Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Alteracions de trànsit aquest dijous a Tarragona per la manifestació dels pagesos

La concentració de tractors a la plaça Imperial Tàrraco comportarà talls de circulació, des de les 9 del matí fins al vespre

Imatge d'arxiu d'un tractor en una concentració a Tarraogona Imatge d'arxiu d'un tractor en una concentració a Tarraogona ARXIU / INFOCAMP
Mobilitat Redacció Infocamp
Dimecres, 08 Mai 2024 19:24

Aquest dijous, 9 de maig, hi ha prevista una concentració de tractors a la plaça Imperial Tàrraco, davant de la Subdelegació del govern espanyol a Tarragona. L'acció, convocada pel sindicat agrari ASAJA, comportarà alteracions a la circulació habitual al centre de la ciutat.

L'arribada dels vehicles, fins a un centenar de tractors, està prevista a les 9 h per dues dels principals vies d'accés a la ciutat: N-240 i T-11.

Segons la Guàrdia Urbana, la previsió és que la presència dels manifestants obligui a tallar la circulació a la plaça Imperial Tàrraco fins al vespre. La Guàrdia Urbana ha preparat un ampli dispositiu, en horari de matí i tarda, de tal manera que es tanqui l'accés a la plaça des dels carrers d'entrada (rambla Nova, av. Marquès de Montoliu, av. Andorra, rambla Lluís Companys i av. Prat de la Riba). Amb l’ajuda de tanques, els agents promouran els desviaments de trànsit oportuns i facilitaran itineraris alternatius als conductors afectats.

La Guàrdia Urbana de Tarragona aconsella que, en la mesura del possible, s'eviti utilitzar el vehicle privat. Si els desplaçaments són indispensables, s'aconsella que els accessos a la ciutat siguin per l'autovia A7, per la T-11 (pont de Santa Tecla), la via Augusta i l’avinguda Ramón y Cajal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: