Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

TGN bàner 800x200 Advertisement
Gastronomia

Imatge d'una mona de Pasqua

L’alcalde de Tarragona fa arribar les mones a les Tecles de la ciutat a casa seva

Gastronomia Redacció Infocamp
Donada la situació actual, les mones a les 13 Tecles es repartiran entre avui, dimecres 8 d’abril, i demà, dijous 9 d’abril
L'Ajuntament de Sarral va convidar a sortir els veïns i veïnes a sortir als balcons, jardins, patis, terrats i terrasses per fer un vermut popular plegats, però cadascú des de casa seva
Gastronomia Redacció Infocamp

Sarral estrena un vermut col·lectiu als patis, terrasses i balcons

La iniciativa, que vol ajudar a passar millor el confinament, esdevé unèxit i continuarà els propers caps de setmana
Imatge d'una dona i una nena, a punt d'entrar en una pastisseria del carrer Comte de Rius de Tarragona, el 16 de març del 2020
Gastronomia ACN

Una Pasqua marcada per la covid-19: mones a domicili, cursos online per fer-les a casa o crides a ajornar la festa

El sector preveu pèrdues de fins al 50% i proposa aprofitar la segona Pasqua per tornar a celebrar la festa
L'enòleg Antoni Sánchez-Ortiz serà el conductor del tast via Instagram
Gastronomia Redacció Infocamp

El celler Perinet presenta una sèrie de tastos de vins del Priorat via Instagram

L'enòleg Antoni Sánchez-Ortiz parlarà aquest dijous, a les 19h, de la vinya Mas Vell de Poboleda de la DOQ Priorat
Imatge d'un plat del retsaurant Cocvla de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Els xefs de la demarcació compartiran les seves receptes per cuinar des de casa

És una de les mesures que engeguen els associats de l’AEHT / També han demanat suport a la Diputació de Tarragona i als ajuntaments del territori
Els comensals podran triar entre una àmplia varietat de plats basats en una de les hortalisses més  gustoses i saludables de la cuina mediterrània
Gastronomia Redacció Infocamp

Els restaurants de Cambrils faran brillar la carxofa amb menús especials

Les 8es jornades gastronòmiques dedicades a aquest producte de temporada tindran lloc del 13 al 29 de març
Imatge d'arxiu de la Festa de la Truita d'Espinacs en Suc, a la plaça del Loreto d'Ulldemolins
Gastronomia Redacció Infocamp

Ulldemolins celebra la 39a Diada Gastronòmica de la Truita d’Espinacs amb Suc

Tindrà lloc aquest cap de setmana, 7 i 8 de març, amb diverses activitats que inclouen la lectura del manifest en commemoració del Dia de la Dona
En aquesta edició, 33 establiments oferiran les seves degustacions
Gastronomia Alba Sancha

Tres restaurants oferiran el menú de tapes de la Ganxet Pintxo de primavera a Reus

Aquesta 18a edició tornarà a comptar amb la participació de 33 establiments i tindrà lloc del 26 de març al 5 d’abril
La Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys va aplegar més d'un miler de persones
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de mil persones a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys

Entre les novetats d’aquesta edició, Cellers Domenys va presentar tota la gamma de vins i caves Domenio Wines
La consellera de Turisme i el president de l'AEH Tarragona Ciutat han participat en la participació de l'esdeveniment
Gastronomia Alba Sancha

Tarragona estrena una ruta gastronòmica anual per potenciar el sector entre setmana

El 'Gastrodelirium' compta amb la participació de 14 establiments i tindrà lloc cada dijous, durant tot un any
L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, arribant a la Calçotada Popular acompanyada de les autoritats andorranes
Gastronomia Redacció Infocamp

La Calçotada de Valls torna a Andorra la Vella

A la diada hi ha participat una delegació vallenca encapçalada per l'alcaldessa Dolors Farré, que prèviament ha estat rebuda pels cònsols d’Andorra la Vella al Comú
Imatge d'arxiu de la la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys del 2019
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per a la Festa del Vi jove i l’Oli novell de Cellers Domenys

En la festa d'aquest diumenge, 1 de març, a més de l'esmorzar, també hi haurà la presentació i tast dels vins i caves Domenio Wines de Cellers Domenys
Els semifinalistes del concurs
Gastronomia Redacció Infocamp

Sandra Masias i Esther Maria Subias guanyen el concurs de cuina jove de les Jornades de la Galera de Cambrils

Són alumnes de les escoles d’hoteleria i turisme de Girona i Lleida respectivament
Detall del cartell de la 9a Ruta de Tapes Gaudí
Gastronomia Redacció Infocamp

La 9a Ruta de Tapes Gaudí arrenca aquest dijous a Riudoms

En aquesta edició, hi prendran part 11 establiments amb una oferta gastronòmica diversa
Els paradistes del mercat oferiran dijous al matí un esmorzar amb la botifarra com a protagonista
Gastronomia Redacció Infocamp

L'esmorzar amb botifarra d'ou del Dijous Gras, al Mercat Central de Reus

Els paradistes del mercat oferiran dijous al matí un esmorzar amb la botifarra com a protagonista
Cunit celebrarà la primera edició de la Xatonada Infantil recuperant així una festa gastronòmica que s’havia realitzat al municipi
Gastronomia Redacció Infocamp

Cunit celebrarà la I Xatonada Infantil el 29 de febrer

El municipi del Baix Penedès recupera així el concurs infantil de mestre xatonaire, que anirà acompanyat d'activitats lúdiques com jocs gegants, taller gastronòmic i inflables
L'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, amb un grup de restauradors, han presentat les III Jornades Gastronòmiques del Calçot de Mont-roig i Miami Platja
Gastronomia Redacció Infocamp

Les III Jornades del Calçot posen en valor la gastronomia de Mont-roig i Miami Platja

Del 14 de febrer a l’1 de març, onze restaurants prepararan plats i menús amb aquesta ceba com a gran protagonista
Presentació de les 16es Jornades de la Galera de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Les 16es Jornades de la Galera obren el calendari gastronòmic de Cambrils

La fregida de galeres i calçots, aquest diumenge 16 de febrer, i la galerada popular, el 23 de febrer, són dues de les activitats més destacades del programa
Cartell del 'Mes del Xató 2020' al Penedès Marítim
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de restaurants participen al 'Mes del Xató' al Penedès Marítim

Sis restaurants de Cunit i quinze de Cubelles ofereixen aquest mes de febrer menús, que inclouen una versió pròpia del xató

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..