Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Opinió
Divendres, 25 Gener 2019 21:49

"L’alletament matern, un dret de mares i nadons"

Mònica Alabart

Des del grup municipal d’ERC-MES defensem el dret de les mare a alletar i dels nadons a ser alimentats de manera natural. Defensem el dret a decidir com alletar, on fer-ho i quan fer-ho. Alletar és també part de les reivindicacions dels dret de les dones a decidir sobre el seu cos en general, sobre els seus pits i sobre la criança dels seus fills.

Dijous, 24 Gener 2019 18:02

"Pacte Penedès marítim"

Antonio Garcia Leal

Al fil de la recent creació del pacte del Penedès Marítim, per crear una plataforma en defensa de la millora de la mobilitat, sota el mateix nom de la marca turística existent, m’agradaria escriure aquest article on vull dir, quin es el meu punt de vista sobre aquest moviment polític, a les portes d’una eleccions locals, que ha sigut provocat la pujada dels peatges de la C32 per part de la Generalitat.

Dimecres, 23 Gener 2019 22:19

"Rehabilitem, fem accessible i creem habitatge"

Dídac Nadal

L'accés a un habitatge a la ciutat de Tarragona s’està convertint en un impossible per molts sectors de la població, sectors entre els quals es troben els joves i famílies amb recursos limitats. És la conseqüència de la política local d’habitatge duta a terme en els darrers anys, que ha provocat que els preus de compra i de lloguer s’incrementin notablement davant l’escassa oferta i l’elevada demanda.

Dissabte, 19 Gener 2019 12:17

"Els seus avis eren franquistes i ...."

Miquel Casellas Porcar

Els seus avis eren franquistes perquè llavors estava de moda i tots ho tenien molt clar. No s’amagaven de ser-ho i no tenien cap tipus de complex per haver optat per aquesta posició social i política. Aprofitaven els petits avantatges de la posició privilegiada en el municipi. Ells manaven i la resta del poble obeïa i omplia les festes i esdeveniments que ells organitzaven per lloar qui fos, però sempre seguint l’escala social no sigui que algú entri on no toqui.

Divendres, 18 Gener 2019 22:32

"Uns pressupostos per a tothom"

Joan Sabaté

El gran debat polític del moment, malgrat que la situació és complexa i les problemàtiques sovintegen, és sobre el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat. Hi haurà o no pressupostos? És un bon projecte de pressupostos?

Dimecres, 16 Gener 2019 21:59

"Tarragona, capital sanitària"

Dídac Nadal

Qualsevol qüestió relacionada amb la salut és de vital importància, el nostre benestar i la qualitat dels serveis sanitaris als quals ens adrecem tenen una repercussió immediata en el nostre dia a dia, en la nostra vida.

Dimarts, 15 Gener 2019 19:43

"Carnaval Penedès Marítim, quan la unió fa la força"

Jaume Casañas

Ahir ens vam reunir els quatre regidors de Turisme dels municipis de Cubelles, Calafell, El Vendrell i Cunit, per presentar una nova iniciativa d’impuls del territori, el Carnaval Penedès Marítim. Des de l’any passat que treballàvem per tal de col•laborar i posar en comú una estratègia conjunta per promocionar els nostres Carnavals, unes festes amb molta tradició als nostres municipis.

Dimarts, 15 Gener 2019 19:33

"Projectes socials al Barri Antic de Valls"

Ester Huguet Roselló

Durant 10 anys vàrem comptar amb un total de 1.324.000€ per destinar-los a projectes de la llei de barris en l’àmbit socioeconòmic, del 2006 al 2012; després ens vam acollir a una pròrroga per gastar-se els diners atorgats fins al 2016; per tant, fa només 2 anys que hem deixat de comptar amb un capital generós, i la veritat és ben cert que no hem tingut la capacitat d’aprofitar tota aquesta injecció de diners per revertir-ho al barri; ni tampoc s'ha acabat de concretar com donar continuïtat.

Dilluns, 14 Gener 2019 21:35

"Una comarca amb lideratge 0"

Miquel Casellas Porcar

Un dels grans problemes d’aquest Baix Penedès és la manca de lideratge dels seus representants polítics. Tenim tots les excuses necessàries per trobar-nos i emprendre un camí units envers una direcció perquè tothom pugui treure el màxim profit, però moltes reunions entre ajuntaments i consells comarcal que no ens aporten cap benefici afegit.

Durante muchos años hemos visto cómo diferentes partidos políticos o políticos en concreto, utilizaban los recursos públicos de forma partidista. Stop. ¿Qué significa usar los recursos públicos de forma partidista Significa que los usas de manera que antepones los intereses de tu partido a los generales, es decir, en beneficio propio. 

Pàgina 10 de 69

Publicitat

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..