Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen cinc joves armats que feien destrosses i aldarulls a la Part Baixa

Ballesteros destaca que la col·laboració dels cossos de seguretat i dels veïns ha estat clau per a l'èxit de l'operació

Material intervingut per part de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Material intervingut per part de la Guàrdia Urbana de Tarragona. CEDIDA.
Successos Redacció Infocamp
Divendres, 30 Desembre 2016 13:36

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquesta nit, a les 22.05h., a cinc persones per un delicte de tinença il·lícita d’armes i desordres públics. La policia local ha comptat amb la col·laboració de Mossos d’Esquadra.

Els fets van passar després que veïns de la Part Baixa truquessin a la policia local denunciant que observaven com un grup de joves portaven pals, armes blanques i un d’ells, fins i tot, una pistola de mà. Els joves van baixar d’una furgoneta Chrysler Voyager fosca matrícula de Sant Sebastià que estava estacionada al carrer Cartagena i van marxar ràpidament en direcció al carrer Reial.

Un cop passat l’avís, es van enviar dotacions de la Guàrdia Urbana a la Part Baixa on van veure que a la zona del carrer Sant Magí, Cartagena i les Cent Escales hi havia grups de nois que, en observar la presència policial, van marxar del lloc corrents. Un testimoni dels fets va tornar a trucar a la Guàrdia Urbana per comunicar que la furgoneta havia sortit de la Plaça de la Mitja Lluna en direcció a la Plaça dels Carros. En aquest moment, les dotacions van aturar la furgoneta, van identificar als ocupants –cinc individus d’origen magrebí– i van localitzar les armes blanques, els pals i una armà simulada de foc.

El mateix alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, s'ha referit avui a aquesta operació i ha agraït tant la col·laboració efectuada entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra, com la implicació dels veïns de la zona, gràcies als quals es van poder conèixer els detalls i el modus operandi dels detinguts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: