Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El documental 'Rebellion' es projectarà aquest dijous al CIMIR de Reus

Extinction Rebellion és un grup d’acció directa contra el canvi climàtic

Fotograma del documental 'Rebellion', de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot Fotograma del documental 'Rebellion', de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dijous, 20 Octubre 2022 07:04

El Centre de la Imatge Mas Iglesias de Reus (CIMIR) projectarà aquest dijous 20 d'octubre, a les 19:00 h, el documental 'Rebellion', de Maia Kenworthy i Elena Sánchez Bellot, en el marc del cicle 'El Documental del Mes'. La projecció, no recomanada per a menors de 12 anys, és gratuïta i no és necessari reservar entrades per assistir-hi.

Extinction Rebellion és un grup d’acció directa contra el canvi climàtic. Un thriller sobre els orígens del moviment, les lluites d’egos i el xoc generacional.

El moviment ecologista va veure com el 2018 emergia un nou col·lectiu que apostava per l’acció directa i la desobediència civil. El film mostra els orígens d’Exctintion Rebellion per primer cop. L’accés inèdit al nucli dur del grup retrata l’eufòria inicial, els dilemes morals i l’augment dels conflictes per prendre decisions consensuades a mesura que el moviment creix. La tensió interna s’ajunta amb la pressió policial i política per desestabilitzar el col·lectiu.
Un intens thriller sobre els orígens del col·lectiu, les lluites d’egos, els ideals i el xoc generacional. Inspirador, dramàtic i trepidant.

La pel·lícula s'emetrà en anglès, amb subtítuls en català i castellà. Per veure el trailer es pot clicar al següent enllaç

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: