Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Infocamp | Opinió
Divendres, 08 Mai 2020 00:23

"Aquí sempre s'ha fet així"

Cristina Badia

De petita passava els estius i llargues temporades a casa dels meus avis en un d'aquests micropobles que hi ha esbarriats per Catalunya, on hi ha granges a uns 50 metres del domicili. La pudor permanent a femtes i els crits de patiment dels anomenats animals de consum van despertar, ja aleshores, una consciència per el sofriment dels individus confinats que fou passiva, silenciosa i anònima durant molt de temps.

Divendres, 08 Mai 2020 00:15

"L’etern retorn del Penedès"

Jaume Casañas

Aquest darrers dies la geografia ha tornat a estar a l’última, concretament a Catalunya ha revifat amb força, i gràcies a Twitter, l’etern debat territorial a Catalunya, inacabat i tampoc mai afrontat, amb profunditat, per cap Govern, pujolià, tripartit, sobiranista, independentista...cap.

Divendres, 08 Mai 2020 00:12

"Cal confiar en el nostre teixit associatiu"

Cristina Guzmán

Arran de la crisi sanitària que estem vivint, el passat dia 14 de març es van aturar tots els procediments administratius, entre altres també es van paralitzar els tràmits per a l’atorgament de les subvencions a federacions i entitats veïnals de la ciutat de Tarragona.

Dimecres, 06 Mai 2020 21:53

"No som herois, som professionals"

Anna Merino

Aquest passat 29 d’abril s’han aprovat els pressupostos de l’Ajuntament de Valls, uns pressupostos que, davant la pandèmia del Covid19, s'hauran de modificar en moltes àrees per tal de fer front a la crisi social sorgida després de la crisi sanitària.

Dimarts, 05 Mai 2020 23:11

"L'ombra de la màfia tarragonina és allargada"

Jordi Martí i Font

La màfia tarragonina campa lliurement per les seves possessions fins i tot en temps de coronavirus, se salta el confinament, entra de nit a la ràdio municipal i n'esborra alguns dels arxius de la comptabilitat.

Dimarts, 05 Mai 2020 21:56

"5 de maig, Dia Nacional d’homenatge als deportats i deportades"

Amical de Mauthausen

AMICAL DE MAUTHAUSEN I ALTRES CAMPS HOMENATJA ALS DEPORTATS I MORTS ALS CAMPS DE CONCENTRACIÓ I A TOTES LES VÍCTIMES ESPANYOLES DEL NAZISME, I CELEBRA EL 75é ANIVERSARI DE L’ALLIBERAMENT DELS CAMPS NAZIS

Diumenge, 03 Mai 2020 23:17

"Entre la desinformació i la sobredosis de propaganda política"

Miquel Casellas Porcar

Els polítics de casa nostra haurien de deixar anar de tant en tant articles d’opinió sobre el futur de la vila, de la comarca en la premsa de la comarca responen a grans inquietuds força generals com quins són aquells projectes que creuen importants per a la ciutadania. Pel mateix preu, de tant en tant també tocaria reconèixer alguna relliscada que també n’hi ha com a tot ésser humà.

Dissabte, 02 Mai 2020 21:46

"PRRS porcina. Les víctimes"

Soraya García de Albizu

El virus de la síndrome reproductiva i respiratòria porcina (PRRS, per les sigles en anglès) s'identifica per primera vegada a Europa el 1990 amb els primers brots als Països Baixos i Alemanya, des d'on posteriorment va arribar a Espanya i a altres països europeus.

Divendres, 01 Mai 2020 11:45

"La commemoració de l’1 de Maig més excepcional i necessària"

María José López

L’estat d’alarma decretat pel govern espanyol ens impedirà que celebrem l’1 de Maig al carrer, alçant la veu per defensar els drets dels treballadors, però d’una manera o d’una altra el commemorem. Segur. El 2020 és diferent però la lluita és la mateixa i cal defensar-la avui i tots els 365 dies de l’any!

Divendres, 01 Mai 2020 11:36

"1r de maig, primer les nostres vides"

CGT de Catalunya

Arriba un altre primer de maig. Aquest any serà diferent.

Pàgina 3 de 92

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

Segueix el nostre canal de Telegram 

Per rebre en temps real els titulars d'InfoCamp 

telegram1

Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

icona missatge de correu electrònic

Butlletí de titulars

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu:

Privacitat:
  •  
Consentiment per al tractament de dades personals:

Iniciatives de comunicació del Camp de Tarragona S.L., és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Usuari i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Finalitat del tractament: Subscripció al butlletí informatiu.

Criteris de conservació de les dades: Es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la subscripció al bloc.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l'usuari: dret a retirar el consentiment en qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..