Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El cicle 'Deprop' torna aquest divendres amb una nova proposta DO Morell

L'espectacle 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix', l’últim text de la morellenca Glòria Granell Barberà, es presentarà a les 20 h al Teatre Auditori

L'espectacle 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix' es representarà aquest divendres 18 d’octubre a les 21 h, al Teatre Auditori del Morell L'espectacle 'Tornaria a viure com si fos un llangardaix' es representarà aquest divendres 18 d’octubre a les 21 h, al Teatre Auditori del Morell CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 17 Octubre 2024 13:03

Segona quinzena d’octubre, segona proposta cultural del cicle 'Deprop 2024', que arriba aquest divendres 18 d’octubre a les 21 h, al Teatre Auditori del Morell. Després de la màgia del mag morellenc Maiky, no ens movem de casa nostra perquè arriba l’espectacle 'Tornaria a viure
com si fos un llangardaix', l’últim text de la morellenca Glòria Granell Barberà que ens presenta al personatge de l’Àngels.

Sinopsi

A l’Àngels no li importa morir sola, ni abans d’hora. No li importa morir atropellada o engegarse un tret. L’Àngels està llesta per fotre el camp. Però només marxarà sabent que alguna cosa en ella és certa, que alguna part de la seva vida ha estat viscuda amb autenticitat. Un racó a la penombra; una actriu en decadència; una desconeguda; un poeta vergonyós.

Entrades

Les entrades anticipades estan a la venda al preu de 10 €, el mateix dia de l’espectacle a 12 € i a 3 € pels menors i es poden adquirir a les oficines del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, o bé online, a elmorell.koobin.cat. I a la taquilla del teatre, una hora abans de l’inici de l’obra.

El 'Deprop' és una iniciativa de la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament que va néixer fa set anys amb l’objectiu de posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges pròxims i íntims.

El cicle s’allarga del 27 de setembre al 22 de novembre.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: