Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els transportistes modifiquen les protestes d'aquest dimecres a la tarda per les restriccions d'Interior

També es planteja la possibilitat de desconvocar la mobilització en funció del resultat d'una reunió urgent amb el Govern el mateix 31 al matí

Imatge d'arxiu de camions a Roda de Berà Imatge d'arxiu de camions a Roda de Berà ARXIU / ACN
Mobilitat ACN
Dimarts, 30 Octubre 2018 18:54

Els transportistes de Lleida i Tarragona han modificat el plantejament inicial de les mobilitzacions que han previst per demà dijous a la tarda per protestar contra el desviament obligatori de camions a l'AP-2 i l'AP-7. Segons un comunicat de l'associació Asotrans, el Departament d'Interior els ha obligat a fer modificacions a la marxa lenta i tall de l'A-2 que havien previst per ''raons de seguretat''. Els transportistes de Tarragona afegeixen que no podran anar a menys de 60 quilòmetres per hora i finalitzar la marxa lenta abans de les sis de la tarda. D'altra banda, des de l'associació lleidatana es planteja la possibilitat de desconvocar la mobilització en funció del resultat d'una reunió que ha de tenir lloc demà al matí a la Direcció General de Transport i Mobilitat de forma conjunta amb el Servei Català del Trànsit.

Les restriccions que ha fet arribar el Departament d'Interior a les associacions de transportistes de Lleida i Tarragona que demà dijous tenen previst mobilitzar-se obliguen a avançar l'horari de la convocatòria. Així, si a Lleida s'havia acordat inicialment començar la marxa lenta a les cinc de la tarda en direcció a l'autovia A-2 fins al punt de la sortida d'Alpicat per fer un tall de la via de mitja hora, ara se'ls ha prohibit fer aquest tall i hauran d'avançar a les quatre de la tarda la protesta que consistirà només en una marxa lenta per la mateixa autovia. Amb els transportistes de Tarragona passa el mateix i avancen a les quatre de la tarda la seva convocatòria.

En qualsevol cas, el sector està pendent de la reunió que tindrà lloc demà dijous al matí en caràcter urgent on es preveuen valorar les propostes fetes pel sector i intentar, sense que en cap cas comprometi la seguretat de les vies afectades per la prohibició, modificar el redactat de la resolució de manera que es vegin menys agreujats, per la mesura de prohibició i desviament obligatori dels camions a les autopistes, els costos d'explotació de les empreses de transport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: