La unitat d'artificiers dels Mossos, els Tedax, han retirat aquest divendres 280 cartutxos de dinamita, 4 granades de mà i munició diversa d'una masia de la Morera de Montsant La unitat d'artificiers dels Mossos, els Tedax, han retirat aquest divendres 280 cartutxos de dinamita, 4 granades de mà i munició diversa d'una masia de la Morera de Montsant MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dissabte, 02 Setembre 2023 01:16

La unitat d'artificiers dels Mossos d'Esquadra, els Tedax, han retirat aquest divendres 280 cartutxos de dinamita, 4 granades de mà i munició diversa d'una masia situada al municipi de la Morera de Montsant (Priorat). Segons ha explicat el cos policial, els propietaris van comprar l'immoble amb la intenció de fer-hi reformes i en començar van descobrir els artefactes explosius.

D'immediat van comunicar-ho als serveis d'emergència, que no s'han pogut adreçar a l'indret fins avui a causa de l'incendi que aquests dies hi ha hagut a Mont-Roig del Camp. Finalment, aquest matí efectius de la unitat de Tedax dels Mossos d'Esquadra s'han pogut fer càrrec del material.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: