Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien una finca de Maspujols amb gossos que es maten entre ells per les males condicions

Segons la Fundació Santuario Gaia, les gàbies pertanyen a uns caçadors

Imatge d'un cadell mort a la finca de Maspujols (Baix Camp) Imatge d'un cadell mort a la finca de Maspujols (Baix Camp) ISMAEL LÓPEZ DOBARGANES
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 10 Desembre 2020 16:13

Ismael López Dobarganes, cofundador de la Fundació Santuario Gaia, s'ha presentat aquest matí a la finca d'una partida de Maspujols (Baix Camp) per denunciar l'estat en què es troben uns gossos engabiats. 

L'ONG ha enregistrat un vídeo on es pot veure l'estat general d'insalubritat dels gossos. Alguns d'ells, fins i tot, han mossegat i matat algun cadell, fruit de la manca de menjar. 

Alguns veïns de la zona també han alertat de la situació dels animals tant als Mossos d'Esquadra com al Seprona de la Guàrdia Civil.

López Dobarganes recorda que "avui, 10 de desembre, Dia Internacional dels Drets Animals, això està passant a Maspujola, a Catalunya. Exigim als polítics que ens governen que actuïn immediatament perquè no es produeixin aquest tipus de situacions, en què clarament es veu que hi ha maltractament animal". A la vegada, l'activista lamenta que "als caçadors se'ls permet tot, i en la societat de segle XXI no té cabuda aquesta activitat cruel amb tots els animals".

Els fets han estat denunciats a través d'aquest

.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: