Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Advertisement
Gastronomia

La cervesa artesana Segarreta, de Santa Coloma de Queralt, participa en aquest projecte

46 cervesers artesans s'uneixen sota la marca COBEER-19 per recaptar fons per a entitats locals

Gastronomia ACN
Segarreta, de Santa Coloma de Queralt, participa en aquest projecte que dedica el 19% dels beneficis de cada cervesa a lluitar contra la covid-19
Imatge d'arxiu de la gimcana 'A la vinya, en família
Gastronomia Redacció Infocamp

Una gimcana descobrirà el conreu de la vinya de Montblanc a les famílies

L’activitat, que tindrà lloc el dissabte 8 d'agost a les vinyes del Mas de la Sabatera, s’ha adaptat a les mesures sanitàries de la Covid-19
Els premiats al Concurs de Vins Embotellats de la DO Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

La DO Tarragona lliura virtualment els premis del 26è Concurs de Vins Embotellats

La DO Tarragona anuncia la suspensió definitiva de la Fira del Vi 2020 que tornarà a la Plaça Corsini de Tarragona, el juny del 2021
Imatge de diverses persones plantant safrà en la plantada feta en una finca a Montblanc, el 25 de juliol del 2020
Gastronomia ACN

El safrà de la Conca: un producte "diferenciat" i "selecte" servit als restaurants d'estrella Michelin

Una desena de persones participen en la plantació de l'or vermell a Montblanc
El camp d’assaig de blats de Coperal (Cooperativa Cerealista de Santa Coloma de Queralt) ha estat l’escenari de l’acte de celebració de la sega del blat que ha de servir per desenvolupar el 'Pa de Mestral'
Gastronomia Redacció Infocamp

'Pa de Mestral' fa un nou pas per fer realitat aquest pa de proximitat

El projecte impulsat per la Cambra de Reus entre productors de blat, forners i la indústria farinera celebra la sega del blat als camps de la històrica cooperativa Coperal, a Santa Coloma de Queralt
Les 'Degustacions a la fresca' es faran aquest cap de setmana al Pati de la Cooperativa
Gastronomia Redacció Infocamp

Degustacions i música a la fresca al Pati de la Cooperativa del Vendrell

Dissabte es podrà gaudir d'un tast de vins, platets i formatges amb música dels 4cústics i, diumenge, una copa de vi i pintxos amb els F.A.R
La presentació de la ruta ha tingut lloc les Muralles de Montblanc
Gastronomia Redacció Infocamp

Montblanc posa en marxa la 8a edició de la ruta gastronòmica ‘Dimecres tapa’

Començarà el 22 de juliol i s’allargarà fins al 19 d’agost, amb la participació de 13 restaurants
Imatge del primer tast de vins DO Tarragona celebrat en unes vinyes de Cellers Blanch, situades a tocar de Bràfim
Gastronomia Redacció Infocamp

Nous tastos de vins de la DO Tarragona de la Plana de Secà de l'Alt Camp

Serà aquest divendres 17 de juliol al Celler Sanromà de Vila-rodona / Se suspèn el I Mercat de la Plana de Secà que s'havia de celebrar dissabte a Bràfim
Imatge d'un camp d'alvocats al Morell, el 10 de juliol del 2020
Gastronomia ACN

Un molí del Morell s'especialitza en l'oli d'alvocat i fa la primera plantació comercial de Catalunya

La primera collita s'espera per l'abril de l'any que ve i el projecte ja té projecció internacional
El cuiner, Sr. Miralles, de l'Horta de Sant Joan
Gastronomia Redacció Infocamp

‘La Cuina dels Genis’, nova proposta de turisme gastronòmic a la Costa Daurada

És una experiència culinària basada en els paisatges que van inspirar Gaudí, Miró, Casals i Picasso
Terrenys d'oli de la DOP Siurana
Gastronomia Redacció Infocamp

La qualitat dels olis de la DOP Siurana distingida amb els principals guardons mundials

Es tracta del premi Mario Solinas, el premi Alimentos de España i els guardons Olive Japan, entre d’altres
Captura de pantalla del vídeo promocional ‘Menja’t Salou’
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou llança un nou vídeo promocional de la gastronomia, amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’

Amb l’eslògan de ‘Menja’t Salou’, el film recull l'oferta culinària de la capital del turisme de la Costa Daurada
L'esdeveniment té lloc al Castell Monestir d'Escornalbou, a Riudecanyes
Gastronomia Redacció Infocamp

El Mercat de Territori Santa Teca Escornalbou es posposa fins l’any vinent

La sisena edició d’aquest esdeveniment s’havia de celebrar el cap de setmana de l’11 i 12 de juliol
Imatge de diversos bombons de garrofa elaborat a l'obrador de l'empresa Menjamiques a Bràfim (Alt Camp)
Gastronomia ACN

Crema, allioli, vinagre i bombons de garrofa: una emprenedora de Bràfim reivindica el fruit "oblidat"

Menjamiques dona sortida a la producció de quilòmetre zero del Camp de Tarragona, ara també per internet
Imatge de l'acte de presentació de l'AEH Vila-seca, La Pineda
Gastronomia Redacció Infocamp

La nova Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Vila-seca, La Pineda ja és una realitat

L'entitat, que s’ha presentat al Castell de Vila-seca, ja compta amb 25 associats i el suport de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme del municipi
Laura Castel i Javier Escribano, acompanyats per diversos representants dels establiments participants
Gastronomia Alba Sancha

Les Jornades de l’Arròs Mariner de Tarragona, una oportunitat per impulsar la gastronomia local

Finalment, tindran lloc de l’1 al 19 de juliol, amb una vintena d’establiments participants
Imatge d'una coca de crema amb altres coques en segon terme
Gastronomia ACN

Els pastissers auguren un bon Sant Joan per les "ganes de celebració" de la ciutadania

Es consolida la compra per internet i s'ofereixen mides i preus més reduïts pensant en una revetlla de format més petit
Imatge d'arxiu d'una mostra de beure vi amb porró en una edició anterior de la Festa del Trepat
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa del Trepat celebra aquest dissabte l'únic acte presencial

La petita trobada, que estarà amenitzada amb un recital poètic, tindrà lloc a les 20h, a la Font Vella de Barberà de la Conca
L'acte ha comptat amb Pep Moreno i el suport de Francesc Pintado, Pere Granados i la resta d'Estrelles Michelin de la demarcació
Gastronomia Alba Sancha

L'AEHT incorpora el xef amb Estrella Michelin Pep Moreno al seu Comitè d’Experts

El president de l'associació d'hostaleria, Francesc Pintado, ha aprofitat per reclamar a les administracions públiques mesures més valentes i més implicació

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..