Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Creu Roja i la Fundació Barça seran al Parc de Nadal de Tarragona

Les entitats presentaran els dies 29 i 30 de desembre l'espectacle ‘Tant se val d’on venim’ que promou l’educació en valors humanitaris a través d’un espectacle de titelles i jocs

Imatge promocional del projecte'Tant se val d’on venim’ Imatge promocional del projecte'Tant se val d’on venim’ FUNDACIÓ BARÇA
Espectacles Redacció Infocamp
Dilluns, 24 Desembre 2018 17:04

La Creu Roja, a través del seu Departament de Cooperació Internacional i Drets Humans, i la Fundació Barça portaran aquest cap de setmana al Parc de Nadal de Tarragona el projecte ‘Tant se val d’on venim’. Es tracta d’una iniciativa conjunta de les dues entitats que va dirigida a infants d’entre 4 i 8 anys i les seves famílies. El projecte involucrarà tallers d’educació en valors humanitaris com ara el respecte, el compromís, l’esforç, el treball en equip, la humilitat i la solidaritat.

L’element central del projecte és un espectacle de titelles en la qual s’aborda la crisi de persones refugiades, amb un llenguatge i to adaptat als infants. L’espectacle s’acompanya d’altres activitats complementàries de reflexió i sensibilització.

Tant se val on venim

 

El projecte s’ha començat a desenvolupar aquest 2018 i tindrà continuïtat durant el 2019, amb accions a diferents punts de Catalunya. El dissabte 29 i  el diumenge 30 de desembre, a les 17 i a les 11h respectivament, serà la primera vegada que el projecte arribi a Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: