Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Passar la nit jugant a jocs de taula, aquest dissabte a Reus

L’Associació Jocs de Rol de Reus organitza una nova sessió de “A la nit, entaula’t” de 22 h a 2 h

Imatge de sessions anteriors de "A la nit, entaula't" a Reus Imatge de sessions anteriors de "A la nit, entaula't" a Reus AJUNTAMENT DE REUS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 26 abril 2024 12:24

L’Associació de Jugadores i Jugadors de Reus (AJJRR) ha organitzat al seu local, situat a l’Avinguda Sant Jordi 23 de Reus, una nova sessió de “A la nit, entaula’t” que aplega a joves per passar una nit de “lleure saludable” jugant a jocs de taula.

L’activitat, que es desenvoluparà de 22 h a 2 h, consisteix en una introducció en l’activitat lúdica, cultural i participativa de diferents menes de joc (rol, miniatures, taula, cartes, etc.) mitjançant les partides de iniciació que es duran a terme.

A més a més els participants ja aficionats als jocs de taula podran fer ús lliure de la ludoteca, de l’associació. L'objectiu de l’activitat és oferir un punt de reunió i relació als joves per a poder gaudir d’una forma de lleure nocturn alternatiu al tradicional.

L'activitat és gratuïta i oberta a tot els públics a partir dels 14 anys. Podeu inscriure-us enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: