Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

En Comú Podem Vendrell vol incrementar el nombre d'espais verds de la ciutat

La candidatura encapçalada per Yolanda López proposa crear una regidoria de Paisatge urbà i qualitat de vida

La candidata d'En Comú Podem-Sumem les Platges el Vendrell, Yolanda López, ha presentat la proposta sobre la creació de nous parcs i espais verds, amb els membres de la llista Juankar Fuentes i Verónica Moreno La candidata d'En Comú Podem-Sumem les Platges el Vendrell, Yolanda López, ha presentat la proposta sobre la creació de nous parcs i espais verds, amb els membres de la llista Juankar Fuentes i Verónica Moreno CEDIDA
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 07 Mai 2023 14:22

En Comú Podem-Sumem les Platges el Vendrell ha presentat aquesta setmana la proposta de creació de la regidoria de Paisatge urbà i qualitat de vida amb l'objectiu "d'incrementar el nombre de zones verdes i avançar cap a una ciutat més sostenible".

La candidata d'ECP-SPS, Yolanda López, aposta "per un model que guanyi vida, per un model que sigui més just, més verd, més humà i més saludable". Per fer-ho possible, López ha anunciat que des de la nova regidoria "es desplegarà un nou pla d'arbrat per multiplicar el nombre d'arbres, les ombres, els espais per a passejar o espais d'inclusió".

Yolanda López ha citat com a exemples la Rambla Josep Cañas, a El Tancat, "que es podria omplir d'abres, de jocs inclusius i d'aparells per fer exercici saludable per a la gent gran" o la rambla del Boulevard, "un espai situat davant dels Jutjats, que es podria netejar, canviar els bancs, posar-hi fonts i transformar-lo en un espai per anar a passejar i de convivència", o el carrer de les Quatre Fonts, entre altres.

Per la seva banda, el número 3 de la candidatura, Juankar Fuentes, ha explicat la proposta de creació de pulmó verd de Mas d'en Gual, al voltant de l'espai de l'antiga escola Marta Mata: "Aquest és un espai abandonat pel govern socialista. La manca de neteja i la manca de seguretat fan de Mas d'en Gual un espai brut i lleig. Nosaltres transformarem aquest espai en un parc natural. Un parc natural per a la gent gran, un parc infantil per la canalla, però també farem un espai per a les mascotes". Fuentes també ha dit que volen habilitar una zona per a fer esport, amb elements adaptats per a persones grans i amb mobilitat reduïda, a més de millorar les pistes de futbol i de bàsquet, "que actualment estan totalment abandonades".

ECP el Vendrell presenta aquesta proposta pensada per a tots els barris i nuclis marítims del Vendrell d'acord ambla plataforma Sumem les Platges, amb qui compareix a les eleccions municipals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: