Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils implementarà zones d'aparcament regulat temporal gratuït

En les properes setmanes al carrer Pau Casals s'iniciarà una prova pilot d'aquests espais denominats zona vermella

En les properes setmanes al carrer Pau Casals s'iniciarà una prova pilot d'aquests espais denominats zona vermella En les properes setmanes al carrer Pau Casals s'iniciarà una prova pilot d'aquests espais denominats zona vermella AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Mobilitat Redacció Infocamp
Dissabte, 01 abril 2023 11:03

El Ple Municipal de l'Ajuntament de Cambrls va aprovar ahir la modificació de l'Ordenança d'estacionament i parada de vehicles que servirà per implementar una nova tipologia d'aparcament al municipi. Aquests nous espais tindran la denominació de zona vermella i en les properes setmanes s'iniciarà una prova pilot al carrer Pau Casals.

Una vegada en actiu, la zona vermella permetrà l'estacionament gratuït durant un període de 20 minuts. L'ús quedarà controlat per càmeres, que de forma automàtica iniciaran un expedient sancionador, tot i que haurà de ser validat per part d'un agent abans de ser tramitat.

El regidor d'Hisenda i Protecció Ciutadana, David Chatelain, ha explicat que amb la modificació de l'Ordenança l'equip de govern introdueix modalitats d'estacionament que han de servir per donar noves respostes a la complexa problemàtica de la mobilitat. En el cas de les zones vermelles, amb una tipologia que no suposa cap cost, però que garanteix una rotació degut al seu caràcter estrictament temporal.

El control amb càmeres permetrà evitar l'abús en la ocupació dels espais d'una forma automàtica, i de retruc aprofitarà les oportunitats de la digitalització en tasques de vigilància per a millorar la seguretat ciutadana.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: