Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

ERC
Opinió
Dissabte, 16 Desembre 2017 10:37

"Un any en què hem descobert la democràcia real"

Miquel Casellas Porcar

Aquest any els catalans hem descobert el sentit i la realitat de la democràcia en què durant tants anys hem estat vivint.

Dissabte, 16 Desembre 2017 10:34

"Un neguit compartit"

Àlvaro Solà Pérez

Molta gent, als darrers dies, m’ha criticat, amb desconeixement, pel fet d’haver-me fet unes fotografies amb dirigents polítics de Ciutadans. Aquesta gent els hi dic que no he comès cap delicte si és això el que els hi preocupa. Certament em vaig fer la foto perquè des de sempre he entès que per canviar el món s’ha de ser obert de ment i escoltar a tothom. Tothom pot tenir bones idees.

Defensem l'1 d'Octubre, defensem la República de l'1 d'Octubre. Aquestes eleccions no són un plebiscit, ni una segona volta de l'1 d'Octubre. Són una imposició del Govern espanyol, il·legal fins i tot d'acord amb la seva pròpia legalitat, que es fa en un context d'excepcionalitat antidemocràtica, amb un àrbitre parcial i amb les cartes marcades.

Dimecres, 13 Desembre 2017 13:06

"Ciudadanos: ¿Viva la estupidez?"

Manel Jordana

Primera pantalla. Fa més de 35 anys que visc a Canadà, concretament a Ontario, a menys de 100 Km de la frontera amb els Estats Units. L’anglès que es parla a Canadà es molt semblant al que es parla al Nord dels Estats Units i a California. No hi ha problema per entendre'ns.

Dimecres, 13 Desembre 2017 12:59

"El lot de Nadal"

Miquel Casellas Porcar

El lot de Nadal és una espècie protegida en vies d’extinció o què difícilment tornarà a les seves èpoques glorioses.

Dimecres, 13 Desembre 2017 12:56

"La nova senyalització, un gran salt qualitatiu per a Valls"

Francesc Anguela

Ja podem dir que s’ha executat en la seva totalitat el nou Pla de Senyalització Urbana de Valls. Aquest pla de senyalització significa la renovació, ampliació, actualització i uniformitat del conjunt de la senyalització informativa urbana de la nostra ciutat, per tant estem parlant d’un projecte considerable, a part de la seva magnitud és sobretot per la seva importància, doncs les senyals són lògicament uns elements molt observats i sobretot importants per millorar la mobilitat de la ciutat.

Dilluns, 04 Desembre 2017 19:58

"La democràcia sempre guanya"

Òscar Peris

Aquest 21 de desembre ens ho juguem pràcticament tot. El 21D defensarem recuperar les institucions catalanes, l’autogovern de Catalunya, el Govern legítim i la República. Però sobretot defensarem la democràcia, l’1 d’octubre, davant del bloc del 155 i aquest estat autoritari, capaç d’absolutament tot por la indisoluble unidad de España.

Dijous, 30 Novembre 2017 16:13

"La incertesa no és només pel procés"

Maria Llop

Des de l’1-O el govern del PP i els seus aliats del PSOE i Ciutadans no s’han cansat de repetir que el procés està afectant la situació econòmica del país.

Dissabte, 25 Novembre 2017 10:19

"15 anys de Pampa’s Rock a Ràdio el Vendrell"

Miquel Casellas Porcar

Si reculem una mica en el temps veurem que la primera emissió d’aquesta darrera etapa de Ràdio el Vendrell va tenir lloc el 24 de gener del 1981. A punt ja de fer 37 anys.

Divendres, 24 Novembre 2017 19:55

"Vull educar la meva filla en llibertat"

Mar Vázquez Oliveros

Em nego rotundament a educar a la meva filla dient-li que no surti sola de nit, que no vesteixi de forma provocativa... perquè la violaran.

Pàgina 1 de 36

Publicitat