Gastronomia
La nova mostra Romesco Food & Drinks reivindica la tradició gastronòmica marinera de Cambrils
Gastronomia
La primera edició de l'esdeveniment se celebrarà, del 17 al 19 de maig, al Parc del Pescador, com a prèvia de les XI Jornades del Romesco
Gastronomia
Una dotzena de bars i restaurants participaran en la 8a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant
Del 26 d’abril al 5 de maig, els establiments oferiran una tapa i una beguda per 4 euros i els clients i clientes podran participar en el sorteig de dos premis
Gastronomia
La Fira del Vi de Falset 2024 es presenta a Reus i Tarragona
Les ciutats tindran presència a la fira falsetana
Gastronomia
Submergeixen 150 àmfores de vi del territori a la costa de Tarragona
El projecte impulsat per la Taula de Vi demostra que la frescor del mar i les corrents marines milloren la textura del vi en boca
Gastronomia
'Sabor Salou' se celebra al passeig Jaume I, del 3 al 5 de maig
Aquesta festa sensorial que cada any congrega més de 40.000 persones espera superar les expectatives, tant de visitants com d'experiències culinàries
Gastronomia
Reus es posiciona com a "Capital del Vermut" amb un gran esdeveniment al centre de Madrid
L'acte, que ha aplegat més de 200 persones, ha comptat amb una demostració de còctel de Vermut de Reus a càrrec de la coctelera Raquel Espolio
Gastronomia
Vint restaurants participaran en les III Jornades de l’Arròs Ganxet de Reus
Del 19 d’abril al 12 de maig, els restaurants proposaran receptes creades amb ingredients KM 0 de primera qualitat
Gastronomia
Cambrils s'adhereix a la campanya Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya 2025
Catalunya es converteix en la primera regió europea en ser reconeguda amb aquesta distinció
Gastronomia
El Morell obre les inscripcions per la 3a fideuada popular
L’acte serà el 27 d’abril a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà
Gastronomia
El Centre Oleícola del Penedès, millor oli d'oliva verge extra "Fruitat madur"
La Cooperativa Agrícola de Riudecanyes ha estat finalista en la mateixa categoria dels premis que atorga el Ministeri d'Agricultura
Gastronomia
Salou presenta el calendari anual d'experiències gastronòmiques
Aquests vuit esdeveniments formen part de l'estratègia de Salou per atraure visitants i residents durant tot l'any
Gastronomia
Reus es promociona al centre de Madrid com "la Capital del Vermut"
L’esdeveniment tindrà lloc el 18 d'abril a l’Hotel Emperador, a la Gran Via madrilenya
Gastronomia
Salou presenta la seva 'Agenda Gastronòmica' per a 2024
Aquest dilluns es revelarà l'oferta gastronòmica i culinària que Salou ofereix als seus residents i visitants durant tot l'any
Gastronomia
Premien els millors olis d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació
La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus premien la qualitat dels productes de les cooperatives de Godall, Horta de Sant Joan i Bot
Gastronomia
Neix la nova ruta gastronòmica "Vermut al Baix Gaià"
25 establiments de la comarca oferiran degustacions dissabtes i diumenges al migdia maridades amb el vermut 'Duc de Foix' de la Cooperativa Covides
Gastronomia
La Favatada Popular de Valls posarà en valor els productes 'Km 0'
La diada, que tindrà lloc el dissabte 13 d'abril de 12 a 14.30h al Pati, comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura km 0
Gastronomia
Arriba el primer festival de vins rosats a l’Espluga de Francolí
Més de 20 cellers es reuniran al Celler Rendé Masdeu per oferir els seus productes el dia 11 de maig
Gastronomia
'Bola de Drac' irromp entre les mones de Pasqua arran de la mort d'Akira Toriyama
Les pastisseries catalanes calculen vendre unes 800.000 unitats amb uns preus similars a 2023
Gastronomia
Un pastisser riudomenc endolceix la Pasqua de nens hospitalitzats
Adan Sáez, de Xocosave, ha fet una donació de mones a La Casa Ronald McDonald de Barcelona i ha organitzat un taller especial a la Casa dels Xuklis