Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

La Denominació d’Origen Montsant serà la protagonista del cicle 'La Pedrera amb DO', el cap de setmana del 24 i 25 de juliol, a Barcelona

Els vins de la DO Montsant arriben a La Pedrera

Gastronomia Redacció Infocamp
Els dos tastos, que tindran lloc dissabte i diumenge a les 12h a les Sala Gaudí, buscaran apropar els vins i les especificitats de la DO al públic de Barcelona
Roland Vigatà i Bito Fuster, representants de les tres famílies propietàries de Bokoto Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

El restaurant de l'autèntica cuina japonesa desembarca a Tarragona

Bokoto Tarragona obrirà les seves portes, el divendres 23 de juliol, amb una gamma àmplia de plats de qualitat per a tothom, tant freds com calents
La 28a edició del concurs de mestres romescaires tindrà lloc aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt
Gastronomia Redacció Infocamp

Santa Coloma acull aquest dissabte, el 28è Concurs de Romesco

Aquest any, però, igual que ja va passar el 2020, no es celebrarà la romescada popular, degut a la situació sanitària
Arriba el temps d'arrencar els bulbs de safrà
Gastronomia Redacció Infocamp

Desplantada de bulbs de safrà, aquest dissabte a Santa Coloma de Queralt

Al llarg del matí es faran dos torns per ensenyar com es recull aquesta planta
L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, amb altres membres de l'organització, han tastat avui la tapa del restaurant Instint de Cambrils per anunciar la campanya
Gastronomia Redacció Infocamp

La novena Mar de Tapes de Cambrils aposta pels productes de proximitat

Del 18 al 27 de juny, un total de 27 establiments oferiran tapa i cervesa per 4 euros i dos restaurants serviran un menú a base de tapes
Presentació de les I Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona, al Port de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriben les primeres Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona

L’esdeveniment culinari tindrà lloc, del 17 de juny al 4 de juliol, amb 19 restaurants que oferiran menús amb el peix blau com a protagonista
La xef Sara Nicolás, del restaurant Voramar Cal Vitali, ha recollit aquest matí  la distinció a la tapa més ben valorada de la 5a edició de ‘La Xoixeta’, la ruta de tapes d'Altafulla
Gastronomia Redacció Infocamp

La xef Sara Nicolás, del restaurant Voramar Cal Vitali, premi a la millor tapa de ‘La Xoixeta’

S’han servit més de 4.000 tapes entre els onze bars i restaurants participants a la mostra d'Altafulla
Presentació de la primera edició de Fira Àpat a Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

La primera Fira Àpat arriba aquest cap de setmana a Tarragona

La fira professional de l’alimentació i la gastronomia catalana té lloc, de l’11 al 13 de juny, al recinte firal del Palau de Congressos
Presentació de la ruta gastronòmica 'Gastrotour' 2021 de Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Els productes de proximitat protagonitzaran el Gastrotour a Salou

La ruta gastronòmica tindrà lloc del 17 al 27 de juny, als 37 restaurants participants
Els 19 establiments de restauració adherits a les Jornades oferiran, del 4 al 20 de juny, tapes, plats o menús amb el pop com a ingredient protagonista
Gastronomia Redacció Infocamp

Tornen les Jornades Gastronòmiques del Pop de Mont-roig i Miami Platja

Els 19 establiments de restauració adherits a les Jornades oferiran, del 4 al 20 de juny, tapes, plats o menús amb el pop com a ingredient protagonista
Imatge de les etiquetes '100% Macabeu Tarragona'
Gastronomia ACN

La DO Tarragona estrena el segell '100% Macabeu Tarragona'

El 24% de raïm la varietat macabeu de Catalunya forma part de la DO Tarragona, que potenciarà aquests vins
Els dies 7 i 14 de juny s'ha organitzat un tast virtual dels olis guanyadors dels Premis CDO 2020
Gastronomia Redacció Infocamp

El Centre de Desenvolupament de l'Oli de Reus impulsa un tast virtual entre prescriptors

L'acció promoguda per la Diputació i l'Ajuntament de Reus, que tindrà lloc els dies 7 i 14 de juny, vol promocionar els millors olis de la demarcació
Foto de grup dels premiats i premiades en el concurs gastronòmic PFI
Gastronomia Redacció Infocamp

Sergi Sabaté, del Pla de Transició al Treball de Cambrils, guanya el concurs gastronòmic PFI

Ibrahim Bah, de Reus, i Laura Gil, de Tarragona, van aconseguir el segon i tercer premi d'aquesta edició
Enguany la
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de restaurants de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant oferiran menús amb tonyina i "tonyitapes"

Les XXI Jornades de la tonyina s’inauguraran els dies 29 i 30 de maig amb una ruta de tapes
Presentació de les Jornades 'De mar a muntanya, degustació gastronòmica Vila-seca - La Pineda', al Pinar de Perruquet a la Pineda
Gastronomia Redacció Infocamp

'De mar a muntanya', les noves jornades de degustació gastronòmica de Vila-seca-La Pineda

Les primeres jornades organitzades per l'associació d'hostaleria local compten amb 11 establiments participants i se celebraran del 27 de maig al 13 de juny
Els alumnes de les escoles de Cambrils i Xerta, guanyadors de les semifinals de la demarcació de Tarragona, amb Josep Lladonosa
Gastronomia Redacció Infocamp

Un estudiant de l'Escola d'Hostaleria i Turisme de Cambrils a la final del ‘màster xef’ dels alumnes catalans

Els dotze millors estudiants de Catalunya competiran aquest dimarts a les Borges Blanques en el marc dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
Els comensals podran gaudir, de les 12:30 a les 14:30 hores, d’un àpat acompanyats de la música que oferirà Ràdio Teulada Loren (a la imatge)
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls celebra aquest dissabte un nou vermut musical a la plaça del Blat

Es tracta d’una iniciativa organitzada conjuntament entre la Regidoria de Comerç i Turisme i l'Associació de Restauradors de Valls
Per 5 euros, es podrà fer una degustació, acompanyada d’una copa de vi o cava del celler Raventós Codorniu
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna la ruta gastronòmica 'Tasta Salou'

A partir d'aquest dijous , es podrà gaudir de les creacions de 14 restaurants, cada dijous, a partir de les 19 h, i fins al 10 de juny

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..