Del 8 al 24 de novembre, restaurants cambrilencs tindran un menú o un plat principal amb algun dels peixos que es pesquen habitualment a la zona
La primera edició de la campanya gastronòmica, dedicada al peix blau, la gamba blanca i la canana, se celebrarà del 8 al 24 de novembre
Un total de 31 restaurants oferiran una degustació de pa amb oli nou Mestral com a aperitiu dels seus àpats durant aquests 10 dies
La jornada organitzada per l'Associació de Sommeliers, amb la col·laboració de l'Associació Montsant Nord, va donar a conèixer les particularitats dels vins de la zona
La mostra torna al Parc del Pescador, del 10 al 13 d'octubre, per promocionar vins de les DO del territori i la gastronomia local
Prop de 60 agents de viatge i autoritats locals van assistir a l'acte organitzat per Saborea España, on hi van participar cinc destinacions més
La primera edició de l'esdeveniment se celebrarà, del 17 al 19 de maig, al Parc del Pescador, com a prèvia de les XI Jornades del Romesco
Nou bars i restaurants de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà "platillos" i una copa de vi o cava a un preu de 6€
Del 9 al 25 de febrer, una vintena de restaurants inclouran la galera com a producte estrella dels seus plats i, a més, es programaran activitats gastronòmiques per als joves
Els "platillos" de Cambrils Gastrotour, la fira Romesco & Drinks i els menús "Cambrils amb gust de mar" són les principals novetats del 2024
El Parc del Pescador acull aquest pont 24 cellers que ofereixen tastos de vins de les diferents DO i 17 restaurants, amb la millor gastronomia cambrilenca
La fira reunirà de l'11 al 15 d'octubre, al Parc del Pescador, 24 cellers i 17 restaurants, que oferiran tastos de vins i maridatges, i programarà activitats
El segon showcooking anirà a càrrec de Sergi Palacín del restaurant Hiu el proper dimarts 21 de març
Un total de 32 restaurants participaran, del 10 al 31 de març, en les 9es jornades gastronòmiques dedicades a aquesta hortalissa