Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

La presentació de la nova mostra Romesco Food & Drinks es va fer a la plaça de les Arts de Pesca, on les remendadores arreglen les xarxes, amb les barques de pesca de fons

La nova mostra Romesco Food & Drinks reivindica la tradició gastronòmica marinera de Cambrils

Gastronomia Redacció Infocamp
La primera edició de l'esdeveniment se celebrarà, del 17 al 19 de maig, al Parc del Pescador, com a prèvia de les XI Jornades del Romesco
La 8a Ruta de tapes de l'Hospitalet de l'Infant se celebrarà del 26 d'abril al 5 de maig
Gastronomia Redacció Infocamp

Una dotzena de bars i restaurants participaran en la 8a Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

Del 26 d’abril al 5 de maig, els establiments oferiran una tapa i una beguda per 4 euros i els clients i clientes podran participar en el sorteig de dos premis
Imatge de l'Estació enològica de Reus, al passeig de Sunyer
Gastronomia Redacció Infocamp

La Fira del Vi de Falset 2024 es presenta a Reus i Tarragona

Les ciutats tindran presència a la fira falsetana
Josep Armengol (Celler Pallarades), Oriol Pérez de Tudela (Celler del Tiet Pere) i Xavi Ferré (Celler Mas Vicenç), mostren tres àmfores de vi que han estat submergides
Gastronomia Josep Cartanyà

Submergeixen 150 àmfores de vi del territori a la costa de Tarragona

El projecte impulsat per la Taula de Vi demostra que la frescor del mar i les corrents marines milloren la textura del vi en boca
Sabor Salou congrega cada any més de 40.000 aficionats a la bona cuina, tant residents com visitants
Gastronomia Redacció Infocamp

'Sabor Salou' se celebra al passeig Jaume I, del 3 al 5 de maig

Aquesta festa sensorial que cada any congrega més de 40.000 persones espera superar les expectatives, tant de visitants com d'experiències culinàries
L'alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, i la regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, amb la humorista i presentadora de televisió, la reusenca Eva Soriano
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus es posiciona com a "Capital del Vermut" amb un gran esdeveniment al centre de Madrid

L'acte, que ha aplegat més de 200 persones, ha comptat amb una demostració de còctel de Vermut de Reus a càrrec de la coctelera Raquel Espolio
La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha presentat les jornades acompanyada de representants de l'AEH Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

Vint restaurants participaran en les III Jornades de l’Arròs Ganxet de Reus

Del 19 d’abril al 12 de maig, els restaurants proposaran receptes creades amb ingredients KM 0 de primera qualitat
Taula rodona de presentació de la campanya
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils s'adhereix a la campanya Regió Mundial de la Gastronomia Catalunya 2025

Catalunya es converteix en la primera regió europea en ser reconeguda amb aquesta distinció
Imatge d'una edició anterior de la fideuada al Morell
Gastronomia Redacció Infocamp

El Morell obre les inscripcions per la 3a fideuada popular

L’acte serà el 27 d’abril a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà
Els olis premiats del Centre Oleícola del Penedès-CEOLPE de Llorenç i de la Cooperativa Agrícola de Riudecanyes
Gastronomia Redacció Infocamp

El Centre Oleícola del Penedès, millor oli d'oliva verge extra "Fruitat madur"

La Cooperativa Agrícola de Riudecanyes ha estat finalista en la mateixa categoria dels premis que atorga el Ministeri d'Agricultura
Durant la presentació de l'Agenda Gastronòmica de Salou s’han tastat plats elaborats per 10 restaurants locals
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou presenta el calendari anual d'experiències gastronòmiques

Aquests vuit esdeveniments formen part de l'estratègia de Salou per atraure visitants i residents durant tot l'any
La regidora de Projecció de Ciutat, Noemí Llauradó, ha donat detalls de l'esdeveniment promocional a Madrid
Gastronomia Redacció Infocamp

Reus es promociona al centre de Madrid com "la Capital del Vermut"

L’esdeveniment tindrà lloc el 18 d'abril a l’Hotel Emperador, a la Gran Via madrilenya
Imatge d'arxiu del  'Sabor Salou', al passeig Jaume I
Gastronomia Redacció Infocamp

Salou presenta la seva 'Agenda Gastronòmica' per a 2024

Aquest dilluns es revelarà l'oferta gastronòmica i culinària que Salou ofereix als seus residents i visitants durant tot l'any
Foto de grup de l'alcaldessa i la presidenta de la Diputació amb els representants de les cooperatives premiades
Gastronomia Redacció Infocamp

Premien els millors olis d'oliva verge extra de les DOP de la demarcació

La Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Reus premien la qualitat dels productes de les cooperatives de Godall, Horta de Sant Joan i Bot
Presentació de la nova ruta gastronòmica
Gastronomia Redacció Infocamp

Neix la nova ruta gastronòmica "Vermut al Baix Gaià"

25 establiments de la comarca oferiran degustacions dissabtes i diumenges al migdia maridades amb el vermut 'Duc de Foix' de la Cooperativa Covides
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Favatada Popular de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

La Favatada Popular de Valls posarà en valor els productes 'Km 0'

La diada, que tindrà lloc el dissabte 13 d'abril de 12 a 14.30h al Pati, comptarà com a novetat amb un sorteig de 10 cistelles de fruita i verdura km 0
Imatge del Celler Rendé Masdeu
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba el primer festival de vins rosats a l’Espluga de Francolí

Més de 20 cellers es reuniran al Celler Rendé Masdeu per oferir els seus productes el dia 11 de maig
La sèrie de 'Bola de Drac' torna a tenir una “molt bona tirada” entre les mones de Pasqua aquest any
Gastronomia ACN

'Bola de Drac' irromp entre les mones de Pasqua arran de la mort d'Akira Toriyama

Les pastisseries catalanes calculen vendre unes 800.000 unitats amb uns preus similars a 2023
El pastisser Adan Sáez, al taller de mones de Pasqua realitzat a la Casa dels Xuklis, la casa d'acollida de nens amb càncer d'AFANOC
Gastronomia Redacció Infocamp

Un pastisser riudomenc endolceix la Pasqua de nens hospitalitzats

Adan Sáez, de Xocosave, ha fet una donació de mones a La Casa Ronald McDonald de Barcelona i ha organitzat un taller especial a la Casa dels Xuklis

Arxiu de notícies de Gastronomia

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: