Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Lanuza, ànima d'Inspira, segona actuació musical de 'Voramar' al Teatret del Serrallo

La música intimista de Lanuza s’escoltarà a la terrassa del Teatret del Serrallo aquest divendres

La música intimista de Lanuza s’escoltarà a la terrassa del Teatret del Serrallo aquest divendres La música intimista de Lanuza s’escoltarà a la terrassa del Teatret del Serrallo aquest divendres CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 19 Mai 2022 20:14

L’èxit de la primera actuació a la terrassa del Teatret del Serrallo del Port de Tarragona del cicle musical ‘Voramar 2022’, il·lusiona els organitzadors a mantenir amb el cicle engegat fa dos anys, i continua demà divendres amb l’actuació de Jordi Lanuza, l’ànima d’Inspira, un grup de culte de l’escena barcelonina.

Aquesta segona actuació musical ofereix al públic una proposta íntima destinada a un públic reduït per tal de gaudir d’un espectacle exclusiu, íntim, en un marc incomparable, el balcó del Teatret del Serrallo, vora mar.

Lanuza amb l’actuació de demà divendres a les 21 hores, presenta un grapat decançons que només poden ser cantades en primera persona. 'Com a casa' és el seu primer disc en solitari, signat amb nom i cognom i aparca puntualment el seu projecte principal. 'Com a casa' ens presenta la faceta més íntima del seu autor.

Les actuacions del cicle musical Voramar 2022 són gratuïtes i es pot accedir a les invitacions a través de la plataforma d’entradium.com.

La darrera actuació d’aquest cicle de joves talents musicals serà en el mateix escenari del Teatret, el divendres 27 de maig, a les 21 hores, interpretat per Valdivia. Les invitacions, gratuïtes, es poden adquirir també a la plataforma entradium.com a partir del dia 23 de maig, a les 12 hores.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: