Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'La Novena de Beethoven' arriba aquest dissabte al Centre Cultural de Valls

La Franz Schubert Filharmonia i el Cor Madrigal, sota la direcció de Tomàs Grau, interpretaran una de les obres més transcendentals de la història de la música

La Franz Schubert Filharmonia, en una imatge d'arxiu La Franz Schubert Filharmonia, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2024 23:04

La temporada de concerts dels Amics de la Música de Valls i Joventuts Musicals de l'Alt Camp 2023-2024 arriba a la recta final. Aquest dissabte l'11 de maig, a les 20 h, la Franz Schubert Filharmonia (FSF) i el Cor Madrigal, sota la direcció de Tomàs Grau, interpretaran 'La Novena simfonia' de Ludwig van Beethoven al Centre Cultural Municipal de Valls.

El 7 de maig es va celebrar els 200 anys de la seva estrena a Viena i Valls també es convertirà en un escenari d’aquesta commemoració. Es tracta d’una de les obres més transcendentals de la història de la música, símbol de la llibertat i de la germanor entre els pobles. 

Les entrades es poden comprar aquí.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: