Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Els vins de parcel·la de Josep Grau Viticultor (DO Montsant) han obtingut puntuacions excel·lents a la Guia Peñín 2020

Els vins de parcel·la de Josep Grau Viticultor lideren la Guia Peñín 2020

Gastronomia Redacció Infocamp
A més de tenir 11 dels seus vins a la piràmide de la prestigiosa guia, el celler de Marçà també ha rebut grans puntuacions del crític americà James Suckling
Joan Cartanyà, impulsor de la recuperació del safrà a la Conca de Barberà i la Baixa Segarra, plantant bulbs de safrà en una finca de Montblanc
Gastronomia ACN

El conreu tradicional del safrà: dels camps de la Baixa Segarra a restaurants d’estrella Michelin

Calen 200 flors per elaborar un gram de la preuada espècia
Imatge d'arxiu d'una edició anterior del Wine & Music, abans de la seva conversió en Gastro Wine & Music
Gastronomia Josep Cartanyà

Salou proposa una experiència que fusiona vins i caves, música i gastronomia de qualitat

La Gastro Wine & Music, que se celebrarà el 15 de setembre a la Torre Vella, és una de les accions que tenen per objectiu convertir Salou en un referent gastronòmic a la Costa Daurada
El president de la DO Tarragona, Vicenç Ferré, mostra un raïm del Celler Mas Vicenç, a Cabra del Camp
Gastronomia ACN

La DO Tarragona espera un increment de producció del 10% en la verema d’enguany

Alguna finca ja cull raïm encara que la majoria començaran la darrera setmana d’agost
L'organització fa un brindis per la 49a edició de la Festa de la Verema de la DO Conca de Barberà, que tindrà lloc els dies 23, 24 i 25 d’agost
Gastronomia Mireia Muñoz Caballero

L’Espluga de Francolí es prepara un any més per la Festa de la Verema

Del 23 al 25 d’agost, el municipi acollirà concursos, maridatges, actuacions, una caminada i més activitats relacionades amb el vi
Aquest cap de setmana es va estrenar amb èxit la Mostra de Cervesa Artesana, a Montblanc
Gastronomia ACN

Èxit de públic a l’estrena de la Mostra de Cervesa Artesana de Montblanc

Durant el cap de setmana, es van servir més de 4.000 degustacions de cervesa del territori
Imatge d'arxiu d'uns tomàquets a la tomaquera
Gastronomia ACN

Falset acollirà la primera edició de la Fira de la Tomaca del Priorat el 24 d’agost

La mostra promou una trentena de varietats hortícoles tradicionals de la comarca
Imatge de la nova cervesa artesana de safrà, Safrània365.
Gastronomia Alba Sancha

Arriba la primera Mostra de Cervesa Artesana de Montblanc

Tindrà lloc aquest divendres i dissabte, 9 i 10 d’agost / En el marc d’aquesta mostra, s’ha elaborat també una cervesa artesana de safrà de la Conca de Barberà
Banderoles de la Gastrofira, a la 39a Fira de l'Avellana de Riudoms
Gastronomia Redacció Infocamp

La Fira de l’Avellana de Riudoms acollirà per primer cop un espai gastronòmic

La Gastrofira tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’agost i comptarà amb una degustació de productes locals i de proximitat
El músic barceloní d'origen algerià, Yacine Behlacene, oferirà el concert de la jornada 'Yo Pongo'
Gastronomia Redacció Infocamp

La degustació de plats ‘Yo Pongo’ dirigeix la seva mirada al continent africà

La vuitena edició de la mostra de gastronomia del món de Tarragona es durà a terme aquest dimecres, 31 de juliol, a l’Espai La Palmera
Mont-Roig del Camp acollirà la Tapa Fira, de l'1 al 4 d'agost
Gastronomia Mireia Muñoz Caballero

La Tapa Fira arriba a Mont-roig del Camp

La ruta de tapes tindrà lloc a la Fira de l'1 al 4 d’agost i pel preu de 2,50€ es podrà tastar una tapa amb beguda
Edifici de la Licorera Vallense, una antiga fàbrica d'anissos i licors ubicada a la zona del Portal Nou a Valls que es vol reaprofitar com a restaurant de calçotades
Gastronomia ACN

Una antiga fabrica d’anís de Valls reobrirà com a restaurant de calçotades

Joves emprenedors compren l’emblemàtic edifici de la Licorera Vallense, on encara s’hi conserven bótes de vi i documentació de l’època
Museu Comarcal de la Conca de Barberà (MCCB)
Gastronomia Redacció Infocamp

El Museu Comarcal de Montblanc acull una nova sessió de 'Entorn del vi'

La sessió d’aquest divendres 26 de juliol comptarà amb una xerrada de Bernat Andreu sobre la DO Conca de Barberà i un tast de vins
El Club del celler Masroig va veure la llum a principis d'aquest mes de juliol
Gastronomia Redacció Infocamp

El nou Club del Celler Masroig rep una bona acollida

Un bon nombre d’aficionats del món del vi ja han formalitzat la seva inscripció
La primera Mostra de Cervesa Artesana a Montblanc reunirà cinc productors del terriotri
Gastronomia Alba Sancha

Montblanc estrena una Mostra de Cervesa Artesana per reivindicar els productes del territori

En el marc d’aquesta mostra, s’ha elaborat també una cervesa artesana de safrà de la Conca de Barberà / La primera Mostra de Cervesa Artesana s’emmarca dins els actes de #Safrània365 i tindrà lloc el 9 i 10 d’agost
La cultura de l’oli d’oliva verge extra entra amb força a les escoles catalanes a través de la formació dissenyada per la DOP Siurana
Gastronomia Redacció Infocamp

Més d’11.000 alumnes s’eduquen a través del taller ‘Has begut oli?’ de la DOP Siurana

La cultura de l’oli d’oliva verge extra entra amb força als centres educatius catalans a través de la formació dissenyada per la DOP Siurana, tres anys després de l’inici de l’activitat pedagògica
En aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira
Gastronomia Redacció Infocamp

La Fira del Vi i del Cava a Prades es consolida amb més de 4.500 degustacions

En aquesta edició s’ha apostat com a novetat per uns tasts comentats de vins a càrrec de diferents cellers participants a la fira
Vista general de Margalef
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna el 'Margalef Solidari'

La jornada gastronòmica convida aquest cap de setmana deu cuiners de renom per a realitzar un plat maridat amb deu vins / La recaptació anirà destinada a una ONG que treballa amb nens i nenes de Nicaragua
Gran part dels actes de la Fira del Vi i del Cava tindran lloc a la plaça Major
Gastronomia Redacció Infocamp

Prades escalfa motors per la VI Fira del Vi i del Cava

Tindrà lloc aquest cap de setmana, 20 i 21 de juliol

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..