La primera edició de l'esdeveniment se celebrarà, del 17 al 19 de maig, al Parc del Pescador, com a prèvia de les XI Jornades del Romesco
Nou bars i restaurants de Cambrils participen en aquest esdeveniment setmanal que oferirà "platillos" i una copa de vi o cava a un preu de 6€
Del 9 al 25 de febrer, una vintena de restaurants inclouran la galera com a producte estrella dels seus plats i, a més, es programaran activitats gastronòmiques per als joves
Els "platillos" de Cambrils Gastrotour, la fira Romesco & Drinks i els menús "Cambrils amb gust de mar" són les principals novetats del 2024
El Parc del Pescador acull aquest pont 24 cellers que ofereixen tastos de vins de les diferents DO i 17 restaurants, amb la millor gastronomia cambrilenca
La fira reunirà de l'11 al 15 d'octubre, al Parc del Pescador, 24 cellers i 17 restaurants, que oferiran tastos de vins i maridatges, i programarà activitats
El segon showcooking anirà a càrrec de Sergi Palacín del restaurant Hiu el proper dimarts 21 de març
Un total de 32 restaurants participaran, del 10 al 31 de març, en les 9es jornades gastronòmiques dedicades a aquesta hortalissa
Són alumnes de l'Institut Martí Dot de Sant Feliu de Llobregat i l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils respectivament
Els joves cuiners i cuineres seleccionats pel jurat elaboraran les seves receptes amb galera a l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils
Un total de 24 restaurants oferiran menús i plats especials en la 18a edició de la campanya, que estrena format i potencia les activitats relacionades
El xef Sergi Palacin ha estat seleccionat per participar en una de les propostes més importants de la fira: el III Concurso de Alimentos de Madrid
El municipi potencia la seva capitalitat gastronòmica amb nous formats i activitats promocionals
Del 4 al 20 de novembre, divuit restaurants oferiran menús amb diferents variants d'aquest plat, maridats amb vins del celler Les Vinyes del Convent