Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Opinió
Dimarts, 24 abril 2018 17:19

"Presupuestos Generales en clave Tarragona"

Sergio del Campo

La representación de Tarragona en el Congreso de los Diputados es un ejemplo de pluralidad. Seis de seis. Quizás por eso es más importante si cabe tener generosidad y altura de miras en beneficio de la provincia de Tarragona. Lo dije en campaña y lo defiendo ahora, igual que lo defendí el año pasado a la hora de votar unos Presupuestos Generales del Estado que eran buenos para el territorio. Tras llegar a un nuevo acuerdo con el Gobierno, me siento satisfecho.

Dilluns, 23 abril 2018 09:26

"Apostem per l'escola pública!"

Crida per Valls-CUP

Defensem el paper de l'educació com a part essencial de la nova construcció social i nacional

Dilluns, 23 abril 2018 09:18

"Pagar per aparcar, quasi tots hi perdem"

Miquel Casellas Porcar

Cunit és l’únic poble del Baix Penedès que t’ofereix una gran zona de parking tot just davant de la platja on pots deixar el teu vehicle. En un tres i no res pots accedir a una sorra neta sense haver de deixar anar ni un cèntim.

Divendres, 20 abril 2018 09:48

"El mestre Lluís Foix i 'El periodisme en temps de canvi'"

Tomàs Carot

Tractant-se d’una “CÀTEDRA INTERNACIONAL”, calia un periodista d’aquest àmbit, i el mestre Lluís Foix, als seus 75 anys, va pronunciar la conferència “El periodisme en temps de canvi” per arrodonir l’acte commemoratiu dels 10 anys i de renovació del compromís entre Repsol i la URV d’“EXCEL·LÈNCIA EN COMUNICACIÓ”.

Dijous, 19 abril 2018 21:29

"Una setmana normal"

Ferran Civit

Agafa el cotxe. Tens tres opcions. Anar a l’exili, anar a una presó o anar a un acte de solidaritat amb els represaliats. Així comença una setmana normal dins la nova normalitat que ens volen imposar.

Diumenge, 15 abril 2018 11:39

"Aguantar el pal de la bandera"

Miquel Casellas Porcar

De mica en mica i a mesura que passa el temps cada dia els nostres consistoris amb alguna excusa o altra van externalitzant serveis: aigües, cementiri, tributs, neteja viària, vigilància, nòminess, manteniment d’edificis, control de plagues, missatgeria, neteja viària, manteniment espais públics, jocs infantils, socorrisme aquàtic, zona blava, aparcaments municipals etc.

Dijous, 12 abril 2018 13:28

"Tots tenim les mateixes inquietuds"

Dolors Estrems

Al final resulta que tots, vinguem d'on vinguem, tenim les mateixes inquietuds, les mateixes pors, els mateixos problemes, els mateixos objectius...

Dimarts, 10 abril 2018 19:24

"Màtrix per la culata"

Pau Ricomà

Una de les majors amenaces a què actualment està sotmesa la informació política és el que s’anomenen fake news, o notícies falses. És una estratègia comunicativa basada en la mentida i que té la finalitat de manipular la consciència i, en conseqüència, el comportament electoral dels ciutadans. Algú dirà que això és tan vell com la política i potser tindrà raó, el que ha canviat és la capacitat dels mitjans de comunicació, formals i informals, de penetrar a la nostra quotidianitat.

Dimarts, 10 abril 2018 16:30

"Mil i un ulls sobre l'Amfiteatre"

Begoña Floria

Tarragona és l'única ciutat Patrimoni Mundial declarada per la Unesco a Catalunya.

Diumenge, 08 abril 2018 17:22

"Clàssics contra moderns"

Miquel Casellas Porcar

La propera legislatura veient com va tot, hi hauria d’haver dues grans coalicions als principals municipis: els de sempre lluitant perquè no canviï res, tot es mantingui igual amb una mica de xapa i pintura perquè sembli que s’ha de fer alguna cosa, però tot estigui igual que sempre.

Pàgina 1 de 44

Publicitat