Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Opinió
Dilluns, 25 Març 2019 18:17

"Tarragona, ciutat enemiga dels animals"

Anna Carbonell i Frontera

El de Tarragona és un ajuntament que conec força bé, ja que porto més de vuit anys intentant assessorar-lo en matèria de gestió pública de protecció animal. I malauradament dic «intentant» perquè tot i que els darrers anys semblava que havia de ser una altra cosa, els càrrecs polítics i els administratius tècnics amb competències directes sobre l’assumpte no han volgut reaccionar davant l’imperatiu social i s'han permès vulnerar la Llei de forma sistemàtica.

Diumenge, 24 Març 2019 22:59

"Les llavors eren a les bases"

Pedro Muñoz

Fa unes setmanes vaig escriure un article titulat " La llavor del canvi". Hi parlava sobre les llavors del canvi, fent referència al petit grup de persones que tenien a les seves mans la possibilitat de formar una llista conjunta dels partits independentistes, una llista unitària. Unitat! Unitat! Unitat!, com es reclamava i es reclama a les grans manifestacions independentistes.

Diumenge, 24 Març 2019 22:50

"Els altres problemes del corredor Mediterrani"

Antonio Garcia Leal

Quan van començar les obres de construcció del Corredor Mediterrani que porta anys sense ser una realitat, la primera cosa que vaig pensar sobre aquest tema, va ser els problemes de soroll que generaria la construcció d'aquesta infraestructura ferroviària, una vegada estigués acabada l'obra i comencessin a passar els trens de mercaderies. La raó principal de la meva primera percepció, va ser el fet que el 2015 les veïnes i veïns que viuen al costat de la via de tren al Vendrell, ja es queixaven del soroll que suposava el pas dels trens, que actualment passen per la via.

Pot semblar estrany però el que més pot costar en un article d'opinió com el que ens ocupa és definir un títol correcte i coherent, ja que de fet.... de què estem parlant?, per la seva ubicació no hi hauria d'haver dubte, la carretera C-241 d és la carretera que travessa bona part de La Conca de Barberà, que va de La Guàrdia dels Prats i acaba a Santa Coloma de Queralt, una carretera amb un trànsit rodat intens de cotxes, camions i tractors, i que comunica geogràficament la Baixa Segarra amb l'anomenada Conca estricta.

Dissabte, 23 Març 2019 22:11

"Felicitats pel 25è aniversari de l’Aula de Teatre"

Begoña Floria

L’Aula de Teatre de la Universitat Rovira i Virgili celebra el seu 25è aniversari i per commemorar-ho ha programat diversos actes especials, com per exemple un ajut per a la creació escènica o unes jornades de teatre i pedagogia. És un projecte transversal que representa la Tarragona de pensament lliure i plural, que és exemple de dinamisme i de solidesa.

Dissabte, 23 Març 2019 22:07

"Una vegueria de pel·lícula"

Miquel Casellas Porcar

La nostra històrica vegueria fins ara té tots els ingredients per estar en el núvol sense que ens la podem descarregar per anar per casa. Tenim un president que casualment coincideix amb l’actual alcalde de Vilafranca del Penedès que no és la ciutat més poblada, però si on s’ha viscut més aquest sentiment de vegueria perquè al Vendrell els cau una mica lluny i a Vilanova és una cosa que no els afecta perquè tenen la capacitat de ser bastant independents en tot aquest món polític de la vegueria.

Divendres, 22 Març 2019 22:11

"Valls amunt!"

Albert Batet i Canadell

Sempre he cregut i he defensat que la tasca de servei públic, representar la ciutadania, s’enforteix quan un assumeix d’entrada no només que és una situació temporal, sinó que aquesta és una tasca que s’ha de regir sempre per la voluntat de regeneració. Així ho he entès sempre i així m’ho he autoexigit a mi mateix. He tingut l’immens honor de ser alcalde de Valls des de 2008 i regidor des de 2003 i, en tot aquest temps, he tingut ben present que hi estava de pas perquè, no només jo, sinó tot l’equip amb el que he tingut el goig de treballar, no som d’aferrar-nos a cap cadira.

Dijous, 21 Març 2019 22:05

"Demagògia o ignorància? (o rectificació)"

Joan Morlà i Mensa

Fa un dies sortia publicat en diversos mitjans digitals un article d’opinió del Sr. Antonio López, alcaldable del PSC a l’Ajuntament del Catllar.

Encara hi ha alguna nit que em desperto perquè m’ha semblat sentir una de les màquines que durant 20 dies van formar part de la banda sonora de la UCI Pediàtrica. El 31 de desembre vaig arribar a Urgències de Joan XXIII amb la creença que era una mare exagerada i que el meu fill –llavors d’un mes i mig- només estava refredat. Però havia errat en la diagnosi i de seguida ja em van informar que el nen tenia una bronquiolitis, que era més greu del que semblava, i que aquella nit l’havíem de passar a la UCI. Encara recordo la trucada que vaig fer a casa on la meva parella s’havia quedat amb les altres dues filles. Es va quedar glaçat!

Diumenge, 17 Març 2019 11:14

"L’aparcament de l’hospital de comarcal de Vendrell"

Antonio Garcia Leal

Al fil de la reforma de l’aparcament de l’hospital Comarcal de Vendrell, m’agradaria escriure aquest article, per ara que comença la precampanya electoral per les eleccions locals, ens trobem als grups municipals del govern de l’Ajuntament de Vendrell, estan explicant les millores amb l’àmbit sanitari de manera negligent, com ja van fer a l’any 2011 amb el CAP del Botafoc, que va trigar 7 anys en començar a ser una realitat infraestructural, que encara a data d’avui esta en construcció.

Pàgina 1 de 64

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..