Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

“L’Arboç és cosa de tots”, una campanya que fomenta el civisme

L’objectiu és conscienciar als arbocencs de promoure el civisme en els espais públics / Els mateixos habitants de l’Arboç són els protagonistes de la campanya

L'Ajuntament va instal.lar la senyalització i normativa d'ús de l'espai per a gossos del Parc de Santa Llúcia, en el marc de la campanya "L'Arboç és cosa de tots" L'Ajuntament va instal.lar la senyalització i normativa d'ús de l'espai per a gossos del Parc de Santa Llúcia, en el marc de la campanya "L'Arboç és cosa de tots" AJUNTAMENT DE L'ARBOÇ
Vida Municipal Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Gener 2019 13:59

L’Ajuntament de l’Arboç ha decidit promulgar una campanya per fomentar el saber estar als espais públics del municipi sota el nom “L’Arboç és cosa de tots”. La iniciativa es tracta d’un procés participatiu on els mateixos arbocencs i arbocenques hi podran participar expressant la seva opinió, i proposant idees que ajudin a detectar i eliminar les diferents actituds incíviques que causen malestar, molèsties i massa sovint un cost econòmic elevat a les arques municipals que han de pagar tots els arbocencs. Amb les diferents propostes, es realitzarà un vídeo divulgatiu protagonitzat pels arbocencs que hagin participat en la campanya.

Amb l’objectiu d’escoltar i fomentar la participació del màxim nombre de ciutadans en la campanya, l’Ajuntament va convocar una reunió el passat 11 de desembre. En aquella trobada es va fer una dinamització i tothom va poder dir la seva per tal de localitzar totes les actituds considerades incíviques pels habitants, les més freqüents, i quines solucions es proposen per derogar-les.

L’Ajuntament fa una crida a tots els vilatans perquè participin en la campanya. És una iniciativa de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de l’Arboç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: