Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El govern espanyol destitueix el secretari de Difusió després de la seva detenció i el registre a Palau

L'executiu de Rajoy fa i desfà utilitzant les atribucions de l’article 155 de la Constitució

Un 'frame' de l'arribada dijous del secretari de Difusió, Antoni Molons, al Palau de la Generalitat acompanyat d'agents de paisà de la Guàrdia Civil Un 'frame' de l'arribada dijous del secretari de Difusió, Antoni Molons, al Palau de la Generalitat acompanyat d'agents de paisà de la Guàrdia Civil GUILLEM ROSET / ACN
Catalunya Infocamp/ ACN
Divendres, 16 Març 2018 14:26

El Consell de Ministres ha destituït aquest divendres utilitzant les seves atribucions per l’article 155 el secretari de Difusió i Atenció Ciutadana de la Generalitat, Antoni Molons, després del registre que la Guàrdia Civil va fer aquest dijous el seu domicili i al seu despatx al Palau de la Generalitat en el marc d’unes diligències ordenades pel Jutjat 13 de Barcelona per buscar un possible ús de fons públics per al referèndum de l’1-O.

Després de ser detingut en el marc dels registres, la Guàrdia Civil va deixar en llibertat Molons, que està essent investigat per suposats delictes de malversació de fons públics i desobediència. Molons es va acollir a la caserna de la Travessera de Gràcia de Barcelona al seu deure de no declarar a l’espera de ser cridat pel magistrat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: