Gastronomia
Valls acollirà el primer fòrum de la Calçotada els dies 8 i 9 de maig
Gastronomia
Diversos experts abordaran aspectes clau sobre la Calçotada des d'una perspectiva gastronòmica, científica, sostenible i d'impacte socioeconòmic
Gastronomia
La Fira del Vi de Falset es presenta a Tarragona i Reus
Totes dues ciutats tindran presència a la fira els dies 2, 3 i 4 de maig
Gastronomia
Reus recupera el Plim, la seva popular beguda de fruites
El propietari de la marca i la nova empresa REUSPLIM tornaran a comercialitzar el refresc enguany
Gastronomia
La DO Penedès presumeix d'esdevenir la primera regió vinícola 100% ecològica: “Volem un paisatge més sa”
El sector prepara les vinyes per una verema sense químics en defensa de la sostenibilitat i de revalorar els vins
Gastronomia
El Museu Casteller i la DO Tarragona impulsen una experiència única que marida castells i vi
La nova proposta arrenca aquest divendres 18 d'abril a Valls, coincidint amb el pont de Setmana Santa
Gastronomia
L'Espai del Vermut i el Vi de Reus millora el muntatge expositiu
S'ha rellançat l'espai ubicat a l'Estació Enològica, aprofitant per Setmana Santa la ciutat augmenta el nombre de visitants
Gastronomia
Vint restaurants participaran a l'Arròs Ganxet de Reus
La quarta edició de les jornades gastronòmiques se celebrarà del 25 d’abril a l’11 de maig
Gastronomia
L'Acadèmia de Gastronomia de Tarragona visita el restaurant El Llagar de Montbrió
Aquest ‘Asador-Sidrería’ va oferir als membres de l'AGT un menú degustació creat per l’ocasió sobre cuina asturiana
Gastronomia
Torredembarra fa una crida als establiments de restauració per participar al II Festival Gastronòmic
L’esdeveniment per promocionar les especialitats culinàries es farà el 7 de juny
Gastronomia
El Baix Penedès s'adhereix a "Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia 2025"
L’adhesió a aquest projecte permetrà sumar esforços per visibilitzar els productes, els productors i el patrimoni culinari de la comarca
Gastronomia
El tast popular de carxofes recapta 960 euros a Cambrils pel Senegal
El missioner cambrilenc Cristí Savall està impulsant un projecte per crear un centre educatiu a Bambilor
Gastronomia
Tarragona dona a conèixer els guanyadors del 'Premi Social' dels Premis Lladonosa
Yassine Maatallaoui, d'INS Escola de Sant Adrià de Besòs, i Pol González, de l'Escola de Cambrils; els millors estudiants de cuina i sala de Catalunya i Andorra
Gastronomia
El Mercat Central de Tarragona acull els prestigiosos Premis Lladonosa tot el cap de setmana
El jurat, encapçalat pel propi Josep Lladonosa, els germans Torres i Pep Moreno, ha escollit set finalistes de Tarragona, Lleida i Andorra
Gastronomia
El Ball de Cavallets és la nova mona de xocolata del Seguici Festiu de Reus
La mona del Ball de Cavallets ha estat dissenyada, com la resta d'elements del Seguici, per l'escultor Manel Llaurador
Gastronomia
Valls torna a celebrar la Favatada Popular aquest dissabte
Enguany se sortejaran vals regal per al Mercat de la Fruita i la Verdura i per als restaurants de Valls entre tots els que celebrin la favatada al Pati
Gastronomia
Els Germans Torres arriben a la plaça Corsini de Tarragona aquest cap de setmana
Els xefs Estrella Michelín visitaran el Mercat Central dissabte al matí pels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa
Gastronomia
Reus viatja a Turí per posar la "primera pedra" de la Ruta Europea del Vermut
Representants de Reus Promoció es troben aquests dies a la ciutat italiana per a participar en el Vérmut! Il Festival dei Vermouth
Gastronomia
Reus acollirà la primera Festa del Gelat el 16 i 17 de maig
El dia destacat serà el dissabte, en què els assistents podran degustar de forma gratuïta 4 gelats artesans elaborats al territori amb productes de proximitat
Gastronomia
La Guia Gastronòmica de Salou 2025 fusionarà "cuina, cultura i territori"
‘Salou Food Experience’ presenta una agenda ambiciosa que pretén posicionar el municipi com un referent culinari a la Costa Daurada