Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Banda Unió Musical de Tarragona busca nous músics

Les proves d’accés seran el 27 de gener, per contrabaixos, violoncels, instruments de vent i percussió

Imatge de la Banda Juvenil de la BUMT Imatge de la Banda Juvenil de la BUMT CEDIDA
Cultura Redacció Infocamp
Dijous, 18 Gener 2018 09:53

La Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT) convoca proves d’accés per a músics que es vulguin incorporar a la banda simfònica de l’entitat. Per al seu nou projecte musical busquen músics que toquin instruments de vent metall, vent fusta o percussió, també contrabaixos i violoncels. Les proves seran el dissabte 27 de gener al matí i les inscripcions es poden fer fins al dia 23 de gener a la secretaria de l’escola de la BUMT, situada al carrer de Sant Antoni Maria Claret a l’espai jove Kesse, o per correu electrònic.

La BUMT és una iniciativa d’estudiants de música joves i alguns músics veterans amb l’objectiu de crear un espai per tocar en grup i oferir la seva música, actualment està formada per una setantena de músics. Les seves principals actuacions són en dates assenyalades, com Sant Magí o Santa Tecla, així com els concerts de primavera, santa Cecília o Nadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: