Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Una intervenció policial identifica una vintena de venedors ambulants a Cambrils

El cos aixeca setze actes-denúncia per infracció a la ordenança municipal de convivència ciutadana

Imatge d'equipacions esportives falses interceptades el passat mes de juliol durant un control de la Policia Local de Cambrils Imatge d'equipacions esportives falses interceptades el passat mes de juliol durant un control de la Policia Local de Cambrils POLICIA LOCAL DE CAMBRILS
Successos ACN
Dissabte, 05 Agost 2023 00:24

Un dispositiu entre la Policia Local de Cambrils, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional va identificar aquest dijous 20 venedors ambulants a la zona de Cap de Pere de Cambrils. D'aquests, quatre es trobaven en situació irregular i dos havien arribat feia menys de sis mesos. La Policia Local de Cambrils va aixecar setze actes-denúncia per infracció a la ordenança municipal de convivència ciutadana per venda ambulant no autoritzada.

El regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Enrique Arce, ha assenyalat que l’objectiu és reduir la presència de manters, derivar-los cap a la legalitat i lluitar contra el frau i la falsificació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: