Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts dos joves a Torredembarra per intent d'ocupació d'un habitatge

La Policia Local va accedir a l'espai després que s'activés l'alarma de l'immoble

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Policia Local de Torredembarra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dissabte, 11 Març 2023 10:50

La Policia Local de Torredembarra va detenir dos joves dilluns passat en un habitatge del carrer de la Segarra com a presumptes autors de danys i intent d'ocupació. Els fets es van produir al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. A l'habitatge va saltar l'alarma i quan van arribar agents i el personal de l'empresa d'alarmes, van trobar una finestra trencada, danys a la mateixa alarma i els dos joves amagats en una habitació. La policia trobar també diferents eines com tornavisos i guants dels detinguts.

Un dels implicats ja havia estat detingut dos dies abans, el 4 de març, també de matinada, al passeig Miramar ja que estava reclamat pel Jutjat Penal número 5 de Barcelona per robatori amb violència o intimidació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: