Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus fomenta les bones pràctiques als autobusos durant tot l’any

Reus Transport regalarà un calendari de 2018 que contindrà consells de bon comportament pels viatgers

Detalls del nou calendari Detalls del nou calendari CEDIDA
Mobilitat Redacció Infocamp
Divendres, 22 Desembre 2017 15:20


Amb l’objectiu de millorar el servei i la comoditat pels usuaris, Reus Transport ha editat un calendari de butxaca que es regalarà als viatgers i al Parc de Nadal. Amb aquesta mesura l’empresa vol recalcar la importància de les bones pràctiques a les parades i als busos de la ciutat.

El calendari conté diverses il•lustracions i missatges que expliquen diversos consells de bon comportament als autobusos. Algunes de les mesures destacades són: la necessitat d’aixecar la mà clarament si es vol que l’autobús s’aturi a la parada; portar l’import exacte quan es compri un bitllet senzill, sortir sempre per la porta del darrere, respectar els seients per persones amb mobilitat reduïda…

S’han editat 4.000 unitats del calendari per aquest 2018. Per aconseguir-lo cal fer dues recàrregues a la targeta o abonaments de transport en qualsevol dels punts de venda i recàrrega de la ciutat de Reus, a partir del 20 de desembre. Inclòs amb el calendari també es regalarà una entrada pel Parc de Nadal de la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: