Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La investigació serà l'eix temàtic de la Nit dels Museus de Tarragona

Els centres culturals han destacat en les seves peces escollides i exposicions la importància de la investigació, aportant vuit visions sobre aquest tema

Representants dels vuit centres culturals han presentat la 'Nit dels Museus' a la Volta del Pallol de Tarragona Representants dels vuit centres culturals han presentat la 'Nit dels Museus' a la Volta del Pallol de Tarragona JUAN CARLOS BORRACHERO
Patrimoni Redacció Infocamp
Dimarts, 07 Mai 2024 21:44

El Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus 2024 tindran lloc el proper dissabte 18 de maig. Enguany, l’Ajuntament de Tarragona ha fet d’amfitrió a la roda de premsa de presentació i ha convidat a la Volta del Pallol als directors i responsables de les vuit institucions culturals de la ciutat que formen part de la programació, així com a l’empresa Auriga Serveis Culturals, qui ho coordina.

La Nit dels Museus, que enguany celebra el seu desè aniversari, cada any compta amb un fil conductor i aquest 2024 l’escollit ha estat el lema de l’ICOM (Internacional Council of Museums) els “Museus per l’educació i la investigació”. En aquest sentit, els centres culturals de la ciutat han volgut destacar en les seves peces escollides i exposicions, la importància de la investigació, aportant vuit visions diferents i particulars sobre aquest tema.

Així doncs el Museu del Port; el Museu Bíblic; el Museu Diocesà; el Museu d’Art Modern; el Museu Nacional Arqueològic; Mèdol - Centre d’Arts Contemporànies; CaixaForum i Museu d’Història han sumat esforços un any més per presentar una programació conjunta que d’una banda proposa repetir la ruta El viatge a la constel·lació museu, que compta amb el desplaçament en trenet en diversos torns i per a unes 200 persones; així com una visita guiada nocturna pels museus i institucions que obren les seves portes durant la Nit de Museus.

D’altra banda i per primer cop, enguany s’ha editat un fulletó en el qual es presenten tots els actes que s’han organitzat, que també es pot consultar via web.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: