Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Els cellers de la DOQ Priorat participen al Tast de Finques i Viles 2018

La DOQ Priorat participa al Tast de Finques i Viles d'Scala Dei

Gastronomia Redacció Infocamp
A la degustació hi participen els vins que opten a ser catalogats com a vins de finca o vila
Arnau Bosch, del restaurant Can Bosch de Cambrils, un dels xefs convidats a la jornada
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou acull una jornada tècnica per a professionals de l’hostaleria i la restauració

L’activitat organitzada per la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona tindrà lloc el 24 d’abril a l'Ajuntament de Salou
'Vermut de Reus’ serà, aquest diumenge 22 d’abril, al Mercat de San Anton de Madrid on s’organitza, a l’esdeveniment ‘Domingos Frescos’
Gastronomia Redacció Infocamp

El ‘Vermut de Reus’ viatja a Madrid

Amb aquesta acció de promoció es pretén posicionar Reus com a capital del vermut i consolidar la marca ‘Vermut de Reus’
Brindis de benvinguda de la nova cervesa de Damm amb llúpol de Prades presentada a la fira Alimentària de Barcelona
Gastronomia Redacció Infocamp

Damm presenta cervesa amb llúpol de Prades

La nova cervesa és la primera que la companyia elabora amb llúpol de la localitat del Baix Camp
Presentació de la Fira del vi de Falset a la Fira Alimentària 2018 de Barcelona
Gastronomia ACN

Més de setanta cellers participaran a la Fira del Vi de Falset

L'esdeveniment s'ha presentat en el marc de la fira Alimentaria
Vins del Celler Mas Bella de Masmolets, un dels que participarà en el tast de vins de la DO Tarragona a Alimentària
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Tarragona ofereix un tast de vins a Alimentaria

El tast dirigit tindrà lloc aquest dimecres 18 d'abril a l’espai Food & Gastronomy Alimentaria Hub
El director comercial d'Estrella Damm a Tarragona, Josep Lluís Castro, i el tinent d'alcalde dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, han donat el tret de sortida al Tàrraco Tapes a l'Estadi d'atletisme
Gastronomia Albert Cuesta

Tret de sortida al Tàrraco Tapes

Del 19 d'abril a l'1 de maig, 46 establiments de la ciutat presentaran les seves creacions gastronòmiques
Presentació de les 6es Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils
Gastronomia Josep Cartanyà

De les barques als restaurants

Cambrils celebra, del 20 d'abril al 6 de maig, les 6es Jornades dels Fideus Rossos, un plat tradicional que formarà part del menú de 33 restaurants
La Xoixeta no s'ha volgut perdre la presentació de la tercera edició de la ruta de tapes d'Altafulla
Gastronomia Albert Cuesta

La Xoixeta se’n va de tapes a Altafulla

Un total de 18 restaurants conformen la ruta gastronòmica, que té lloc del 13 al 29 d'abril
Els dos nous vins, Kess i la Pera, es podran tastar aquest dissabte durant la Favatada Popular de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

La Societat Agrícola de Valls presentarà els nous vins a la Favatada Popular

La societat vallenca completa la nova gamma de vins amb el rosat ‘Kesse’ i el blanc ‘La Pera. El bandoler’, elaborats per la Cooperativa de Vila-rodona
Presentació de la 1a Favetada Popular i Mostra de Cuina de les Faves de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls organitza la primera Favatada Popular i la Mostra de cuina de faves als restaurants

La Favatada Popular se celebrarà aquest dissabte 14 d'abril amb una festa familiar/ 16 restaurants participen en la mostra, del 9 al 23 d’abril
El vi Tossal de la Salut del grup Codorníu a la seva presentació
Gastronomia ACN

La bodega Abadia de Poblet llança el primer vi negre fet només de garnatxa de la DO Conca de Barberà

Es tracta d'un producte elaborat a partir de vinyes situades a 700 metres d'altura a les muntanyes de Prades
Fot-li, Olave i Or del Camp s'incorporen a la marca gastronòmica
Gastronomia Redacció Infocamp

Tres nous vermuts s'incorporen a la marca 'Vermut de Reus'

Fot-li, Olave i Or del Camp s'incorporen a la marca gastronòmica amb fórmules noves adaptades a les tendències actuals
El poliesportiu de Vandellòs es va omplir per gaudir de la II Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior
Gastronomia Redacció Infocamp

Uns 900 tastets servits a Vandellòs, en la Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior

La diada gastronòmica es ha haver de celebrar al poliesportiu a causa del mal temps
La DOP Siurana ha fet un balanç positiu de la campanya 2017, tant en la comercialització dels seus olis com de les accions de difusió del producte
Gastronomia Redacció Infocamp

La DOP Siurana augmenta la comercialització d'oli certificat

Creix la comercialització d'oli en envasos petits, sobretot de 250 ml, i s'aposta per arribar a públics diferents
Imatge d'arxiu amb participants en una edició anterior del Feel Vermut de Campclar
Gastronomia Redacció Infocamp

El Feel Vermut de Campclar es suspèn de nou per la previsió de pluja

El primer Feel Vermut de la temporada s'ha hagut d'ajornar dos cops a causa del temps, el 24 de març i ara el 7 d’abril
El Tast de Professionals de la 23a Fira del vi comptarà, de moment, amb la participació ja confirmada de més de 70 cellers
Gastronomia Redacció Infocamp

Obertes les acreditacions per al Tast de Professionals de la Fira del Vi de Falset

La fira se celebra, del 4 al 6 de maig, i ja hi ha més de 70 cellers confirmats
Imatge d'arxiu de la Diada gastronòmica de Vandellòs
Gastronomia Redacció Infocamp

Les Jornades Gastronòmiques de Vandellòs donen el tret de sortida

A la diada gastronòmica de diumenge hi haurà tastets, miniclotxes, actuacions i un sorteig
Presentació de la 1a Favetada Popular i Mostra de Cuina de les Faves de Valls
Gastronomia ACN

Les faves agafen el relleu al calçot durant la primavera a Valls

La ciutat organitza una "favatada" popular pel 14 d'abril

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat