Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospitalet de l'Infant programa una quarantena d'actes per la Festa de Sant Joan i Sant Pere

Entre les activitats destaquen els Versots satírics del Ball de Diables, la II Diada Cultural, la II Nit del So i els concerts de Puro Relajo i Artistas del Gremio

Imatge d'arxiu de la cercavila de foc per Sant Pere Imatge d'arxiu de la cercavila de foc per Sant Pere AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Festa Major Redacció Infocamp
Divendres, 23 Juny 2023 07:32

La Regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Hospitalet de l’Infant han organitzat, amb la col·laboració de diverses entitats locals, una quarantena d’activitats per Sant Joan, per als dies 23 i 24 any; i per Sant Pere, entre el 28 de juny i el 2 de juliol. Aquestes dues festes se celebraran amb un programa d’actes complet, protagonitzat per les associacions locals i pel veïnat.

Per Sant Joan, el 23 de juny el Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant recuperarà els tradicionals Versots Satírics i es farà càrrec també del correfoc i de l’espectacle posterior. Aquest dia també hi haurà un sopar popular, l’encesa de la foguera i la revetlla amb l’orquestra Zoom. I el 24 de juny tindrà lloc la 2a Diada Cultural, organitzada pel Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant, en el marc de la qual hi ha previstos tallers infantils, un berenar solidari en benefici de l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia (ASHOFI), un ball d’elements festius a càrrec de la Colla Gegantera del Foment Cultural i la presentació de la composició oficial de la 2a Nit del so, titulada «Flama», a càrrec dels Tabalers del Ball de Diables, a més d’una mostra d’aerorítmic i d’un concert del grup d’acordionistes Catukra.

En la 2a Nit del so, que tindrà lloc el mateix 24 de juny, hi participaran els Diables de les Corts de Barcelona, la Colla de Tabalers del Foment Cultural de l’Hospitalet de l’Infant, els Dimonis de Montblanc, la Colla de Diables del Prat - Tabalers del Pollo, la Colla de Diables “Sheron” de Móra d’Ebre i els Tabalers del Ball de Diables de l’Hospitalet de l’Infant.

El dia de Sant Joan finalitzarà amb l’actuació de del grup local Papa Canalla.

I per Sant Pere

La Festa de Sant Pere començarà el 28 de juny amb una exhibició de gimnàstica rítmica i finalitzarà el 2 de juny amb el castell de focs i el posterior concert de la Banda Municipal de Música Clau de Vent, de versions de rock.

Entre els altres actes previstos fins al 2 de juliol, destaquen els tradicionals: el sopar a la fresca, el ball de revetlla (enguany, amb l’orquestra Formula Show), la processó amb la Banda Municipal de Música Clau de Vent i els Gegants de l’Hospitalet, la XI Trobada de bestiari i la cercavila de foc; i la sardinada popular, que es tornarà a fer.

Altres atractius de la festa són l’actuació de la banda de música ranxera i versions Puro Relajo, que oferirà a l’Hospitalet de l’Infant el seu primer concert a Catalunya; la cercavila musical i el concert posterior dels Artistas del Gremio, finalistes del programa de televisió «Tú sí que vales»; la Festa Jove amb el grup de versions Banda Neón; l’actuació de diversos grups locals la nit de divendres (Windy Coast, Carlos Toledo i Irene Porta, Manuel Jeovanny, Papa Canalla, Alex22, Alba Mirambel i Rita Pons); i la Nit d’havaneres, amb Les Veus de Reus i rom cremat per als assistents.

Enguany, com a novetat, també s’ha organitzat una visita teatralitzada a l’Hospital del Coll de Balaguer i una visita panoràmica cultural amb el trenet turístic.

A més, hi haurà activitats adreçades a la canalla com l’espectacle del grup Tumàcat Music Xou, inflables i la fira d’atraccions; i també a la gent gran (el dinar de germanor amb ball); actes esportius com el XVII Torneig de futbol de veterans Josep Seguer, aiguagim, el II Campionat Escolar d’Escacs i l’exhibició del Club de Gimnàstica Rítmica de l’Hospitalet de l’Infant.

Més detalls, al programa d’actes que hi ha penjat al web municipal; i a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook, Twitter i Instagram) i de la Comissió de Festes (Facebook i Instagram).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: