Publicitat

Gastronomia

La 9a Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es va promocionar dimarts passat a l'Illa Diagonal de Barcelona

La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es promociona a l'Illa Diagonal

Gastronomia Redacció Infocamp
Se celebrarà a Valls, el 28 i 29 de gener, coincidint amb el cap de setmana de la Gran Festa de la Calçotada
Imatge d'arxiu d'un curset de xató al Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

El Vendrell dobla el nombre d’escoles per fer els cursets 'Aprèn a fer xató'

Més de 300 infants i adults del Vendrell i de localitats veïnes podran inscriure’s als cursets que es desenvoluparan als centres escolars
La delegació cambrilenca ha estat present aquesta setmana a Madrid Fusión
Gastronomia Redacció Infocamp

La gastronomia de Cambrils torna a triomfar a Madrid Fusión

El xef Sergi Palacin ha estat seleccionat per participar en una de les propostes més importants de la fira: el III Concurso de Alimentos de Madrid
La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, amb els guardonats i guardonades en els Premis CDO
Gastronomia Redacció Infocamp

Bot, Godall i Vilallonga del Camp, els millors olis d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han lliurat aquest divendres els Premis CDO a les tres cooperatives
El viticultor de Vila-rodona, Josep Lluís Grogués, presidirà provisionalment un consell rector format per nou membres
Gastronomia ACN

Un consell rector dirigirà provisionalment la DO Tarragona de forma col·legiada

El fins ara vicepresident, Josep Lluís Grogués, ocuparà la presidència fins a les eleccions, d'aquí a quatre mesos
 La tòfona es convertirà en protagonista d’aquest cap de setmana
Gastronomia Redacció Infocamp

Vilanova de Prades viurà la sisena fira de la tòfona aquest cap de setmana

Aquesta és la segona fira més important de Catalunya vinculada a la tòfona
Presentació de la la novena edició de la Jornada Gastronòmica
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls trasllada la Jornada Gastronòmica del Calçot al cap de setmana de la Gran Festa de la Calçotada

El 28 i 29 de gener també se celebrarà el Mercat de Tastets de Cuina del Calçot i el Mercat de la Calçotada
Foto de grup de l'homenatge als pioners i pioneres de la gastronomia de Riudoms
Gastronomia Redacció Infocamp

Riudoms homenatja els pioners i les pioneres de la gastronomia local

La 'Gastrofira' i l'Associació Gourmets Riudoms també van ser reconegudes a l'acte organitzat per la Secció de Gastronomia el CERAP
Alguns dels alumnes del Màster Internacional en Innovació en Enoturisme embotellant el seu propi vi escumós als Mas dels Frares, a Constantí
Gastronomia ACN

Una vintena d'estudiants internacionals elaboren i embotellen el seu propi vi en un celler de Constantí

La Universitat Rovira i Virgili coordina un màster europeu amb dues universitats més de França i Portugal
Imatge de la darrera edició del Festival del Vi
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils incorporarà el 2023 una nova proposta gastronòmica al voltant de la tonyina

El municipi potencia la seva capitalitat gastronòmica amb nous formats i activitats promocionals
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i els representants de l'Associació de Restauradors' han presentat la degustació de caldo de Nadal, a la plaça de l'Oli
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna la degustació popular del caldo de Nadal a Valls

El brou d'aquest dissabte s'elaborarà amb productes de les botigues de la plaça de l'Oli i de les parades de l'històric Mercat de la Fruita i la Verdura
El Moll de Costa del Port de Tarragona va acollir aquest dilluns el primer ‘showroom’ de la Guia de Vins de Catalunya a la ciutat
Gastronomia Redacció Infocamp

El Moll de Costa del Port de Tarragona rep els millors vins de Catalunya

L’acte organitzat per Guia de Vins de Catalunya al Tinglado 1 va rebre la visita de més de 250 professionals
D'esquerra a dreta, Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona; i Francesc Pintado, president de l'AEHT; mostren el número 45 de la revista
Gastronomia Redacció Infocamp

L'AEHT recupera la històrica revista 'A la Carta' del sector hostaler i turístic de la demarcació

Els més de 2000 exemplars d’aquesta 45a edició compten amb protagonistes com Ferran Adrià, Antonio Catalán o la ciutat de Tarragona
A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l'Oli del Morell arriba aquest diumenge

A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli
Imatge d'arxiu del tradicional esmorzar popular amb l'oli de la nova collita
Gastronomia Redacció Infocamp

Constantí celebra aquest diumenge la XXI Festa de l'Oli Nou

El tradicional esmorzar popular amb l'oli de la nova collita tindrà lloc, a les 09:30h, al Pati de la Cooperativa
Diversos clients del restaurant El Ganxo de Masmolets mengen els calçots de la temporada
Gastronomia ACN

Els restauradors de l’Alt Camp esperen recuperar el pols a la temporada de calçots tot i la pujada de costos

La pastissera Gessamí Caramés arrenca el primer calçot de la temporada i defensa els “valors humans” del sector primari
Dos treballadors encalcen els últims calçots d'una finca agrícola del Pla de Santa Maria
Gastronomia ACN

La IGP Calçot de Valls preveu produir al voltant de 20 milions d’unitats malgrat la sequera i la calor

L’organisme, conjuntament amb Acció Climàtica, impulsarà un estudi sobre els costos de producció del sector
El regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, i el gerent de la Cooperativa de Valls, Joan Linares, han presentat la Festa de l'Oli Nou
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls espera reunir aquest diumenge mig miler de persones en la tradicional Festa de l'Oli Nou

La Societat Agrícola preveu un descens del 40% respecte la collita de l'any passat, principalment per l'onada de calor i la sequera de l'estiu
La Festa de l'Oli Nou de la Pobla va reunir aquest diumenge fins a 450 persones, el màxim previst per l’organització
Gastronomia Redacció Infocamp

La Pobla recupera la Festa de l'Oli Nou amb gran èxit de participació

Tota la recaptació obtinguda durant la jornada es va destinar a causes solidàries

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: