Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Sales (Junts+) avisa que "Illa és la veu de l'amo, que mai treballarà pensant en el sud de Catalunya"

La candidata per Tarragona diu que Puigdemont tornarà com ho van fer el seu avi i els exiliats republicans d'Argelers

La cap de llista de Junts+ per Tarragona, Mònica Sales, intervé a l'acte d'aquest dimecres a Argelers La cap de llista de Junts+ per Tarragona, Mònica Sales, intervé a l'acte d'aquest dimecres a Argelers NICO TOMÀS / ACN
Societat ACN
Dimecres, 08 Mai 2024 22:13

Mònica Sales fa una crida a votar Carles Puigdemont perquè Salvador Illa no sigui president. "Illa és la veu de l'amo, la veu del PSOE, la veu que mai treballarà pensant primer en Catalunya, ni pensant en el sud de Catalunya", ha advertit aquest dimecres la cap de llista de Junts+ per Tarragona, que ha fet una crida a "votar massivament" per barrar el pas al candidat del PSC. Sales ha recorregut a la memòria familiar, del seu "iaio Gerardo" que va estar exiliat al camp d'Argelers, on també s'està duent a terme la campanya. "Des d'Argelers estem mirant les urnes i el dia 12 hi arribaran els vots que permetran (a Puigdemont) retornar a Catalunya amb la mateixa força que ho van fer el meu iaio i tantes altres persones", ha dit.

En el míting a l'Espai Jean Carrère d'Argelers, davant militants i simpatitzants de tota la demarcació de Tarragona i Terres de l'Ebre, Mònica Sales ha confiat en la victòria de Carles Puigdemont. "Quan hàgim cosit la unitat independentista tan necessària, acabarem aquella feina que vam començar el 2017 i que va fer possible la victòria de l'1-O", ha defensat la candidata.

"O fem president Carles Puigdemont o estem acabats com a nació, i no ens ho podem permetre", ha advertit la cap de llista de Junts+ per Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: