Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió

A pesar de que el año 2020 se ha convertido en un año maldito para toda la humanidad debido a los nefastos efectos que ha causado la pandemia en nuestras vidas, es un año que difícilmente podremos olvidar y que además, quedará macabramente reflejado en los anales de la historia.

Dimarts, 19 Gener 2021 07:41

"Reflexions sobre el consell de salut de l’Ajuntament de Vendrell"

Antonio Garcia Leal

Una de les eines amb les quals podem comptar davant aquesta pandèmia al nostre municipi, és l’existència del Consell de salut, aquest espia d’actuació impulsat per Podem Vendrell, a l’any 2016 hauria de servir per intercanviar opinions, avaluar la situació i prendre mesures per garantir que la covid-19 no s’escampi pel nostre municipi. Però vista la manca d’operativitat d’aquest espai que encara no em consta que tingui convocada una reunió davant les dades de la covid-19, aquí us deixo les meves reflexions sobre aquesta qüestió.

Dimarts, 19 Gener 2021 07:32

"Un año de promeses y ningún cambio"

Ángel Juárez Almendros

Un año después de la incertidumbre, la angustia y el horror, nada ha cambiado. Ya han pasado 366 días de la explosión de la planta de IQOXE que dejó tres muertes, y aún no sabemos por qué. El 14 de enero de 2020 se sucedieron una serie de catastróficas desdichas; o, más bien, sucedió un accidente fruto de irregularidades y malas gestiones, que podría haber sido evitable o, como mínimo, menos dañino.

Dijous, 14 Gener 2021 17:12

"Per totes les Dolores Pimienta, pel dret a la pròpia identitat"

Raquel Sans Guerra

En el darrer ple de la legislatura vam poder aprovar la Llei de desaparicions forçades de menors. Al Parlament, malgrat que no ho van poder fer des de l’hemicicle, ens van acompanyar representants de les diverses associacions de víctimes, també de l’Observatori de desaparicions forçades de menors que té la seu a Tarragona. Entre elles, però, no hi va poder ser la Dolores Pimienta.

Dijous, 14 Gener 2021 08:28

"Un any després de l'explosió a Iqoxe"

Pau Ricomà Vallhonrat

En el primer aniversari de la fatídica explosió a la planta d'IQOXE, que va causar 3 morts, diversos ferits i nombrosos danys, voldria fer arribar el nostre escalf a les famílies que van perdre un ésser estimat en l'accident i a totes les persones que en van patir les conseqüències materials, psicològiques o de qualsevol índole.

Dijous, 14 Gener 2021 08:25

"En aquest 2021 apostem per la normalitat"

Miquel Casellas Porcar

Per aquest 2021 que ja estem vivint hem de demanar tornar a la normalitat que l’any passat va ser l’excepció. No ens calen grans noves passes en la nostra societat, simplement que tot torni a ser una mica normal i que la mascareta deixi de formar part de la nostra vestimenta imprescindible quan sortim al carrer o estem amb els amics compartint unes cerveses.

Dimecres, 13 Gener 2021 11:36

"Tot continua igual. No volem compromisos, volem fets"

Joan Llort

Un any després de la tràgica explosió a la planta d’Iqoxe -que va acabar amb la vida de tres persones- no s'ha fet absolutament res per millorar la seguretat i la formació en la indústria química i lamentem que la situació a les plantes industrials i el seu entorn és igual, o fins i tot, pitjor que fa 365 dies.

Dimarts, 12 Gener 2021 07:37

"A un any de l'accident d'IQOXE, pràcticament tot continua igual"

Federació Baix Camp-Priorat de la CGT

En aquest primer aniversari de l'accident, cridem a participar a la concentració convocada per la Plataforma Cel Net el dijous 14 de gener, a les 19.30h, a la plaça de la Font de Tarragona

Dissabte, 09 Gener 2021 00:54

"107.156"

Jaume Casañas

Aquesta xifra representa una fita històrica, impensable fa uns anys, el nombre d’habitants de la nostra comarca. El Baix Penedès s’ha convertit amb una locomotora demogràfica del país, liderant el creixement els darrers 20 anys.

Deixem enrere un any marcat per una pandèmia que segurament encara estarà present entre nosaltres durant aquest any 2021.

Pàgina 1 de 109

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..