Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Augmenta un 31% el nombre d'usuaris que utilitzen el transport públic a la Conca de Barberà

Més de 6.620 persones han utilitzat el servei des del gener fins al setembre del 2023

Imatge de l'estació d'autobusos de Montblanc Imatge de l'estació d'autobusos de Montblanc CCCB
Mobilitat ACN
Dilluns, 13 Novembre 2023 21:27

Més de 6.620 persones han utilitzat el transport públic a la Conca de Barberà durant els mesos de gener a setembre del 2023. Això suposa un augment del 31% respecte el mateix període de l’any anterior. La línia 9, que passa pels municipis de Santa Coloma de Queralt, Les Piles-Rocafort de Queralt, Sarral, Pira, La Guàrdia dels Prats i Montblanc, ha estat la que més usuaris ha guanyat, amb un increment del 113%. La segueixen la línia 3 (Forès - Passanant - Belltall -Tàrrega) i la línia 12 (Biure de Gaià - Conesa - Les Piles - Guialmons - Santa Coloma de Queralt) amb un augment del 86% i del 36%, respectivament.

Totes les línies han augmentat els seus usuaris, excepte la línia 11 (Vallverd - Rocafort de Queralt - Montbrió de la Marca - Sarra), que ha passat de 20 persones a 0; la línia 1 (Vilanova de Prades - Vallclara - Vimbodí - L'Espluga de Francolí - Montblanc) amb una reducció dels usuaris del 23%, i la línia 10 (Montblanc - Reus) amb una baixada del 12%.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: