Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Imatge de l'espai de promoció del Vermut de Reus al centre Illa Carlemany d'Andorra

El Vermut de Reus es promociona a Andorra

Gastronomia Redacció Infocamp
El centre comercial Illa Carlemany i el resort de pistes d'esquí Vall Nord d'Andorra descobreixen la marca de 'Visit Reus'
Al jaciment del Cavet de Cambrils s'han localitzat sitges com aquestes per guardar el gra
Gastronomia Redacció Infocamp

Un taller a Cambrils ens apropa als orígens prehistòrics de la dieta mediterrània

L'activitat familiar es farà aquest diumenge 18 de febrer, a la Torre del Port, en el marc de les 14enes Jornades de la Galera i la Cuina Marinera
El celler Clos Figueras de Gratallops
Gastronomia Redacció Infocamp

Els olis d’oliva de tota Catalunya es reuniran al Priorat

El 25 de febrer, el celler Clos Figueras de Gratallops acollirà la IV Mostra d'olis d'oliva catalans al Priorat
Després de l’experiència a Hamburg, els vins de la DO Montsant es presentaran en una missió comercial a Tokyo i Osaka
Gastronomia Redacció Infocamp

Els vins de la DO Montsant viatgen fins al Japó

Japó representa el quart país per volum d'exportació de vins Montsant / La missió comercial es farà a Tokyo (20 de febrer) i a Osaka (21 de febrer)
Una de les finques on es cultiven els calçots de Mont-roig de Camp
Gastronomia Laia Molné

Mont-roig reivindica els seus calçots en unes jornades

El municipi, amb una forta producció de calçots, celebra les 'Primeres Jornades del calçot', del 16 de febrer al 4 de març
Tast de vi adreçat a periodistes, bloguers i professionals del món del vi
Gastronomia Redacció Infocamp

Amants i experts del vi difondran l'enoturisme de la Costa Daurada arreu del món

La #winelover community celebra el sisè aniversari visitant Tarragona, el Priorat, la Conca de Barberà i l'Alt Camp
Exterior de la Llotja de Reus, a l'actualitat
Gastronomia Marc Busquets/ Reus Digital

El centre d'interpretació del vermut, aturat provisionalment 'per la situació política del país'

L'equipament, anunciat un any enrere, havia d'entrar en funcionament aquesta propera Setmana Santa
Els premiats i premiades a la la Xatonada Popular del Vendrell
Gastronomia Redacció Infocamp

Griselda Soler guanya per segon cop el Concurs de Mestres Xatonaires

Al Xató Experience va tenir lloc un show cooking d'Oriol Castro (2 estrelles Michelin) i a l'Exhibició de Xatonaires Infantils hi van participar més de 200 infants
Representants de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH), en una imatge d'arxiu
Gastronomia Redacció Infocamp

Menjar als bars i restaurants de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant pot tenir premi

Per consumicions iguals o superiors a 20 euros, els clients poden entrar en el sorteig d'una tablet, d'una televisió, d'una escapada per a dues persones i de vals de 30 euros per utilitzar als bars associats
Missió comercial de la DO Montsant a Munic durant l'any 2017
Gastronomia Redacció Infocamp

Els vins de la DO Montsant viatgen fins a Hamburg

L’agenda de la denominació d'origen els durà enguany a presentar el seu producte al Japó, a Suïssa i Alemanya
Presentació de les 14es Jornades de la Galera de Cambrils
Gastronomia Laia Molné

Les botigues de Cambrils obertes per celebrar les Jornades de la Galera

Els establiments de la ciutat s'adaptaran a l'horari dels restaurants i realitzaran un concurs amb 660€ de premis pels participants
Presentació de la 8a edició de les jornades gastronòmiques 'La Part Alta somriu a la crisi’
Gastronomia Blanca Jara

Tarragona ofereix menús a preus reduïts a les jornades ‘La Part Alta somriu a la crisi’

Els restaurants de la Part Alta presenten la vuitena edició d’aquestes jornades gastronòmiques, de l'1 al 28 de febrer, que l’any passat van superar els 6.000 participants
El guanyador del concurs de menjar calçot de la Gran Festa de la Calçotada de Valls, Adrian Wergzyn, menjant un calçot
Gastronomia ACN

Valls aplega fins a 40.000 visitants d'arreu en la Gran Festa de la Calçotada

L'esdeveniment té la ceba dolça com a protagonista i marca l'inici de la temporada de calçotades
Imatge de la 'Calçotada davant el mar' al restaurant Portofino de Salou
Gastronomia Blanca Jara

‘Calçotada davant el mar’, la nova proposta gastronòmica del restaurant Portofino Salou

La iniciativa uneix el contrast entre els calçots com a producte de la terra i el paisatge marítim
La galera, una de les grans protagonistes del calendari gastronòmic de Cambrils
Gastronomia Laia Molné

El vermut protagonista de la primavera a Cambrils

El calendari gastronòmic de Cambrils inclourà aquest any la galera, la carxofa, els fideus rossos, el romesco i, com a novetat, el "Vermuting"
El Patronat de Turisme de Cambrils va encapçalar una delegació que va presentar la seva oferta gastronòmica a la fira Madrid Fusion
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils promociona la seva oferta gastronòmica a Madrid Fusion

La fira professional és un excel·lent aparador per posicionar la destinació, la cuina cambrilenca i els productes de proximitat
Presentació de la 37a Gran Festa de la Calçotada de Valls, a l'Ajuntament de Valls, amb el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, al centre de la imatge
Gastronomia ACN

La Festa de la Calçotada de Valls creix amb més actes i espera rebre fins a 40.000 visitants

Un showroom, activitats infantils i l'edició d'un vi, entre les novetats
Imatge de l'edició passada de la Festa de l'Oli
Gastronomia Redacció Infocamp

Vandellòs celebra la XIV Festa de l’oli nou aquest diumenge

La festa comptarà amb un esmorzar popular i una tirada de bitlles, també es podran visitar les instal·lacions de l’almàssera
El guanyador de la II Ruta de Tapes
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de 4.000 racions servides en la II Ruta de tapes de l’Hospitalet de l’Infant

El premi a la millor tapa ha estat pel bar D’Tapas

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat