Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un santuari de gossos de Valls demana voluntariat

La responsable del 'Projecte Empathia' necessita ajudes puntuals per poder garantir l'alimentació, cura, neteja i sortides dels gossos

Montse Bou és la fundadora i ànima del 'Projecte Empathia', el santuari per a gossos Montse Bou és la fundadora i ànima del 'Projecte Empathia', el santuari per a gossos FACEBOOK MIREIA SEGARRA
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 30 Agost 2021 18:32

El 'Projecte Empathia', el santuari per a gossos amb seu a Valls, ha demanat, a través de les xarxes socials, la col·laboració de persones voluntàries que puguin prestar la seva ajuda puntualment en tasques bàsiques d'alimentació, cura, neteja o fer sortides amb els canins.

La fundadora i responsable del santuari, Montse Bou, - una arquitecta barcelonina que es va traslladar fa un temps a la capital de l'Alt Camp per engegar aquest projecte-, explica al seu compte de Facebook que actualment es veu incapacitada per exercir amb plenes facultats degut a la fatiga que li causa l'hipotiroïdisme. És per això que fa una crida al voluntariat per no desatendre els gossos, ja que la majoria són vells o pateixen alguna malaltia.

Aquesta situació l'ha obligat a aparcar altres necessitats del santuari, com ara les tasques de jardineria, el rentat i la reparació de llits, la neteja de l'espai exterior o l'organització del magatzem exterior i dels pinsos (calen estanteries,...), etc.. Per això qualsevol altre suport d'aquest tipus també serà ben rebut.

El Projecte Empathia

Des d'un principi, la filosofia del Projecte Empathia ha estat donar una vida digna als gossos més vulnerables, malalts i vells, en un entorn familiar i domèstic. Una idea simple, però innovadora, allunyada de gàbies, aïllament i solitud.

La Montse és arquitecta i, abans, vivia i treballava a Barcelona. Com a conseqüència d'una sèrie de circumstàncies personals sumades a l’extraviament durant nou dies del Trasto, un dels quatre gossos amb qui convivia la Montse a la ciutat comtal, es va adonar que hi ha molts gossos abandonats, que mai han sentit el caliu d’una llar o que només han conegut el maltractament. La majoria d’aquests animals són grans, vells o tenen alguna malaltia que fa difícil que algú se’n vulgui fer càrrec. La resposta de la Montse va ser passar a l'acció i crear un santuari per a gossos en un entorn més propici, com als afores de Valls.

Com podeu ajudar?

Qualsevol persona que disposi d'una estona o de temps lliure per poder fer de voluntariat, pot adreçar-se a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

També podeu donar suport econòmic a través de qualsevol d'aquestes vies:

Bizum, 690804576
ℹ️ PayPal, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
ℹ️ Teaming. 1€/mes, https://www.teaming.net/projecteempathia-santuarioparaperros
ℹ️ Donacions: ES16 3058 4030 3027 2000 4468 CAJAMAR
ℹ️ Apadrinaments, socis : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: