Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Gastronomia

Logo de la guia Restaurants de Reus

La nova edició de la guia Restaurants de Reus, més propera al visitant

Gastronomia Alba Sancha
Aquest cop, la guia de restauració es publica anualment i, com en altres edicions, el text s’adapta a quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès
La primera parada dels Divendres Divins serà a la Cartoixa d'Escaladei el proper 30 de juny
Gastronomia Marina Martínez

La DOP Avellana de Reus participa als Divendres DiVins

La quarta edició comptarà amb set denominacions d’origen del Camp de Tarragona i l’Ebre
Presentació de la 8a edició de 'Sopar sota els focs'
Gastronomia Agnès Llorens

Sopars sota els focs amb swing i solidaritat

Els restauradors de la Part Alta de Tarragona oferiran plats del 27 de juny a l’1 de juliol
El vermuter Salvador Rofes fa una petita introducció que dona pas a l’explicació històrica dels orígens, l’elaboració i la qualitat del vermut
Gastronomia Alba Sancha

Degustació, història i gastronomia de la mà de la 'Vermut Experience'

Vermuts Rofes de Reus ofereix aquesta nova iniciativa destinada a un grup mínim de persones
L'alcalde de Valls, Albert Batet, -al centre i de blanc-, celebra l'èxit de la ruta amb els restauradors participants
Gastronomia Redacció Infocamp

La ruta de tapes Kissa bat el seu rècord amb 8.500 tapes

Valls tanca la dotzena edició de la ruta gastronòmica amb 3.000 assistents i 8.500 tapes repartides, un 30% més que l'any passat
Concurs de samfaina de Vinyols i Els Arcs
Gastronomia Redacció Infocamp

Una vintena de participants al Concurs de Samfaina de Vinyols i els Arcs

Els guanyadors van ser Eric Corts en la samfaina moderna i Concepció Nogués en la clàssica
Els visitants poden triar entre un centenar de varietats de vins de la DO Tarragona
Gastronomia Josep Cartanyà

Cent vins per tastar a la Fira del Vi DO Tarragona

Com a novetat, la DOP Siurana va oferir, ahir, una selecció de petites degustacions
Cèlia Treserres i Jordi Baltasar, representants de l’Associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà
Gastronomia Redacció Infocamp

La Ruta Roda Tapa serveix més de 5.000 racions

La ruta de tapes celebrada entre el 27 de maig i l'11 de juny ha tingut molta participació
El Poti Poti Tast Siurana tindrà lloc aquest dissabte a la tarda
Gastronomia El Punt Avui

Nit d’estiu a Siurana amb vins i productes locals

El Poti Poti Tast Siurana oferirà vins i productes gastronòmics del Priorat
Vinyols vol reivindicar aquest plat coincidint amb l'inici de la festa major
Gastronomia Maria J. Ramos/El Punt Avui

La samfaina, plat principal a Vinyols

Vinyols i els Arcs reivindica aquest plat de verdures en la jornada gastronòmica que encetarà la festa major
Imatge d'arxiu de la Festa del Trepat
Gastronomia El Punt Avui

Barberà de la Conca marida vi i art

La 8a Festa del Trepat aplegarà aquest cap de setmana 16 artistes i 16 cellers a la Mostra Vi + Art
Imatge d'arxiu de l'alcalde de Valls, Albert Batet, -a la dreta-, durant la degustació de la Ruta de Tapes Kissa
Gastronomia Redacció Infocamp

Els vins DO Tarragona acompanyaran les tapes de la Ruta Kissa de Valls

El preu addicional per la copa de vi DO Tarragona serà d’1,50 euros
Imatge d'arxiu d'una edició anterior de la Vermutada de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

La Vermutada de Reus arriba dissabte al Mercadal

La festa, que vol repetir l'èxit de l'any passat amb més de 4.000 vermuts servits, presentarà el vermut 'Vuit Copes' dedicat al Reus Deportiu
La Fira del Vi DO Tarragona 2017 s'ha presentat avui al Mercat Central
Gastronomia Alba Sancha

La DOP Siurana participarà en la Fira del Vi DO Tarragona

La fira tindrà lloc durant el cap de setmana del 16, 17 i 18 de juny, en horari de tarda el divendres, i matí i tarda, el dissabte i el diumenge
La Reus Viu el Vi va tancar portes ahir després de tres dies de durada
Gastronomia Reus Digital/ GDDC

La Reus Viu el Vi serveix 60.000 tastos de vins i 33.000 degustacions

Aquestes xifres superen en un 10% els resultats de les edicions més concorregudes
La V Xarel·lada de Cunit s'iniciarà el 17 de juny amb la conferència 'La història del xarel·lo'
Gastronomia Taempus

Onze cellers i quinze vins en la Xarel·lada de Cunit

La V Xarel·lada de Cunit se celebrarà el proper 17 de juny
La fira reuneix les DO de l'àmbit de la Cambra de Reus
Gastronomia Redacció Infocamp

36 cellers a la fira Reus Viu el Vi

La novena edició arrenca avui amb els vins de la Manxa com a convidats i la novetat d’un tast per a professionals
Presentació de la sisena edició de la ruta 'La Mar de Tapes'
Gastronomia Redacció Infocamp

La Mar de Tapes inunda Cambrils del 9 al 18 de juny

Hi participen 35 establiments amb oferta de tapa i beguda i 6 restaurants amb un menús de tapes maridats amb Estrella Damm
Presentació de la ruta de tapes Kissa, amb la presència d'un grup de restauradors
Gastronomia Redacció Infocamp

La ruta de tapes Kissa torna per Sant Joan a Valls

La ruta s'ubicarà a la plaça Vil·la Romana, al barri del Vilar, els dies 16, 17 i 18 de juny

Arxiu de notícies de Gastronomia