Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Imatge d'arxiu d'una festa musical a la Pèrgola del Serrallo

Sardinada solidària per les Festes de Sant Pere del Serrallo

Gastronomia Redacció Infocamp
La festa, que tindrà lloc el 30 de juny al Moll de Costa del barri marítim, recollirà fons per La Muntanyeta
L'alcalde de Salou, Pere Granados, amb els restauradors premiats en les primeres Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Salou han servit més de 900 menús

L’Associació d’Hostaleria de Salou ha lliurat els premis als guanyadors de la primera edició de les jornades / El Restaurant Deliranto s'emporta el premi al Millor menú
Imatge de la cervesa artesana Homo IBEERus
Gastronomia Redacció Infocamp

La cervesa artesana de les Terres de l’Ebre Homo IBEERus es presenta a Bellmunt del Priorat

Serà aquest dissabte 22 de juny, a les 19 h, al Casal i s’oferirà una degustació de tapa més canya per 3 euros
Les Jornades compten amb la participació de 32 establiments
Gastronomia Redacció Infocamp

Les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs de Salou s’allarguen fins al 22 de juny

És la primera acció destacada de la recentment creada AEH Salou
Presentació de la vuitena ediciió de la ruta gastronòmica 'La Mar de Tapes' de Cambrils
Gastronomia Josep Cartanyà

'La Mar de Tapes' de Cambrils fa un salt de qualitat

Amb el lema "Tastets de mar i terra", la ruta gastronòmica arriba aquest cap de setmana a la seva recta final
El taller de cuina xinesa del CERAP està dirigit a tota la família
Gastronomia Redacció Infocamp

Taller de cuina xinesa per a tota la família, al CERAP de Riudoms

Serà aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 10 h
Imatge d'arxiu de la Festa del Trepat, a Barberà de la Conca
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa del Trepat compleix deu anys amb un cap de setmana ple d’actes i celebracions

Els carrers i espais de Barberà de la Conca es tornaran a omplir de propostes vinculades al món del vi, l'art i la cultura
Fotograma del curtmetratge 'Bohèmia'
Gastronomia Redacció Infocamp

El Museu Comarcal de Montblanc inicia el cicle 'Entorn del Vi'

Ho farà aquest divendres, 14 de juny, amb la projecció de 'Bohèmia', un curtmetratge gravat a la Conca que fusiona la cultura del vi amb d’altres expressions culturals
Avui s'ha presentat
Gastronomia Josep Cartanyà

El TÀG ja té pizza

La Pizzeria Trastevere del Vendrell presenta "la pizza del teatre" amb motiu del desè aniversari del Teatre Àngel Guimerà (TÀG)
La plaça de Sant Miquel de Montblanc va ser escenari de la gravació d'un anunci publicitari d'una marca italiana d'oli d'oliva
Gastronomia Redacció Infocamp

La plaça de Sant Miquel de Montblanc esdevé el plató de gravació d'un anunci publicitari

La gravació de l'espot era per a una marca italiana d'oli d'oliva, líder mundial en aquest sector
L’alumna de l’EHiT de Cambrils, Roxana Tivadar, realitzant la presentació del seu treball de final de curs
Gastronomia Redacció Infocamp

L’alumna de l’EHiT de Cambrils, Roxana Tivadar, rep una beca DOP Siurana

La dotació econòmica és de 400 euros / Tivadar ha prestigiat l’oli d’oliva verge extra DOP Siurana al seu treball de final de curs del cicle formatiu de grau mitjà de cuina-gastronomia i serveis de restauració
El nou president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré (a l'esquerra), i el conseller en funcions Francesc Roca
Gastronomia Alba Sancha

La Fira del Vi de la DO Tarragona es trasllada a la plaça Corsini

L’esdeveniment tindrà lloc aquest cap de setmana, del divendres 14 al diumenge 16 de juny, amb 23 cellers participants i vuit paradistes del Mercat Central
La tapa guanyadora, del restaurant Los Mañicos, 'Manyiboon'
Gastronomia Redacció Infocamp

La tapa ‘Manyiboon’ de Los Mañicos, guanyadora del Dtapes per Torredembarra 2019

És el segon any consecutiu que aquest restaurant es proclama guanyador
La Reus Viu el Vi 2019 ha superat totes les previsions
Gastronomia Redacció Infocamp

La Reus Viu el Vi supera el seu rècord històric

L'esdeveniment incrementa en un 20% el seu registre d’activitat
Foto de família dels guardonats en els Premis Montsant
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant celebra la 2a edició dels seus premis amb una emotiva gala a Falset

A la gala, que ha estat conduïda per la comunicadora i sumiller Meritxell Falgueras, s'han lliurat 8 guardons
11 cellers van ser premiats en el concurs de Vins de la DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

El Concurs de Vins de la DO Tarragona distingeix 11 cellers

L’acte de lliurament de premis es va celebrar aquest dijous, 6 de juny, al Teatret del Serrallo
La gala de lliurament se celebrarà al Teatre L’Artesana de Falset
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Montsant reconeix l’esforç dels cellers i viticultors amb els Premis Montsant

La gala de lliurament d’aquests premis, que arriben a la seva segona edicio, tindrà lloc aquest divendres 7 de juny, a les 19:30 h, al Teatre L’Artesana de Falset
En l'acte de presentació han intervingut el nou president de la Cambra de Reus i la regidora de Projecció de Ciutat
Gastronomia Alba Sancha

Una quarantena de cellers oferiran més de 160 referències a la fira Reus Viu el Vi

L’esdeveniment se celebrarà aquest cap de setmana, des del divendres 7 de juny a la tarda fins al diumenge 9 de juny / Com ja es va fer l’any passat, la marca Vermut de Reus tindrà un espai a la Fira
Foto de grup dels Premis 'Tarraco Food 2019'
Gastronomia Redacció Infocamp

El restaurant Martinet, guanyador de la 'Tàrraco Food'

La nova ruta gastronòmica ret homenatge als entrepans gourmet d'Eduard Boada

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..