Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus i Tarragona se sumen a les mobilitzacions per reclamar "Prou Murs" a Europa

La Plataforma 12D denuncia el nou Pacte de Migració i Asil (PEMA) de la Unió Europea

Concentració de la Plataforma 12D, aquest dissabte al migdia, al raval de Santa Anna de Reus Concentració de la Plataforma 12D, aquest dissabte al migdia, al raval de Santa Anna de Reus TWITTER PLATAFORMA 12D
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 12 Desembre 2020 16:12

Coincidint amb la setmana del 10D, Dia dels Drets Humans, les ciutats de Reus i Tarragona s'han sumat aquest dissabte al migdia a una mobilització unitària a nivell de Catalunya convocada per la Plataforma 12D per denunciar el nou Pacte de Migració i Asil (PEMA) que prepara la Unió Europea.

A les concentracions d'avui s'ha reclamat "Prou Murs" perquè consideren que el nou pacte "protegeix les fronteres i no les persones". També s'ha fet lectura d'un manifest que demana: "Prou mort a les fronteres, prou mort al nostre mar. Prou polítiques que deshumanitzen les persones que migren i busquen refugi. Diem prou a l’Europa Fortalesa que vulnera dia rere dia els drets humans".

A Tarragona, l'acte de denúncia s'ha fet a la plaça Corsini i, a Reus, al raval de Santa Anna.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: