Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Societat Coral el Micalet de València actuarà aquest divendres a Cal Massó de Reus

La formació oferirà el concert 'D’un temps, d’un país', basat en adaptacions de poemes de Vicent Andrés Estellés

Imatge d'arxiu de la Societat Coral el Micalet Imatge d'arxiu de la Societat Coral el Micalet EL MICALET
Cultura Redacció Infocamp
Divendres, 03 Mai 2024 00:04

El Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona, en col·laboració amb l’Institut Municipal Reus Cultura, programa per divendres 3 de maig, a les 19.30 h, al Centre d’Art Cal Massó, un concert de la Societat Coral el Micalet de València.

Aquest concert titulat 'D’un temps, d’un país' es basa en adaptacions de poemes de Vicent Andrés Estellés (Burjassot, 1924 – València, 1993), del qual enguany commemorem el centenari del naixement. A banda dels poemes d'Estellés, l’orfeó del Micalet també versionarà cançons d’Al Tall, Lluís Llach i Maria del Mar Bonet. Es dona la coincidència que l’orfeó de la Societat Coral el Micalet és un cor claverià, que segueix l’impuls de Josep Anselm Clavé (Barcelona, 1824 –1874), del qual també se n’ha decretat una commemoració oficial, donat que enguany es fan els 200 anys del naixement.

La Societat Coral El Micalet és un Centre Cultural de referència a València; una de les institucions més antigues de la ciutat, reconeguda com a Entitat d’Utilitat Pública. La Societat Coral El Micalet va néixer el 1905 a partir de l‘antiga Societat Coral Orfeó Valencià El Micalet, fundada el 1893. Des de fa més de cent anys, promouen i defensen la cultura i les tradicions valencianes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: