Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ranxets

Advertisement
Gastronomia

Celler Buil & Giné, a Gratallops

Arriba el 9è Mercat de Nadal al celler Buil & Giné de Gratallops

Gastronomia Redacció Infocamp
Els productors oferiran aquest divendres i dissabte degustacions dels millors productes de proximitat amb descomptes especials de fins al 30%
Els dos nous membres que avui s’han adherit al Consell d’Experts són Ana Ruiz del Restaurant AQ i Joan Gómez del Restaurant Miramar
Gastronomia Redacció Infocamp

Els restaurants amb Sol Repsol de la demarcació s'integren al Consell d'Experts de l'AEHT

L’Associació d’Hostaleria de Tarragona ha volgut, amb aquesta iniciativa, atorgar també protagonisme als establiments guardonats amb la distinció Sol Repsol
Un dels lots de productes locals que l’Ajuntament ha fet a diverses empreses dels polígons industrials del municipi
Gastronomia Redacció Infocamp

La Bisbal del Penedès dona a conèixer els productes locals a les empreses dels polígons

La Regidoria de Comerç, Agricultura i Turisme considera que "si coneixen els nostres productes locals, és molt més probable que els tinguin en compte"
Foto de grup dels restauradors participants, en la presentació de la ruta
Gastronomia Redacció Infocamp

Deu bars i restaurants participaran en la IV Ruta de tapes a l’Hospitalet de l’Infant

La ruta es farà, del 5 al 15 de desembre, i, com a novetat, les tapes tindran noms relacionats amb llocs i personatges històrics del municipi
L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i la regidora de Turisme, Marta Borràs, van recollir el guardó
Gastronomia Redacció Infocamp

La fira 'Cambrils, entrada al País del Vi' rep un Premi Cambra 2019

L’alcaldessa de Cambrils, la regidora de Turisme i la directora del Patronat van recollir el guardó
Una ampolla del 'Vi del fang' del Celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí
Gastronomia ACN

El 'Vi de Fang' del celler de l'Espluga desaparegut pels aiguats se servirà a la Cimera del Clima de Madrid

Els germans Roca inclouen aquest vi en l'àpat que degustaran els mandataris
La Festa de l'Oli Nou de la Societat Agrícola de Valls se celebrarà aquest diumenge 1 de desembre
Gastronomia Redacció Infocamp

Torna la Festa de l’Oli Nou, aquest diumenge a Valls

Els actes comencen a les 10h amb la possibilitat de visitar el trull per veure com surt l’oli nou / També es pot visitar la cooperativa i la jornada compta amb inflables per la canalla i un concert de rumba i boleros
Acte d'inauguració de la 19a edició de la Fira de l'oli nou DOP Siurana a Tarragona
Gastronomia Josep Cartanyà

S'inaugura la Fira de l'oli nou DOP Siurana a Tarragona

La fira, que se celebrarà del 29 de novembre a l'1 de desembre a la plaça Corsini, presentarà tasts, activitats sobre la cultura de l'oli, concursos i un punt de recollida per al Banc d'Aliments
L'alcalde de Salou va lliurar una placa de reconeixement al xef Pep Moreno, del Restaurant Deliranto. A la imatge, tot l'equip al complert
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou reconeix el xef Pep Moreno i el Restaurant Deliranto per l’estrella Michelin

L’alcalde lliura una placa al reputat cuiner i diu que l’estrella Michelin "és un premi a la trajectòria del xef i de tot el seu equip" i "posa en valor la gastronomia de Salou"
La nova cervesa artesana 'Rosita', feta a base de Choco Krispies de Kellogg's
Gastronomia ACN

Cervesa artesana feta amb 'Choco Krispies'

Kellogg, amb planta a Valls, s'alia amb la cervesera La Gardènia, d'Alcover, per crear una varietat de cervesa amb l'excedent de l'arròs amb xocolata
La propietària del celler, Mariona Rendé, mostra una ampolla de vi solidari Rendé Masdéu durant l'acte de presentació
Gastronomia ACN

El celler Rendé Masdéu distribuirà 10.000 ampolles del 'Vi Solidari' per refer-se després dels aiguats

Els diners es destinaran a unes noves instal·lacions, ja que les anteriors van ser engolides pel desbordament del Francolí
Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli Nou, a Constantí
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba la XIX Festa de l'Oli Nou a Constantí

Serà aquest diumenge 24 de novembre, a partir de les 09:30h, al Pati de la Cooperativa
L'auditori de la Bisbal del Penedès acollirà aquest dissabte una xerrada sobre l'arribada del vi al Penedès i la seva expansió per la cultura ibèrica
Gastronomia Redacció Infocamp

Xerrada a la Bisbal sobre l'arribada del vi al Penedès

La conferència a càrrec de la cooperativa Arqueovitis tindrà lloc, aquest dissabte 23 de novembre, a les 19:30h, a l'auditori
Imatge d'arxiu del Mercat de tastets de Cuina de Calçot i Vins DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Suspesa la Jornada Gastronòmica del Calçot a Valls

La previsió de mal temps obliga a cancel·lar tant l'Arrencada del primer calçot com la resta d'actes al Pati, que estaven programats per aquest dissabte
El xef Josep Moreno, del restaurant Deliranto de Salou
Gastronomia ACN

El restaurant Deliranto de Salou guanya una estrella Michelin

El restaurant barceloní Angle, de Jordi Cruz, obté una segona estrella Michelin
Presentació de la Jornada Gastronòmica Calçot de Valls-Memorial Àngel Solé
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls arrenca dissabte la temporada amb la Jornada Gastronòmica del Calçot

El pastisser Christian Escribà serà proclamat "Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls" i l’encarregat d’arrencar el primer calçot de la temporada / La IGP Calçot de Valls preveu una collita de 18 milions d'unitats
Els assistents van exhaurir els menús d’esmorzar previstos per l’organització
Gastronomia Redacció Infocamp

La 20a Festa de l’Oli reuneix 450 persones a La Pobla

Els assistents van exhaurir els menús d’esmorzar previstos per l’organització, en una jornada que també va incloure el Mercadet d’objectes de segona mà
Un dels moments més esperats de la festa és quan el padrí de la festa, Marc Ribas, va haver d'espinjolar la bóta del Vi Novell
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa del Vi Novell del Celler Masroig aplega un miler de persones en el seu desè aniversari

El padrí d'aquesta edició ha estat Marc Ribas, conegut per les seves aparicions als programes ‘Cuines’ i ‘Joc de Cartes’ de TV3
La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig es farà finalment aquest diumenge al Poliesportiu Municipal
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l’Oli Nou de Mont-roig es farà finalment al Poliesportiu Municipal

Aquest diumenge 17 de novembre arriba la festa que es va haver de suspendre pel mal temps i que permetrà tastar l’oli del primer raig de la collita del 2019

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..