Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'Els Pastorets' de La Salle, al Teatre Metropol

Els dies 28 i 29 de desembre, a les 18.30 hores

'Els Pastorets' de La Salle han estat sempre el referent teatral nadalenc a Tarragona, des de 1952 'Els Pastorets' de La Salle han estat sempre el referent teatral nadalenc a Tarragona, des de 1952 CEDIDA
Espectacles Redacció Infocamp
Dijous, 27 Desembre 2018 17:33

L’Associació La Salle Tarragona presentarà els dies 28 i 29 de desembre, a les 18.30 hores, al Teatre Metropol 'Els Pastorets' segons la versió de l’escriptor i autor teatral Josep Maria Folch i Torres. Així, el Teatre Metropol acollirà “Els pastorets” de sempre, a l’escenari de sempre, de la mà de la companyia de sempre, l’Associació La Salle de Tarragona. 

'Els Pastorets' de La Salle han estat sempre el referent teatral nadalenc a la ciutat i són Els pastorets tradicionals des de 1952.

La representació estarà dirigida per Josep Maria Rota i comptarà amb els intèrprets Lluís Lillo, Marc Baches, Josep Maria Rota, Anna Poveda, Ferran Val, Jordi Poveda, Teresa Tous i Pau Sanchis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: