Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les reunions per definir el futur Pla Territorial Sectorial Agrari Específic del Priorat

L'objectiu és crear un instrument d'ordenació i de gestió del paisatge per a l'aplicació de les polítiques agràries

Imatge de la primera reunió de treball per definir el futur Pla Territorial Sectorial Agrari Específic del Priorat Imatge de la primera reunió de treball per definir el futur Pla Territorial Sectorial Agrari Específic del Priorat ACCIÓ CLIMÀTICA
Societat ACN
Dijous, 09 Mai 2024 00:04

El Consell Comarcal del Priorat ha acollit aquest dimecres la primera reunió de treball per definir el futur Pla Territorial Sectorial Agrari Específic de la comarca. Hi ha participat representants del Departament d'Acció Climàtica, del Consell Comarcal, de la DO Montsant, de la DOP Siurana, de la DOQ Priorat, dels Regants Montsant i Baix Priorat i d'Unió de Pagesos, així com de les empreses adjudicatàries de la redacció del document. Es tracta d'una llarga reivindicació territorial des de l'aprovació de la Llei 3/2019 dels espais agraris de Catalunya. L'objectiu d'aquest pla és esdevenir un instrument d'ordenació i de gestió del paisatge per a l'aplicació de les polítiques agràries previstes a la llei i facilitar-ne el compliment.

Amb aquest Pla es determinaran les especificitats, característiques, problemàtiques i singularitats dels espais agraris del Priorat així com els objectius de preservació del paisatge agroforestal de la comarca. A més, s'inclourà una estimació dels recursos disponibles i determinarà les prioritats d'actuació en aquest àmbit. També condicionarà els continguts dels plans urbanístics que hauran de ser coherents amb les seves determinacions i facilitar el seu acompliment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: