Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la IV Fira del Vi a la Pobla de Mafumet aquest cap de setmana

Fins a vuit D.O. oferiran vins del territori en un acte que tindrà lloc a la Carpa dels Jardins del pavelló

Imatge de l'edició passada de la Fira del Vi a la Pobla de Mafumet Imatge de l'edició passada de la Fira del Vi a la Pobla de Mafumet AJUNTAMENT DE LA POBLA DE MAFUMET
Gastronomia Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2024 18:00

La Pobla de Mafumet es prepara per acollir la IV Fira del Vi aquest cap de setmana. Cellers de fins a 8 Denominacions d’Origen- Catalunya, Cava, Conca de Barberà, Montsant, Penedès, Priorat, Tarragona i Terra Alta- oferiran als assistents vins del territori durant el certamen, que es desenvoluparà a la Carpa dels Jardins del pavelló.

La cita donarà el tret de sortida dissabte 11 de maig a les 11 h i acabarà a les 15 h. A la tarda, es reprendrà a les 18 h i acabarà a les 20 h. Pel que fa al diumenge, només es podrà assistir d’11 h a 15 h.

La Fira del Vi també oferirà vermut Yzaguirre i una zona gastronòmica amb opcions de menjar fred i calent on el públic podria triar entre diverses opcions per maridar els vins a degustar: assortiment de formatges amb melmelada i torradetes; pernil ibèric al tall amb llesqueta de pa amb tomàquet; burrito de pollastre amb crema de formatge i ‘pico de gallo’, i fideus rossos a la marinera amb allioli.

Activitats per tota la família

A més, aquesta edició del certamen es veurà arrodonida amb una oferta lúdica per a tota la família. L’Ajuntament ha organitzat diverses actuacions musicals en directe que amenitzaran l’experiència dels visitants. Dissabte al migdia hi haurà un concert de versions de grans èxits de la música espanyola amb un toc flamenc, a càrrec de “Jessi’K i Tare Cortés”. Al vespre serà el torn de The Long Players, que interpretaran grans clàssics de pop i rock de diferents èpoques. Diumenge arribarà el grup de rumba Vergüenza Ajena.

L’organització ha previst un espai pel lleure infantil, ubicat al Parc del Bassal i molt a prop de la Carpa dels Jardins del Pavelló, el qual inclourà zona d’inflables i pinta-cares.

D’altra banda, cal destacar que l’accés a la Fira del vi de la Pobla és gratuït, mentre que les consumicions i degustacions tindran uns preus molt ajustats. Les persones assistents trobaran un estand de venda de tiquets al preu unitari d’1 euro, ja que la moneda de la Fira seran aquests tiquets i, en cap cas, es vendrà vi o menjar a canvi de diners en efectiu. Cal destacar que el públic podrà adquirir els seus tiquets de manera presencial, a l’estand de venda, o bé de manera anticipada a través del portal municipal a Koobin: https://poblamafumet.koobin.cat/.

Així mateix, en un altre estand es podrà obtenir la copa de la Fira per a les degustacions vinícoles, així com la butlleta per a la participació del gran sorteig final. I és que l’organització ha previst, com en edicions anteriors, un sorteig amb diferents lots de productes facilitats per cadascun dels cellers presents en aquesta quarta edició de la Fira del Vi a la Pobla de Mafumet. El sorteig tindrà lloc diumenge, al voltant de les 14 h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: