Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Cicle Elles Filmen homenatja les productores Sandra Tapia, Valérie Delpierre, Cristina Huete i Sandra Hermida

L'Antiga Audiència de Tarragona acollirà les projeccions dels films del 21 d'octubre fins a l'11 de novembre

La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, conjuntament amb els organitzadors del Cicle Elles Filmen durant la seva presentació La consellera de Cultura de l'Ajuntament de Tarragona, Sandra Ramos, conjuntament amb els organitzadors del Cicle Elles Filmen durant la seva presentació JOAN CARLES BORRACHERO / ACN
Cultura ACN
Divendres, 18 Octubre 2024 07:21

El segon cicle Elles Filmen posarà el focus en el treball de quatre dones premiades per la seva tasca com a productores dins el món del cinema. Es tracta de Sandra Tapia, productora de 'Blancanieves'; Valérie Delpierre de '20.000 especies de abejas'; Cristina Huete de 'Vivir es fácil con los ojos cerrados' i, finalment, Sandra Hermida, productora de 'La sociedad de la nieve'.

En la presentació feta aquest dijous, els seus responsables han explicat que les pel·lícules es projectaran tots els dilluns al vespre, des del 21 d'octubre fins a l'11 de novembre a l'Antiga Audiència. Tots els films estaran precedits d'una entrevista amb la productora a càrrec de Tzeitel Puig.

L'any passat, el cicle es va dedicar a la directora Pilar Miró.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: