Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

José Luis Martín (PP) diu que l'ampliació del contracte de jardineria per l’Anella "ja estava prevista al concurs adjudicat l’estiu passat”

El portaveu del PP de Tarragona assegura que l'anunci del govern (ERC+Comuns) no és cap novetat: "Ja s’estava treballant des de fa mesos en aquesta modificació, ja prevista al plec i al concurs de jardineria”

Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Vida Municipal Redacció Infocamp
Dimarts, 13 Agost 2019 11:59

Davant les declaracions del regidor d’Espais Públics de Tarragona, Xavier Puig, en les que anuncia que l’actual equip de govern (ERC + En Comú Podem) ha acordat amb l’empresa de manteniment dels parcs de la ciutat una ampliació del contracte que preveu els espais verds de l’Anella Mediterrània, el portaveu del PP de Tarragona i exregidor d’Espais Públics ha manifestat que “el regidor d’Espais Públics Xavier Puig està anunciant com a ‘novetat’ una ampliació del contracte que ja estava prevista, en la que ja s’hi estava treballant i estava inclosa al concurs de jardineria que es va adjudicar l’estiu passat. És una herència de la bona gestió de les àrees governades pel Partit Popular al passat mandat”.

El conseller Martín es refereix a les modificacions previstes al plec on s’especificava la possibilitat d’ampliació del contracte: “Per incorporació o supressió de nous espais i/o superfícies per a la conservació o manteniment. Com per exemple, la incorporació de les zones verdes de l’Anella Mediterrània, les zones verdes del pla parcial de la Budellera o qualsevol altre espai verd que requereixi manteniment i conservació”. 

El portaveu popular denuncia que “l'equip de govern format per ERC i En Comú Podem no és transparent ni rigorós. Haurien de respectar als ciutadans en les seves explicacions. Lamentem la seva falta de transparència, fins i tot cap al seus votants, als qui pretenen acontentar i distreure amb llaços i pancartes". En aquest sentit, cita com a exemple que "recentment asseguraven que no podien aturar el PP10 i el projecte Ten Brinke, una de les seves promeses de la seva campanya electoral, quan coneixien perfectament l’estat del pla des de fa mesos l’estat. Tampoc han explicat perquè van enganyar en aquesta qüestió als seus votants”, afegeix.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: