Gastronomia
'Dos Déus Origins Reserva Negre' de Priorat Lab, millor vermut català de 2024
Gastronomia
L'acte de lliurament dels desens Premis Vinari dels vermuts s'ha celebrat aquest dijous a l'Espai La Llotja de la Cambra de Reus
Gastronomia
TasTum Cambrils triomfa en la seva estrena
Els restaurants participants han servit una mitjana de 70 "platillos" per jornada i s'han donat a conèixer a nous clients
Gastronomia
La mostra ‘Ranxets, la cuina a Torredembarra’ serveix més de 1.500 tapes
Els restauradors participants van exhaurir els plats preparats
Gastronomia
Una dotzena de cellers de la DO Montsant presents a la ProWein Düsseldorf
A més, nou d’aquestes cellers han comptat amb estand propi a la fira que se celebra fins al 12 de març a la ciutat alemanya
Gastronomia
El Vermut de Reus es promociona al GastroFest San Miguel Km 0 de Barcelona
La fira gastronòmica de productes de proximitat, que va tenir lloc aquest dissabte, posa en valor els productes de cada ciutat que hi participa
Gastronomia
La DO Tarragona enceta un cicle de tastos guiats per a professionals
Es faran en botigues de vi especialitzades i es podran tastar entre quatre i sis referències on n’hi haurà alguna elaborada amb macabeu
Gastronomia
Els restaurants cambrilencs Can Bosch, Rincón de Diego i Miramar revaliden els distintius Sol Repsol
El restaurant HIU aconsegueix la recomanació de la Guia Repsol amb tan sols un any d'obertura i se suma a les de Casa Macarrilla i Bresca
Gastronomia
Torredembarra fa una crida als establiments de restauració per participar al 1r Festival Gastronòmic
L'esdeveniment, que tindrà lloc el proper 18 de maig, té l'objectiu de promocionar les seves especialitats culinàries
Gastronomia
Tarragona aposta per promoure el consum de peix local tot l'any
La campanya “El peix de Tarragona” s’amplia notablement tant en activitats i actors implicats com en extensió
Gastronomia
Cambrils serà la capital de la carxofa del 8 al 24 de març
La campanya finalitzarà diumenge 24 de març amb una degustació popular d'arròs melós al Port de Cambrils
Gastronomia
Reus acull la jornada d'avaluació dels millors vermuts presentats als 'Premis Vinari'
Una vintena de someliers que analitzen els vermuts es van reunir divendres a l'Estació Enològica
Gastronomia
Les Tapes Gaudí de Riudoms tornen amb “molt de ritme”
Arrencaran aquest divendres 1 de març i s’allargaran fins el dia 10
Gastronomia
L'Escudellada d'Andorra la Vella arribarà a Valls el 10 de març
Com a novetat, l'acte se celebrarà al Pati
Gastronomia
Torna el Campionat de Patates Braves a Mont-roig i a Miami Platja
Catorze bars i restaurants es disputaran el guardó a les millors braves, de l'1 al 24 de març
Gastronomia
Arriba una nova edició de la mostra “Ranxets, la cuina a Torredembarra”
El 10 de març, a partir de les 12 h, cinc establiments del municipi oferiran degustacions del plat típic amb vins i caves de qualitat
Gastronomia
Salou posa en marxa el projecte de reintroducció del raïm 'Pàmpol Girat'
La iniciativa reconeix el passat romà de Salou, com a centre neuràlgic del comerç vinícola, i posa de manifest la importància de l'agricultura sostenible
Gastronomia
La patronal de l’hostaleria de Tarragona impulsa el Consell del Vi per promocionar la producció de les DO
El sector vitivinícola confia que aquest maridatge fomenti la presència del producte local a les cartes de vins
Gastronomia
La nova ruta gastronòmica 'TasTum Cambrils' arrenca aquest dijous
Nou bars i restaurants de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà "platillos" i una copa de vi o cava a un preu de 6€
Gastronomia
La Xatonada Popular del Vendrell es celebrarà els dies 24 i 25 de febrer a la Rambla
Aquesta edició potenciarà el producte de proximitat i de km0 amb la implicació d’empreses del territori