Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Gastronomia

Imatge d'arxiu de la Festa de l'Oli del Morell

Arriba la segona Festa de l’Oli del Morell

Gastronomia Redacció Infocamp
Els beneficis de l’esmorzar popular es destinaran a La Marató de TV3
Foto de família dels premiats, ahir, al Palau Bofarull de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

Mas Donís de Capçanes, Montsacer de la Bisbal de Falset i Comercial Az-Azeytun XCIII de Batea, millors olis verge extra 2017

La Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus lliuren els Premis del Centre de Desenvolupament de l’Oli (CDO) en un acte al Palau Bofarull
Imatge d'arxiu de la Fira de l'oli Baronia de Cabacés, al Priorat
Gastronomia Redacció Infocamp

La fira de l’oli envairà els carrers de Cabacés

Aquest dissabte 8 de desembre se celebrarà la 12a Fira de l’oli Baronia de Cabacés
Imatge d'arxiu del tradicional Tast de Santa Bàrbara, una mostra dels vins dels cellers locals
Gastronomia Redacció Infocamp

Bellmunt del Priorat viu el tast de Santa Bàrbara

Per Santa Bàrbara, la patrona dels miners, es projectarà un documental sobre la vinya i se celebrarà el tradicional tast
Els restauradors participants, amb l'alcalde, Alfons Garcia; la regidora de Turisme, Elidia López; i la presidenta de l'ARH, Mónica Alves
Gastronomia Redacció Infocamp

Una desena de bars i restaurants participarà en la II Ruta de tapes a l’Hospitalet de l’Infant

La ruta gastronòmica tindrà lloc, del 30 de novembre al 10 de desembre, organitzada per l’Associació de Restauració i Hoteleria, amb el suport de la Regidoria de Turisme
Imatge d'arxiu de la Fira de l'Oli nou DOP Siurana a Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Arriba la degustació d’oli nou a Tarragona

La 17a edició de la Fira de l'Oli comptarà amb diverses novetats com la possibilitat de guanyar el teu pes en oli
L'Escola d'Hostaleria de Cambrils ha fet una demostració i un tast en directe de dues receptes marineres a Lanzarote
Gastronomia Redacció Infocamp

Cambrils promociona la seva gastronomia a Lanzarote

L'Escola d’Hostaleria de Cambrils han fet una demostració i un tast en directe de dues receptes marineres
Celebració de la Festa de l'Oli Nou a Constantí
Gastronomia Redacció Infocamp

La Festa de l'Oli Nou reuneix prop de 600 persones a Constantí

La Cooperativa Agrícola Sant Isidre destca l'excel·lent qualitat de l'oli d'enguany, que preveu mantenir el nivell de producció de l'any passat
El cuiner vila-secà Juanan Nieto
Gastronomia Redacció Infocamp

Dos cuiners de Vila-seca i Cambrils representen Catalunya al ‘Certamen Nacional de Gastronomía’

L’equip format per quatre catalans competirà a Madrid en les categories de cuina i rebosteria
La ja tradicional Festa de l’Oli Nou de Valls es va omplir de participants
Gastronomia Redacció Infocamp

La Societat Agrícola de Valls preveu recollir prop de 200.000 quilos d'oli

Més de 500 pesones van participar diumenge a la Festa de l'Oli Nou, que es van endur més de 2.000 litres a les seves cases
El Mas Vicenç de Cabra del Camp (DO Tarragona) s'ha consolidat com a millor celler visitable de Catalunya
Gastronomia Redacció Infocamp

El celler Mas Vicenç de Cabra del Camp se situa com a millor atracció turística del sector a Trip Advisor

Els visitants qualifiquen l’experiència en aquest celler de la DO Tarragona d’excel•lent, superant marques com Torres, Freixenet o Codorniu
Sara Nicolás cuinant el seu arròs el dia del concurs
Gastronomia Mercè Ribé / El Punt Avui

Premi al plat d’arròs innovador

La xef del restaurant Voramar d’Altafulla guanya la primera edició d’un certamen estatal per escollir el millor arròs de l’any
Imatge d'arxiu de la celebració de la Festa de l'Oli Nou a Constantí
Gastronomia Redacció Infocamp

XVII Festa de l’Oli Nou a Constantí

L’acte començarà a les 9:30h d’aquest diumenge 26 de novembre, al Pati de la Cooperativa
Valls obrirà la temporada de calçots amb una gran Jornada Gastronòmica
Gastronomia Maria J. Ramos/El Punt Avui

Valls engega motors per a la temporada de calçotades

Una vintena de restaurants de la ciutat i cellers de la DO Tarragona participen demà en el Mercat de Tastets de Cuina de Calçot / El xef Joan Bosch, Amic de l’Autèntica Calçotada de Valls
Presentació de la Fira de l'Oli que torna el proper 1 de desembre a Tarragona
Gastronomia Marina Martínez

Disset productors estaran presents a la Fira de l’Oli de Tarragona

La 17a edició comptarà amb diverses novetats com la possibilitat de guanyar el teu pes en oli
Els menús que oferiran oscil·laran entre els 20 i els 49 euros
Gastronomia Redacció Infocamp

El calendari gastronòmic de Cambrils tanca amb les cinquenes jornades del romesco

Una vintena de restaurants oferiran menús enromescats del 24 de novembre al 10 de desembre
El calamar protagonitzarà les jornades gastronòmiques i el concurs de pesca a Salou
Gastronomia Redacció Infocamp

Vuit restaurants de Salou participen en les jornades gastronòmiques del Calamar

A més, per aquest final de novembre, també es celebrarà la Festa del Calamar amb el concurs de pesca
Tot a punt per la Jornada Gastronòmica Calçot de Valls
Gastronomia Redacció Infocamp

La Jornada Gastronòmica del Calçot de Valls dóna inici a la temporada

La festa, que se celebrarà el 25 de novembre, comptarà amb actes destacats com El Mercat de Tastets de Cuina o un showcooking de xefs amb Estrella Michelin
Nombrosos ciutadans van participar en la segona edició de l'Embutada, a la Part Alta de Tarragona
Gastronomia Redacció Infocamp

Més de 1.500 persones participen a la segona edició de l'Embutada

En un tinerari guiat per antics cellers de la Part Alta, molts tarragonines van descobrir la vinculació de la ciutat amb l'elaboració de vi

Arxiu de notícies de Gastronomia

Publicitat