Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Els paradistes del mercat oferiran dijous al matí un esmorzar amb la botifarra com a protagonista

L'esmorzar amb botifarra d'ou del Dijous Gras, al Mercat Central de Reus

Gastronomia Redacció Infocamp
Els paradistes del mercat oferiran dijous al matí un esmorzar amb la botifarra com a protagonista
Cunit celebrarà la primera edició de la Xatonada Infantil recuperant així una festa gastronòmica que s’havia realitzat al municipi
Gastronomia Redacció Infocamp

Cunit celebrarà la I Xatonada Infantil el 29 de febrer

El municipi del Baix Penedès recupera així el concurs infantil de mestre xatonaire, que anirà acompanyat d'activitats lúdiques com jocs gegants, taller gastronòmic i inflables
L'alcalde de Mont-roig, Fran Morancho, amb un grup de restauradors, han presentat les III Jornades Gastronòmiques del Calçot de Mont-roig i Miami Platja
Gastronomia Redacció Infocamp

Les III Jornades del Calçot posen en valor la gastronomia de Mont-roig i Miami Platja

Del 14 de febrer a l’1 de març, onze restaurants prepararan plats i menús amb aquesta ceba com a gran protagonista
Presentació de les 16es Jornades de la Galera de Cambrils
Gastronomia Redacció Infocamp

Les 16es Jornades de la Galera obren el calendari gastronòmic de Cambrils

La fregida de galeres i calçots, aquest diumenge 16 de febrer, i la galerada popular, el 23 de febrer, són dues de les activitats més destacades del programa
Cartell del 'Mes del Xató 2020' al Penedès Marítim
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de restaurants participen al 'Mes del Xató' al Penedès Marítim

Sis restaurants de Cunit i quinze de Cubelles ofereixen aquest mes de febrer menús, que inclouen una versió pròpia del xató
L’AEH Conca de Barberà es va presentar aquest divendres 7 de febrer
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la Conca de Barberà

L’AEH Conca de Barberà es presenta amb 20 establiments i 6 actuacions anuals destinades a promoure els establiments del sector i els productes gastronòmics de la comarca
Imatge d'arxiu de la Festa Popular del Mandongo
Gastronomia Redacció Infocamp

Capafonts celebra aquest diumenge la XIX Festa Popular del Mandongo

La jornada gastronòmica, que tindrà lloc de 10 a 14h a la terrassa i sala municipal, comptarà amb un mercat de productes de la terra i amb música en directe
La tradicional paella de germanor de Santa Àgueda, a Roda de Berà
Gastronomia Redacció Infocamp

Les dones de Roda deixen participar per primer any als homes en la paella de Santa Àgueda

Com cada 5 de febrer, es van reunir al Casino Municipal per gaudir d’una paella de germanor
Presentació dels calendaris gastronòmic i esportiu de Cambrils 2020
Gastronomia Josep Cartanyà

Cambrils potenciarà el romesco i estrenarà una ruta de tapes per Nadal

El Calendari gastronòmic del 2020 incorpora la mostra 'Cambrils, Romesco & Drinks' en detriment de les Jornades del calamar / També s'ha editat el Calendari esportiu, amb 40 esdeveniments
L'escola Àngel Guimerà del Vendrell es va omplir aquest diumenge de públic per gaudir de la Xatonada Popular 2020
Gastronomia Redacció Infocamp

La Xatonada del Vendrell estrena ubicació amb èxit de públic

La festa gastronòmica es va celebrar a l'escola Àngel Guimerà a causes de les obres del c./ Dr. Robert / Lu, la guanyadora del concurs de TV 'Master Chef Junior 7' va assistir a la Xatonada
L'escriptor vendrellenc Àngel Guimerà, amb Sara i Adriana Aldavert, les possibles autores del llibre anònim 'Art de ben menjar: llibre català de cuina'
Gastronomia Àngels Santacana Figuerola

El xató de cal Guimerà

La directora del Museu Àngel Guimerà, Àngels Santacana, parla en el següent article de l'origen de la primera recepta que descriu els ingredients del xató que, de ben segur, van tastar Àngel Guimerà i la seva família
Els tradicionals cursets han escalfat els motors de la Xatonada Popular del Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per la Xatonada Popular d’aquest diumenge, al Vendrell

Enguany, la Xatonada incorpora racions per a persones celíaques
En primer terme, el motlle actual del 'Blai vallenc'
Gastronomia Josep Cartanyà

El "Blai vallenc" ha tornat per quedar-se

La sala d'actes de la Biblioteca Carles Cardó es va omplir durant la presentació de la galeta de Sant Blai, recuperada a partir d'una recepta conservada per una família vallenca
Assistents a l'experiència gastronòmica i artística de presentació de la Cuina dels Genis
Gastronomia Redacció Infocamp

Presenten l’experiència gastronòmica de 'La Cuina dels Genis' com a resultat del III Congrés Català de la Cuina

El nou producte de turisme cultural també es recull en un llibre i obre la porta a nous mercats i turistes amants de la gastronomia
Imatge de la galeta original del 1917 a partir de la qual s'ha fet el motlle per a les noves galetes
Gastronomia Redacció Infocamp

El "Blai vallenc" es presenta aquest dimecres al Centre Cívic

El projecte de recuperació de la galeta de Sant Blai vallenca ha estat el resultat de mesos de feina
Foto de família dels agents públics i privats que han fet possible el naixement de 'La Cuina dels Genis', aquest dimarts, al Castell de Vila-seca
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix 'La Cuina dels Genis' amb experiències gastronòmiques i sensorials de la mà de Gaudí, Miró, Casals i Picasso

Es presenta aquesta nit al Castell de Vila-seca amb una primera experiència artístico-gastronòmica, en el marc de la cloenda del III Congrés Català de Cuina
Imatge de la demostració de coure calçots a la plaça de l'Oli de Valls durant la Gran Festa de la Calçotada
Gastronomia ACN

Valls reviu el tipisme calçotaire amb la Gran Festa de la Calçotada

La IGP Calçot de Valls preveu arribar a la xifra rècord de 18 milions de cebes aquesta temporada que celebra 25 anys
La Gran Festa de la Calçotada també inclourà una demostració de salsa de Calçotada per celíacs i per a la intolerància als fruits secs
Gastronomia Redacció Infocamp

Tot a punt per la Gran Festa de la Calçotada, aquest diumenge a Valls

Aquest dissabte, la Jornada Gastronòmica, la Mostra de Cuina del Calçot i el Mercat de la Calçotada ja omplen els carrers i les places de la ciutat
La visita aquest dissabte al monòlit de la Mare de Déu del Lledó és un dels actes tradicionals de la Festa Major d'Hivern de la Pobla, que enguany estrenarà la Fira del Vi
Gastronomia Redacció Infocamp

La Pobla de Mafumet organitza diumenge la seva primera Fira del Vi

La fira, que arriba en el marc de la Festa Major del Lledó, comptarà amb la presència de 8 D.O. del territori, degustacions gastronòmiques i música en viu

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..