Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Opinió
Dilluns, 07 Agost 2017 16:13

¿Dónde vive el alcalde de Salou?

Grup Municipal de Ciutadans Salou

Estos días seguramente habrán oído hablar de Salou o lo habrán visto por la televisión. No se ha hablado ni de las turísticas playas de Levante y Poniente, ni de la agreste playa Larga, ni de la pintoresca playa de Capellans; ni de ninguna de sus escarpadas y atractivas calas. Tampoco se ha hablado de Salou por sus emblemáticos e históricos edificios abiertos al público como son la Masía Catalana y su mercadillo de manualidades, la Torre Vella, la estatua de Jaume I el conquistador o del Faro de Cap Salou y sus espectaculares vistas al Mar Mediterráneo.

Dijous, 03 Agost 2017 16:42

"Agost és nom de fira, a Valls"

Òscar Peris

L’olor de préssecs grocs que s’estén pel carrer de la Cort, tractors gegants al bell mig del passeig de l’Estació, plantes d’herbolari a la plaça del Pati que t’atreuen pels seus aromes i parades d’embotits artesans a la plaça dels Quarters que conviden a picar. Són records d’infància que es reviuen cada any a Valls quan tot just arriba l’agost.

Dimecres, 02 Agost 2017 19:26

"Cliqueu a l’enllaç"

Azahara Palomares / El Punt Avui

Fa pocs dies una amiga em comentava que havia deixat de seguir un perfil a Facebook després que s’hagués sentit personalment insultada per una pràctica d’allò que se’n diu pescaclics, i que molts segurament coneixeran per la seva versió anglesa de clickbait.

Dimarts, 01 Agost 2017 18:14

"El Referèndum és legal"

Tarragona pel Sí

L’Estatut d’Autonomia avui en vigor a Catalunya, no va ser votat pels catalans i les catalanes

Dimarts, 01 Agost 2017 13:04

"Platja de la Pineda, Mar Muerto"

Mario Téllez Molina

“Cada cosa tiene su belleza, pero no todos pueden verla.” Confucio

Dijous, 27 Juliol 2017 11:35

"Més AVE?"

Arga Sentís

El nou Ministre de Foment ha anunciat que en dos anys, és a dir el 2019, es faran totes les obres de conversió del tram Castelló Tarragona en ample europeu i a més també estarà enllestit el tercer carril des de Tarragona fins a Castellbisbal. Valentia no li falta.

Dimecres, 26 Juliol 2017 16:49

"Un greuge que cal corregir"

Azahara Palomares / El Punt Avui

La carretera N-340, que travessa de nord a sud la demarcació, és potser l’element més simbòlic del memorial de greuges en infraestructures que arrosseguen el Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Dissabte, 22 Juliol 2017 10:29

"Les pressions de l’1 d’Octubre"

Mercè Ribé / El Punt Avui

El ple de l’Ajuntament de Tarragona va aprovar una moció en contra del referèndum de l’1-O.

Dijous, 20 Juliol 2017 19:52

"Ballesteros, enfurismat. 'The Muckraker' remena el fang"

Jordi Martí i Font

Remena incansable el fang del fangar empantanegat, mou amb una pala l'aigua corrupta per tal que, remenant-la, la putrefacció no sigui absoluta i s'oxigeni fins i tot el subsòl. «The Muckraker» és una de les obres que m'agrada més de les que George Grosz va dibuixar i pintar. Fugit de l'Alemanya nazi, a partir de 1933, un dels principals cronistes de la República de Weimar se sorprenia que en el cor de la democràcia burgesa, a Nova York, la corrupció fos tan accentuada, tan visible, tan impune i pràcticament ningú la denunciés. I creava una imatge, que va fixar amb oli, ploma i litografia, per deixar clar que no tothom callava, no tothom s'ho mirava i no feia res, no tothom vivia envoltat de corruptes i no els assenyalava. Però deixem el gaudi estètic per a un altre moment i aterrem que tenim feina...

Dijous, 20 Juliol 2017 13:35

"Una alternativa en comú"

Arga Sentís

Tothom és testimoni de l’estranya deriva que afecta l’equip de govern de l’Ajuntament de Tarragona. Obsessionat amb una única fita, fer els Jocs del Mediterrani com sigui i de la manera que sigui, és incapaç de definir altres objectius de ciutat que engresquin veïns i veïnes, que els apleguin al voltant de causes que ajudin a superar la fragmentació històrica que patim, ja sigui geogràfica o social. Esclaus del pensament màgic, potser es pensen que uns quants dies de proves esportives l’any que ve resoldran els nostres problemes i ens obriran un nou horitzó.

Pàgina 1 de 26