Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Els assistents als concerts de Carles Viarnés, aquest diumenge a la Cartoixa, i de Guillem Roma, el 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic

La DOP Siurana col·labora amb el Festival Terrer del Priorat

Gastronomia Redacció Infocamp
Els assistents als concerts de Carles Viarnés, aquest diumenge a la Cartoixa, i de Guillem Roma, el 3 d’octubre a Siurana, podran degustar oli DOP Siurana amb un tastet gastronòmic
El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, i el regidor de Turisme de Valls, Òscar Peris,durant la presentació de la a Festa de la Verema de la DO Tarragona i la primera edició dels Maridatges de Verema
Gastronomia Redacció Infocamp

Vuit restaurants de l'Alt Camp ofereixen sopars maridats amb vins de la DO Tarragona

Restauradors i cellers s'alien per oferir els ‘Maridatges de Verema’, del 25 de setembre al 16 d’octubre
Tretze establiments de l'Hospitalet de l'Infant oferiran receptes amb l'arròs com a principal ingredient
Gastronomia Redacció Infocamp

Primera Jornada gastronòmica de l'arròs a l'Hospitalet de l'Infant

Un total de 13 establiments oferiran, entre el 25 de setembre i l'11 d'octubre, diverses receptes amb l'arròs com a ingredient principal
Imatge d'arxiu d'una tapa del 'Dtapes per Torredembarra'
Gastronomia Redacció Infocamp

El 'DTapes per Torredembarra' es durà a terme a la tardor

La ruta de tapes que es va suspendre a la primavera arriba, del 23 d'octubre al 8 de novembre, carregada de premis
Onze establiments oferiran degustacions diverses cada dijous, maridades amb els vins i caves de Raventós Codorniu
Gastronomia Redacció Infocamp

La nova ruta gastronòmica ‘Tasta Salou’ es posa en marxa el proper dijous

Onze establiments de Salou participen en l'esdeveniment que oferirà degustacions cada dijous, maridades amb vins i caves de Raventós Codorniu, a 5€
Acte de presentació a Ulldemolins de 'Lo Carnisser,' el primer vi de la col·lecció El Llegat dels Vins del Silenci (DO Montsant)
Gastronomia Redacció Infocamp

L'Agrícola d’Ulldemolins presenta el nou vi 'Lo Carnisser'

És el primer vi homenatge de la col·lecció 'El Llegat' de Vins del Silenci
La ruta gastronòmica 'Gastro Delirium' ofereix degustacions tots els dijous al centre de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

La ruta gastronòmica dels dijous torna a Tarragona

Al 'GastroDelirium', 11 establiments de la ciutat serviran degustacions acompanyades d’una beguda que es renova cada setmana
Imatge d'una dona transportant raïm en una finca de Torroja del Priorat amb la serra del Montsant de fons, en l'inici de la verema
Gastronomia ACN

La DOQ Priorat s'enfronta a una verema "incerta" pel míldiu i la covid-19

Es preveu una reducció de la collita del 40% però amb un raïm de molta qualitat
Un total de 34 cellers de la DOQ Priorat han començat la verema, majoritàriament en les varietats blanques
Gastronomia Redacció Infocamp

Els cellers de la DOQ Priorat inicien la verema de les varietats més primerenques

S'estima que, aquest any, la collita es veurà reduïda entre un 30% i un 40% de mitjana, a causa del míldiu
Una ampolla de l''Aigua acabada de fer', de l'establiment Agro-Tast de l'Arboç de Cevipe Grup
Gastronomia Redacció Infocamp

Agro-Tast de l'Arboç presenta la seva 'Aigua acabada de fer'

L'aigua tractada al moment de ser servida, al no haver estat transportada ni emmagatzemada, evita la pèrdua de qualitat
Imatge d'una màquina veremant en una finca del celler De Muller al terme municipal de Reus
Gastronomia ACN

Les DO del territori afronten una verema molt irregular per l'afectació del míldiu

La davallada de producció rondarà el 30%, tot i que l'impacte del fong ha estat desigual
L'últim maridatge dels 'Dimarts joves' es va fer al claustre de Sant Francesc, a Montblanc
Gastronomia Redacció Infocamp

El maridatge tanca la nova proposta jove d'aquest estiu a la Conca

Dimarts passat es va fer el maridatge i tast de cervesa artesna Boixets de Vimbodí i Poblet
Marc Ribas, a la cuina de Casa Macarrilla, a Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

El millor restaurant de tradició familiar de Cambrils, avui al 'Joc de cartes estiu' de TV3

Els restaurants que hi participaran són Denver, Botella i Casa Macarrilla
El president de l'AEHT, Francesc Pintado, amb la presidenta de la Cambra de Tarragona, Laura Roigé, -a l'esquerra-, i la vicepresidenta del Patronat de Turisme de la Diputació, Camí Mendoza, -a la dreta-, han presentat la nova Guia Gourmet a la Casa Joan Miret de Tarragona
Gastronomia Josep Cartanyà

La Guia Gourmet presenta més de 700 restaurants i hotels de la Costa Daurada i l'Ebre

La segona edició de la guia impulsada per l'AEHT també s'ha fet en versió digital
La cervesa artesana Segarreta, de Santa Coloma de Queralt, participa en aquest projecte
Gastronomia ACN

46 cervesers artesans s'uneixen sota la marca COBEER-19 per recaptar fons per a entitats locals

Segarreta, de Santa Coloma de Queralt, participa en aquest projecte que dedica el 19% dels beneficis de cada cervesa a lluitar contra la covid-19
Imatge d'arxiu de la gimcana 'A la vinya, en família
Gastronomia Redacció Infocamp

Una gimcana descobrirà el conreu de la vinya de Montblanc a les famílies

L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 8 d'agost a les vinyes del Mas de la Sabatera, s’ha adaptat a les mesures sanitàries de la Covid-19
Els premiats al Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Tarragona lliura virtualment els premis del 26è Concurs de Vins Embotellats

La DO Tarragona anuncia la suspensió definitiva de la Fira del Vi 2020 que tornarà a la Plaça Corsini de Tarragona, el juny del 2021
Imatge de diverses persones plantant safrà en la plantada feta en una finca a Montblanc, el 25 de juliol del 2020
Gastronomia ACN

El safrà de la Conca: un producte "diferenciat" i "selecte" servit als restaurants d'estrella Michelin

Una desena de persones participen en la plantació de l'or vermell a Montblanc
El camp d’assaig de blats de Coperal (Cooperativa Cerealista de Santa Coloma de Queralt) ha estat l’escenari de l’acte de celebració de la sega del blat que ha de servir per desenvolupar el 'Pa de Mestral'
Gastronomia Redacció Infocamp

'Pa de Mestral' fa un nou pas per fer realitat aquest pa de proximitat

El projecte impulsat per la Cambra de Reus entre productors de blat, forners i la indústria farinera celebra la sega del blat als camps de la històrica cooperativa Coperal, a Santa Coloma de Queralt

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..