Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alba Careta actuarà a la Mostra de Jazz i Blues de Cambrils

La trompetista multipremiada serà aquest dissabte 11 de maig, a les 20 h, al Teatre Casal

Alba Careta Alba Careta SÍLVIA POCH
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 09 Mai 2024 20:07

La 16a Mostra Internacional de Jazz i Blues de Cambrils encara aquest dissabte a les 20 h al Teatre del Casal la seva recta final amb la presència de la trompetista i cantant catalana Alba Careta, que presentarà el seu multipremiat disc 'Teia' (Segell Microscopi, 2023). Amb aquest treball, la intèrpret del Bages ha aconseguit alguns dels principals premis al país dins l’escena jazzística.

Careta presentarà amb el seu quintet a Cambrils el disc Teia, que fa referència a la fusta resinosa o una estella d’aquesta que crema amb facilitat. Aquest és el títol del tercer disc de la cantant i trompetista; un recull de les seves darreres composicions inspirades en les pròpies vivències que, després de la bona acollida d’Alades i Orígens, consolida a l’artista dins l’escena del jazz tant catalana com europea.

La trompetista arribarà per primer cop a Cambrils en un dels concerts més esperats de la Mostra 2024.

Les entrades anticipades per l’actuació de Careta a Cambrils ja estan a la venda a https://entradas.codetickets.com/entradas/alba-careta- group/50904/cambrils-la-mar-de-jazz/online al preu de 12 euros.

Premi Jove Talent del Jazz

Alba Careta arriba a Cambrils amb l’etiqueta de multipremiada, després de ser reconeguda amb el millor disc de Jazz 2023 pels premis ARC de Lleida i per la revista Enderrock.

Careta va ser finalista en la categoria de millor àlbum de l’any en la gala dels premis MiN en àmbit estatal. L’any passat, Careta va obtenir el Premi Jove Talent del Jazz de l’AMJM (Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya), el Premi al Talent Emergent dels Premis Alícia de l’Acadèmia Catalana de la Música.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: