Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Imatge  d'una activitat d'enoturisme en unes vinyes de la DO Tarragona

La DO Tarragona ultima la creació d'una ruta per potenciar els seus vins i l'enoturisme

Gastronomia ACN
Hi participaran dinou cellers de les quatre comarques i es presentarà al juliol
Presentació de la 24a edició de les jornades gastronòmiques 'Tàrraco a Taula', al Passeig Arqueològic
Gastronomia Redacció Infocamp

Tarragona celebrarà la 24a edició de 'Tàrraco a Taula' del 14 al 30 de maig

Les jornades gastronòmiques de Tarraco Viva tornen a les dates habituals coincidint amb el calendari del festival
Presentació de les Jornades 'Sabors de la Conca amb Bacallà' al Monestir de Poblet,
Gastronomia Redacció Infocamp

25 establiments participen a les Jornades 'Sabors de la Conca amb Bacallà'

Els restaurants i allotjaments participants elaboraran, del 13 de maig al 20 de juny, menús creats per l’ocasió amb el bacallà com a protagonista
Una restauradora de la plaça Martí Royo ofereix una tapa a la regidora Natalia Sanz i al coalcalde Jordi Molinera
Gastronomia Josep Cartanyà

Tornen les "tapes bruixes" de La Xoixeta d'Altafulla

Onze bars i restaurants oferiran, del 7 al 23 de maig, una tapa + quinto per 2,80 euros / Les tapes també es podran emportar a casa
llaollao, la franquícia europea de iogurt gelat número 1, va aparcar dimecres passat a la planta primera de La Fira Centre Comercial de Reus el seu food truck
Gastronomia Redacció Infocamp

El food truck de iogurt gelat 'llaollao' arriba a La Fira Centre Comercial de Reus

Oferirà el seu iogurt gelat en totes les seves versions, batuts, gofres, fondues, terrines i, tot, amb l'opció de take away
Imatge d'arxiu de la Fira de la cervesa artesanal catalana de l’Arboç
Gastronomia Redacció Infocamp

L'Arboç suspèn la Fira de la cervesa artesanal catalana

El Ball de Diables realitzarà una degustació virtual amb cervesa elaborada expressament per a l’ocasió
Imatge virtual del projecte del GastroMercat del Mercat Central de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

La transformació del Mercat Central de Reus preveu la creació del 'GastroMercat'

El GastroMercat constarà d'un espai de restauració interior, ubicat on hi havia l’autoservei petit del Mercat, i una terrassa exterior
Foto de família, amb autoritats i organitzadors de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs, així com amb xefs i restauradors dels establiments participants
Gastronomia Redacció Infocamp

Les II Jornades Gastronòmiques de l'Arròs tornen a Salou del 29 d'abril al 16 de maig

L'Associació d'Empresaris d'Hostaleria (AEH) de Salou organitza el certamen, que comptarà amb la participació de 18 restaurants
Imatge del moment en que deixen àmfores de vi sota les aigües del Port de Tarragona
Gastronomia ACN

Submergeixen àmfores en aigües del Port de Tarragona com a mètode per envellir vins

Es vol analitzar de quina manera evoluciona el vi sota l'aigua
Presentació de les 8es Jornades Gastronòmiques de Cambrils al restaurant Miramar
Gastronomia Josep Cartanyà

Torna el calendari gastronòmic de Cambrils amb les 8es Jornades del Romesco

Prop d’una trentena de restaurants i bars oferiran menús i "platillos" amb romesco del 7 al 23 de maig
Foto de família amb els els guanyadors dels primers Premis Gastronòmics Tarragona, acompanyats de les autoritats i l'organització
Gastronomia Redacció Infocamp

Josep Queralt i Àlex Collado, millor xef i millor cocteler als 1rs Premis Gastronòmics Tarragona

L’alcalde Ricomà tanca el certamen que ha convertit Tarragona en “epicentre gastronòmic de Catalunya” i que tindrà una segona edició el 2022
Imatge dels germans Torres, xefs del restaurant Cocina Hermanos Torres, mostrant el plat elaborat i una gamba de Tarragona a l’exhibició feta als Premis Gastronòmics Tarragona
Gastronomia ACN

Els germans Torres delecten el públic amb una exhibició amb la gamba tarragonina de protagonista

L'organització dels Premis Gastronòmics Tarragona recalca la "feina titànica" per aplegar set xefs amb estrella Michelin
L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat ha presentat la 2a edició d'Arròs Mariner, Jornades Gastronòmiques, al Serrallo
Gastronomia Redacció Infocamp

Vint-i-cinc restaurants de Tarragona oferiran menús amb l'arròs mariner com a protagonista

La segona edició de les jornades gastronòmiques tindran lloc del 16 d'abril al 2 de maig
Imatge del vídeo promocional dels Sols Repsol de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Província de Tarragona (AEHT)
Gastronomia Redacció Infocamp

Els Sols Repsol de l'AEHT tornen a ser protagonistes de la Guia Repsol 2021

Es consoliden els dos Sols de les Moles d’Ulldecona i Can Bosch, i es mantenen els Sols d’ El Celler de l'Arbocet, Ferran Cerro, Restaurant Miramar, Rincón de Diego i Villa Retiro
Imatge d'un manat de calçots d'un productor de la IGP Calçot de Valls
Gastronomia ACN

Els productors de calçots de Valls tanquen una bona collita fregant els 12 milions de cebes

El confinament comarcal dinamita la recta final de la temporada per al sector de la restauració: "Això ens ha rematat"
Imatge d'una noia preparant racions de faves a la plaça del Pati de Valls, un dels punts habilitats de recollida de la 3a edició de la Favatada, el 10 d’abril del 2021
Gastronomia ACN

Valls serveix 1.500 racions de faves en una edició de la 'Favatada' adaptada a la pandèmia

Els organitzadors habiliten tres punts de recollida per evitar cues i aglomeracions
El Mirador dels Pilons, des d’on s’observa la platja de Llevant i on comença el Camí de Ronda, ha estat l’indret escollit per a l’enregistrament d’una escena
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou, localització escenogràfica d'un espot del grup de cellers Castell d’Or

El Mirador dels Pilons, des d’on s’observa la platja de Llevant i on comença el Camí de Ronda, ha estat l’indret escollit per a l’enregistrament d’una escena
Imatge d'arxiu d'un assistent a la presentació de la Fira del Vi de Falset a la Fira Alimentària 2018
Gastronomia ACN

La Fira del Vi de Falset planteja una edició híbrida amb activitats virtuals i degustacions als cellers

El certamen vol que la comarca del Priorat es converteixi en un "recinte firal" si la covid-19 ho permet
Imatge de la presentació dels Premis Gastronòmics Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Convocats els primers Premis Gastronòmics de Tarragona

Apadrinats pels germans Torres i nou xefs amb estrella Michelin, els guardons volen reconèixer l’excel·lència culinària de la demarcació

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..