Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El jutge deixa en presó provisional sense fiança tres joves per una presumpta violació en grup a Cambrils

Els fets haurien tingut lloc el matí del 24 de juny en un domicili d'aquesta localitat

Imatge d'arxiu dels Jutjats de Reus Imatge d'arxiu dels Jutjats de Reus ARXIU / ACN
Successos ACN
Dimarts, 09 Juliol 2019 07:21

El titular del jutjat número 3 de Reus ha decidit deixar en presó preventiva sense fiança dos joves residents a Salou i un tercer veí de Cambrils mentre investiga un presumpta violació en grup a una noia el matí del 24 de juny en un domicili de Cambrils, segons ha avançat el ‘Diari de Tarragona’. La víctima hauria anat a casa d’un dels presumptes agressors amb un grup de persones després d’una festa i un altre dels empresonats hauria intimat amb ella. Tots dos haurien anat a un dormitori i uns minuts després hi hauria entrat un altre dels acusats d’agressió sexual amb penetració. Hauria estat aleshores quan haurien comès les agressions, i poc després s’hi hauria afegit el tercer presumpte agressor, sempre segons el mitjà tarragoní.

La víctima hauria manifestat en reiterades ocasions la negativa a participar en aquells fets, fins al punt que dos dels joves van marxar de l’habitació. El tercer, però, va continuar agredint-la sexualment, segons el ‘Diari de Tarragona’.

Sembla que poc després una amiga de la víctima va entrar a l’habitació i aquesta li va demanar ajuda. L’amiga va aconseguir treure-la primer de l’habitació i després del pis. Posteriorment la jove va denunciar els fets als Mossos d’Esquadra.

Els tres joves van ser detinguts i el 27 de juny van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia. Aquest dilluns, el titular del jutjat d’instrucció número 3 de Reus ha acordat que els tres investigats continuïn a la presó.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: