Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

La regidora de Fires, M. Luz Ramírez, ha anunciat les novetats de la celebració de la Xatonada del Vendrell

Un documental repassa la història de la Xatonada del Vendrell

Gastronomia Redacció Infocamp
A partir de l’any que ve, la Xatonada es programarà el darrer cap de setmana de febrer o el primer del mes de març
Imatge d'un manat de calçots d'un productor de la IGP Calçot de Valls, el 26 de febrer del 2021
Gastronomia ACN

La temporada de calçots arriba a l'equador amb dificultats per remuntar

El confinament comarcal escanya el sector de la restauració, que intenta salvar els mobles a través de les vendes online
Una cerveseria de l'espai Base Activa s'ha habilitat com a aula taller i com a aula de formació per impartir el curs d'elaboració de cervesa
Gastronomia Redacció Infocamp

Una quinzena de persones inicien el curs d'elaboració de cervesa a Santa Coloma de Queralt

El curs pretén impartir als petits productors una base teòrica i pràctica per tenir formació i poder elaborar cervesa a l’obrador compartit
Imatge d'unes dones comprant caramels de Dijous Gras a la pastisseria Santacana de Valls
Gastronomia ACN

Torna el caramel de Dijous Gras, una dolça tradició típica del Carnaval que només es troba a Valls

Les pastisseries locals elaboren una producció continguda d'aquesta singular llaminadura vermella a causa de la covid-19
Una vintena de restaurants de l'Àrea de Valls ofereixen calçots cuits
Gastronomia Redacció Infocamp

La Cambra de Valls fa una crida a comprar calçots cuits als restaurants de la zona

Els ofereixen una vintena de restaurants
Imatge dels responsables de la Cambra de Comerç de Valls i del presentador del programa divulgatiu fet per adaptar la Gran Festa de la Calçotada de Valls a les restriccions, el 31 de gener del 2021
Gastronomia ACN

La Gran Festa de la Calçotada de Valls se celebra sense públic i amb un programa divulgatiu per adaptar-se a la pandèmia

Restauradors i productors s'encomanen a la venda en línia i a domicili de calçots en una temporada marcada per la covid
Tot i la cancel·lació dels actes presencials, un any més, Salses FRUITS, S&P, és el patrocinador de la Gran Festa de la Calçotada
Gastronomia Redacció Infocamp

Valls emetrà diumenge un programa especial sobre la Gran Festa de la Calçotada

Es farà la presentació oficial de la temporada amb entrevistes per part de tots els sectors implicats en la calçotada
Imatge d'una de les concursants del Concurs de Menjar Calçots amb els pilars de les colles castelleres vallenques en la Gran Festa de la Calçotada, el 26 de gener del 2020
Gastronomia ACN

Suspesa la Festa de la Calçotada de Valls per la covid-19

El concurs de menjar calçots anunciat tampoc es farà
Vinyes nevades al terme municipal de Porrera, l'11 de gener del 2021
Gastronomia ACN

Els viticultors del territori asseguren que la nevada serà beneficiosa per la vinya

L'aigua acumulada protegirà els ceps de plagues i aportarà nutrients a la terra
Imatge d'algunes de les peces d'una gran premsa de vi del segle XIX, procedent de Cunit, traslladada al VINSEUM
Gastronomia ACN

El VINSEUM recupera enormes premses de vi històriques que exposarà a la reinauguració, prevista l’estiu del 2022

Les dimensions de les peces obliguen a fer-ne el trasllat abans de construir les parets del nou edifici
Imatge d'arixiu del guanyador del Concurs de Menjar Calçots, Adrià Wegrzyn, durant el certamen en la Gran Festa de la Calçotad, el 26 de gener del 2020
Gastronomia ACN

El concurs de menjar calçots de Valls, allunyat del centre i sense públic

Les restriccions anticovid fan modificar la Festa de la Calçotada i compliquen l'obertura dels restaurants de l'Alt Camp
El vi Escabeces 2019 de Vilabella (DO Tarragona) capta l’atenció de la prestigiosa guia The Wine Advocate dels Estats Units
Gastronomia Redacció Infocamp

Un vi de la DO Tarragona capta l’atenció de la prestigiosa guia The Wine Advocate dels Estats Units

El tastador Luís Gutiérrez destaca el vi Escabeces 2019 de Vilabella, elaborat amb xarel·lo vermell per Oriol Pérez de Tudela
El Museu del Port de Tarragona us convida a una nova proposta: Gastro Serrallo, cuina marinera
Gastronomia Redacció Infocamp

La primera recepta del 'Gastro Serrallo', aquest dilluns al canal de Youtube

La primera recepta de Xavier Veciana, del restaurant Balandra, s'oferirà a les 20h
Les jornades se celebraran del 23 de desembre al 6 de gener
Gastronomia Redacció Infocamp

Calafell inicia les jornades gastronòmiques de Nadal, obrint-les al servei a domicili o per emportar

Se celebren del 23 de desembre al 6 de gener
Acte del lliurament dels premis anuals als millors olis d'oliva verge extra de la collita d'enguany de les denominacions d'origen protegides (DOP) Baix Ebre-Montsià, Siurana i Terra Alta
Gastronomia Redacció Infocamp

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus guardonen els millors olis d’oliva verge extra

Aquesta és la XIV edició dels Premis CDO que reconeixen l’esforç realitzat pels productors de la demarcació
Imatge virtual de l'almàssera de la Selva del Camp
Gastronomia ACN

La Selva del Camp tindrà un nou molí d'oli als afores del poble

La nova almàssera que construirà la cooperativa permetrà treure l'actual molí de dins el nucli urbà, on genera molèsties
Josep Lladonosa i els germans Torres seran membres del jurat del concurs de cuina catalana contemporània
Gastronomia Redacció Infocamp

Tarragona formarà part de l’organització dels I Premis Gastronòmics Josep Lladonosa

El "Master Chef" de la cuina catalana impulsat per l’Ajuntament de les Borges Blanques premiarà les millors propostes d’alumnes d’escoles d’hostaleria i turisme
El restaurant Quatre Molins de Cornudella de Montsant (Priorat)
Gastronomia ACN

El restaurant Quatre Molins de Cornudella aconsegueix la seva primera estrella Michelin

Els establiments Bo.TiC i Cinc Sentits obtenen la segona estrella a la guia vermella
La campanya la campanya 'Aquest Nadal Alt Camp, de la terra a la taula' s'ha presentat aquest dijous a la Societat Agrícola de Valls
Gastronomia Josep Cartanyà

La campanya 'Alt Camp, de la terra a taula' promourà els productes de proximitat als àpats de Nadal

Es difondran cinc vídeos de restaurants que fan receptes especials per a aquestes dates amb productes de la comarca

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..