Gastronomia
La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls es promociona a l'Illa Diagonal
Gastronomia
Se celebrarà a Valls, el 28 i 29 de gener, coincidint amb el cap de setmana de la Gran Festa de la Calçotada
Gastronomia
El Vendrell dobla el nombre d’escoles per fer els cursets 'Aprèn a fer xató'
Més de 300 infants i adults del Vendrell i de localitats veïnes podran inscriure’s als cursets que es desenvoluparan als centres escolars
Gastronomia
La gastronomia de Cambrils torna a triomfar a Madrid Fusión
El xef Sergi Palacin ha estat seleccionat per participar en una de les propostes més importants de la fira: el III Concurso de Alimentos de Madrid
Gastronomia
Bot, Godall i Vilallonga del Camp, els millors olis d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació
La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus han lliurat aquest divendres els Premis CDO a les tres cooperatives
Gastronomia
Un consell rector dirigirà provisionalment la DO Tarragona de forma col·legiada
El fins ara vicepresident, Josep Lluís Grogués, ocuparà la presidència fins a les eleccions, d'aquí a quatre mesos
Gastronomia
Vilanova de Prades viurà la sisena fira de la tòfona aquest cap de setmana
Aquesta és la segona fira més important de Catalunya vinculada a la tòfona
Gastronomia
Valls trasllada la Jornada Gastronòmica del Calçot al cap de setmana de la Gran Festa de la Calçotada
El 28 i 29 de gener també se celebrarà el Mercat de Tastets de Cuina del Calçot i el Mercat de la Calçotada
Gastronomia
Riudoms homenatja els pioners i les pioneres de la gastronomia local
La 'Gastrofira' i l'Associació Gourmets Riudoms també van ser reconegudes a l'acte organitzat per la Secció de Gastronomia el CERAP
Gastronomia
Una vintena d'estudiants internacionals elaboren i embotellen el seu propi vi en un celler de Constantí
La Universitat Rovira i Virgili coordina un màster europeu amb dues universitats més de França i Portugal
Gastronomia
Cambrils incorporarà el 2023 una nova proposta gastronòmica al voltant de la tonyina
El municipi potencia la seva capitalitat gastronòmica amb nous formats i activitats promocionals
Gastronomia
Torna la degustació popular del caldo de Nadal a Valls
El brou d'aquest dissabte s'elaborarà amb productes de les botigues de la plaça de l'Oli i de les parades de l'històric Mercat de la Fruita i la Verdura
Gastronomia
El Moll de Costa del Port de Tarragona rep els millors vins de Catalunya
L’acte organitzat per Guia de Vins de Catalunya al Tinglado 1 va rebre la visita de més de 250 professionals
Gastronomia
L'AEHT recupera la històrica revista 'A la Carta' del sector hostaler i turístic de la demarcació
Els més de 2000 exemplars d’aquesta 45a edició compten amb protagonistes com Ferran Adrià, Antonio Catalán o la ciutat de Tarragona
Gastronomia
La Festa de l'Oli del Morell arriba aquest diumenge
A més del tradicional esmorzar solidari, es farà el IV Concurs d’Allioli
Gastronomia
Constantí celebra aquest diumenge la XXI Festa de l'Oli Nou
El tradicional esmorzar popular amb l'oli de la nova collita tindrà lloc, a les 09:30h, al Pati de la Cooperativa
Gastronomia
Els restauradors de l’Alt Camp esperen recuperar el pols a la temporada de calçots tot i la pujada de costos
La pastissera Gessamí Caramés arrenca el primer calçot de la temporada i defensa els “valors humans” del sector primari
Gastronomia
La IGP Calçot de Valls preveu produir al voltant de 20 milions d’unitats malgrat la sequera i la calor
L’organisme, conjuntament amb Acció Climàtica, impulsarà un estudi sobre els costos de producció del sector
Gastronomia
Valls espera reunir aquest diumenge mig miler de persones en la tradicional Festa de l'Oli Nou
La Societat Agrícola preveu un descens del 40% respecte la collita de l'any passat, principalment per l'onada de calor i la sequera de l'estiu
Gastronomia
La Pobla recupera la Festa de l'Oli Nou amb gran èxit de participació
Tota la recaptació obtinguda durant la jornada es va destinar a causes solidàries