Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Professorat de l'Institut Baix Camp puja dalt de l’escenari

El Grup de teatre Xavi Magraner representarà la comèdia 'Rumors', de Neil Simon, els dies 19 i 20 d'octubre, al teatre de l'institut reusenc

Imatge d'arxiu d'una funció anterior del Grup de teatre Xavi Magraner de l'INS Baix Camp de Reus Imatge d'arxiu d'una funció anterior del Grup de teatre Xavi Magraner de l'INS Baix Camp de Reus REVISTA INS BAIX CAMP
Ensenyament Redacció Infocamp
Dimecres, 16 Octubre 2019 21:29

El Grup de teatre Xavi Magraner de l'Institut Baix Camp que està format tant per professors en actiu com per exprofessors presenta aquest proper cap de setmana 'Rumors', de Neil Simon.  És un dels autors teatrals i guionistes més populars dels Estats Units, creador, entre d’altres, de 'L’estranya parella (1969) o 'Descalços al parc' (1963).

La comèdia és un text divertit basat en una trama d’embolics i malentesos que segur que ens farà passar una bona estona. La companyia ja porta una trajectòria d'anys d'experiència en la que han anat consolidant-se com a agrupació artística.

L'obra es representarà el dissabte 19 d'octubre (20h) i el diumenge 20 d'octubre (19h), al teatre de l'INS Baix Camp de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: