Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Guàrdia Urbana de Tarragona desplega un operatiu a la Part Baixa per combatre l'incivisme

Els agents van patrullar aquest divendres a la tarda a peu pel carrer Orosi, l'interior de l'estació de RENFE i els carrers dels voltants

Imatge de l'operatiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona a la Part Baixa de la ciutat Imatge de l'operatiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona a la Part Baixa de la ciutat AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Mai 2024 18:29

Aquest divendres a la tarda diferents patrulles de la Guàrdia Urbana de Tarragona van desplegar un operatiu a la Part Baixa de la ciutat amb l'objectiu de donar resposta a les demandes veïnals per les conductes incíviques a la via pública que generen sensació d'inseguretat.

Agents de les divisions de Proximitat i Seguretat Ciutadana van patrullar a peu pel carrer Orosi, l'interior de l'estació de RENFE i els carrers dels voltants. En paral·lel, agents de la divisió de Trànsit van realitzar un control d'alcoholèmia i de documentació davant del Recinte Firal de Palau de Congressos.

Durant el dispositiu es van identificar quatre persones.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: