Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Del 12 al 17 de desembre, l'esdeveniment 'Fem el Vermut a Salou!'

Salou proposa una ruta per fer el vermut abans de Nadal

Gastronomia Redacció Infocamp
Del 12 al 17 de desembre, Salou celebrarà un dels aperitius més emblemàtics, amb l'esdeveniment 'Fem el Vermut a Salou!
El 'Maridatge de cava i torró' va tancar la programació d’enguany de #Safrània365 exhaurint totes les entrades disponibles
Gastronomia Redacció Infocamp

Montblanc tanca amb èxit l’edició d’enguany de #Safrània365

El paisatge tornarà a jugar un paper important com a element singular del #Safrània365 del 2024
Galls del Penedès criats en espai de semi llibertat
Gastronomia ACN

Els criadors de Gall del Penedès preveuen vendre 5.000 exemplars durant una campanya de Nadal sense increment de preus

Volen atraure nous clients amb la distribució de pollastres cuinats i envasats al buit durant la fira de Vilafranca
La Isabel, veïna de Barcelona, menja un dels primers calçots de la temporada al restaurant Casa Fèlix de Valls
Gastronomia ACN

Els restauradors de l'Alt Camp esperen millorar l'anterior temporada de calçots malgrat l'encariment de costos

El sector preveu un lleuger repunt dels preus dels menús de calçotades arran de la pujada de la carn i l'oli
Merche Dalmau, propietària de Clos Galena, amb el premi rebut
Gastronomia Redacció Infocamp

Clos Galena rep l'European Award 2023 al Ritz de París

El celler del Priorat ha estat premiat a la categoria "Celler de l'Any"
Per part de la DO Montsant hi participaran els cellers Masroig i Ronadelles
Gastronomia Redacció Infocamp

Dos cellers de la DO Montsant portaran els seus vins a la Festa del Vi Novell

A la festa de Barcelona hi participaran els cellers Masroig i Ronadelles
Per part de la DO Conca de Barberà, hi participaran els cellers Carles Andreu, Vinícola de Sarral i Vins Petxina
Gastronomia Redacció Infocamp

Tres cellers de la DO Conca de Barberà portaran els seus vins a la Festa del Vi Novell

A la festa de Barcelona hi participaran els cellers Carles Andreu, Vinícola de Sarral i Vins Petxina
A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el V Concurs d’Allioli
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l'Oli del Morell torna aquest diumenge

A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el V Concurs d’Allioli
El regidor de Fires, Christian Soriano, ha presentat el 'ViTast' amb un representant de la vinateria El Cau del Vi
Gastronomia Redacció Infocamp

El Vendrell acollirà un tast de vins a peu de carrer i amb música en directe

El 'ViTast' es durà a terme, aquest dissabte 2 de desembre, des de les 11 fins a les 23h a la plaça Nova
La celebració de la 48a edició de la Festa del Calamar ha reunit prop d'unes 200 persones al Club Nàutic de Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou celebra la 48ena Festa del Calamar superant les xifres del 2022

El concurs de pesca de calamars ha comptat amb la participació de 30 embarcacions i 101 pescadors, millorant els números de l'any passat
Els integrants de Figa Flawas alcen un manat de calçots després de convertir-se en
Gastronomia ACN

La IGP Calçot de Valls arrenca temporada amb una previsió de producció d'una qualitat "excel·lent" malgrat la sequera

El grup vallenc Figa Flawas, ambaixador dels calçots, anuncia l'estrena del seu pròxim disc 'La calçotada'
La Fira de vins rancis i dolços celebrarà la segona edició aquest cap de setmana, en el marc de la Fira de Sant Andreu de Falset
Gastronomia Redacció Infocamp

Els vins rancis i dolços del Priorat tornen a ser protagonistes a la Fira de Sant Andreu de Falset

El Castell de Falset acull aquest cap de setmana el 'Tast guiat de vins oxidatius i dolços del món i el Priorat' i la 'Mostra de rancis i dolços del Priorat'
La Festa de l’Oli Nou, organitzada per l’Ajuntament pobletà, va arribar a la  seva 22a edició amb la celebració del tradicional esmorzar popular
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de 400 persones assaboreixen l'oli nou de la Pobla de Mafumet

L'Ajuntament pobletà lliurarà la recaptació íntegra de la venda de tiquets a causes solidàries
El xef Pep Moreno al capdavant, ha presentat el nou menú degustació per a la temporada tardor-hivern, que es basa novament a 'Carmen', la protagonista de l'òpera de Bizet
Gastronomia Redacció Infocamp

Deliranto reinterpreta 'Carmen' al seu nou menú de tardor-hivern

El restaurant de Salou (1 Estrella Michelín) ha ideat un menú degustació basat en la protagonista de l'òpera de Bizet que trasllada el comensal a un viatge de fantasia per tots els plats
Representants dels municipis participants a la Ruta del Xató 2023 durant la presentació
Gastronomia Redacció Infocamp

Calafell torna a participar, un any més, en la Ruta del Xató

Comença una nova temporada del principal producte de turisme gastronòmic del Penedès
El Concurs de pesca del calamar és una de les festes més antigues que se celebren a Salou, amb 48 anys de trajectòria
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou viurà la 48a Festa del Calamar del 20 al 25 de novembre

L’Ajuntament de Salou organitza el tradicional concurs de pesca, que cada any reuneix un bon nombre de persones aficionades a aquesta activitat
Les IV Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant s'inauguraran aquest dissabte 18 de novembre amb una festa gastronòmica
Gastronomia Redacció Infocamp

Les IV Jornades de l’arròs de l’Hospitalet de l’Infant s'inauguraran dissabte amb una festa gastronòmica

Fins al 26 de novembre, dotze establiments de restauració oferiran diverses receptes saboroses amb arròs com a ingredient principal
Imatge de la presentació de la 23a edició de la Fira de l'oli DOP Siurana
Gastronomia Abel Casanovas

La 23a Fira de l’oli nou de Tarragona tornarà a solidaritzar-se amb el Banc d’Aliments

Més d’una desena de cooperatives de la DOP Siurana exhibiran els seus productes els dies 24 i 25 de novembre a plaça Corsini
Un grup de joves mostren una de les tapes de la Ganxet Pintxo de tardor
Gastronomia Redacció Infocamp

La Ganxet Pintxo tanca una nova edició

La ruta de tapes de referència ha tingut lloc del 2 al 12 de novembre amb la participació de 37 establiments de Reus

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Banner compte pagament BASEAdvertisement

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: