Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Internet Infocamp Megabanner Top Rotatiu 970x300 Deixaleries 100Advertisement
Gastronomia

El cuiner Nandu Jubany ha arrencat avui el primer calçot. En l’arrencada l’han acompanyat l’alcaldessa, DolorsFarré, i el regidor de Turisme, Òscar Peris, i representants de la IGP Calçot de Valls i de l'associació de restauradors

Arrenca la temporada de calçotades a Valls

Gastronomia Infocamp/ ACN
El xef Nandu Jubany arrenca els primers calçots d'una temporada plena d'incerteses i marcada per les restriccions
Enguany la previsió és la de poder embotellar aproximadament uns 10.000 litres d’oli
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix a Riudoms l'oli d’oliva verge extra Mas La Timba

És un producte 100% natural, obtingut directament per extracció en fred i de la collita d'olives que es fa manualment
El xef salouenc Edu Cuesta explica en un vídeo com elaborar el plat ‘Calamar i pop amb dues textures, amb romesco d’avellana i tinta’
Gastronomia Redacció Infocamp

La 46ena edició de la Festa del Calamar entra a les cases de Salou

L'Ajuntament difón un vídeo on el xef salouenc Edu Cuesta explica com elaborar el plat ‘Calamar i pop amb dues textures, amb romesco d’avellana i tinta’
Presentació de la Jornada Gastronòmica Calçot de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls arrenca el primer calçot de la temporada

El xef Nandu Jubany, protagonista de la setena edició de la Jornada Gastronòmica del Calçot que tindrà lloc aquest dissabte en format virtual
Tot augura que serà una temporada amb calçots excel·lents, tant en quantitat, qualitat i sanitat
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriben els primes calçots als restaurants i comerços de Valls

Els restauradors s’adapten a les mesures sanitàries vigents per oferir calçotades segures
El 19 de novembre se celebra el Dia Internacional de la Dona Emprenedora, també en el món del vi
Gastronomia Redacció Infocamp

Cellers i vins amb nom de dona

La dona també es reivindica en el món del vi, el 19 de novembre, Dia Internacional de la Dona Emprenedora
Gelats i Torrons Xixona by Antonio Plá Ferràndiz seguirà donant servei a les botigues del carrer Llovera 26 i del Raval Santa Anna 6. 
Gastronomia Redacció Infocamp

Els torrons d'Antonio Plá Ferrándiz seguiran fent història a Reus

Tot i el tancament per defunció del portal del carrer Llovera 49, les botigues del Raval Santa Anna i del carrer Llovera mantenen la tradició torronera
La Coordinadora dels gremis d'hostaleria posposa la Ruta del Xató
Gastronomia Redacció Infocamp

Els gremis d'hostaleria de Calafell, el Vendrell, Vilanova, Sitges i Vilafranca posposen la Ruta del Xató

Els restauradors veuen es mostren expectants a l'evolució de les restriccions de la pandèmia
Imatge d'un cistell ple de bolets
Gastronomia ACN

Temporada de bolets desigual a Catalunya: zones sense producció i d'altres de fins a 160 quilos per hectàrea

Els experts reclamen la necessitat d'establir una regulació micològica per "ordenar" la recol·lecció i l'accés al bosc
Detall de la part superior d'una ampolla de cava
Gastronomia ACN

Les vendes de Cava cauen un 10% durant els primers nou mesos de l'any

El sector preveu un Nadal "difícil" amb menys àpats als restaurants però confia en un augment del consum familiar
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la ProWine China
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant serà presenta a la 'ProWine China' 2020

La darrera edició va reunir a 820 productors i distribuïdors de vi de 37 països, que van aconseguir atreure 20.640 visitants professionals
Sis productors locals oferiran a un preu unificat, del 8 al 22 de novembre, oli del primer raig als seus establiments i servei de repartiment a domicili
Gastronomia Redacció Infocamp

Arrenquen les primeres Jornades de l’Oli Nou de Mont-roig del Camp

Sis productors locals oferiran a un preu unificat, del 8 al 22 de novembre, oli del primer raig als seus establiments i servei de repartiment a domicili
 Mandi Domingo, Quiònia Pujol i Àlex Pujols brindant després de la presentació de Les Contrabandistes d'aquest dijous a Can Batlló
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix Les Contrabandistes, fruit de la unió de cerveseres cooperatives i promotores culturals

Júpiter, del Pont d’Armentera, és una de les cerveseres que participa en aquest projecte que dona servei des de l’economia solidària a festivals i altres esdeveniments
Imatge de fileres de calçots en un camp a Valls, en l'inici de temporada
Gastronomia ACN

Els productors de calçots de Valls retarden el conreu a l'espera de la reobertura dels restaurants

El coronavirus torna a afectar la collita d'aquesta ceba dolça
La 24a Fira de l'Oli Siurana s'ha reorientat cap a la venda de l'oli nou de manera virtual
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per la Fira de l'Oli més virtual de Reus

La 24a Fira de l'OIi Siurana, que tindrà lloc del 12 al 30 de novembre, aposta per la comercialització online
L'oferta comercial de la fira ha permès adquirir productes locals singulars de cada elaborador, cervesa artesana del territori i un got de tast de regal, proporcionat per l’Ajuntament de l’Espluga
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de 400 degustacions venudes a la 4a Fira de la Cervesa de l'Espluga

L'Ajuntament també va programar concerts adaptats a la normativa canviant, en el marc d’aquesta proposta d’acció comercial i cultural
Imatge d'un pagès abocant olives al remolc en una finca a Valls
Gastronomia ACN

La DOP Siurana estima una producció de 3,6 milions de quilos d'oli, un 41% menys

El segell impulsa una fira virtual entre el 12 i el 30 de novembre davant les restriccions per la covid-19
Ja es pot adquirir l’oli del raig online o presencialment a l’agrobotiga i a partir del 7 de novembre es posarà a la venda l’oli nou filtrat
Gastronomia Redacció Infocamp

Les vuitenes Jornades Gastronòmiques de l’Oli Nou de Cambrils seran virtuals

La fira organitzada per la Cooperativa se celebrarà telemàticament del 7 al 28 de novembre / S'han suspès les degustacions als restaurants i les visites al molí
Imatge de panellets a Fa Pastisseria de Lleida
Gastronomia ACN

Els pastissers encaren amb optimisme la campanya de panellets malgrat la incertesa per possibles noves restriccions

Els clients opten per safates més petites davant la prohibició de trobades amb més de sis persones

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..