Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Maria Pau Huguet serà a les 10es Jornades de la Comunicació de l'Hospitalet de l'Infant

La conferència de la periodista, 'Una vida a la tele', i el lliurament dels I Premis de Comunicació de la Ràdio, tindran lloc, aquest dimarts 7 de maig, a les 19h

Imatge d'arxiu d'una entrevista a la periodista Mari Pau Huguet a 'Els Matins' de TV3, l'any 2012 Imatge d'arxiu d'una entrevista a la periodista Mari Pau Huguet a 'Els Matins' de TV3, l'any 2012 ARXIU / INFOCAMP
Comunicació Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Mai 2024 07:08

El proper dimarts 7 de maig, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant celebrarà el seu 36è aniversari amb les 10es Jornades de la Comunicació.

Aquestes jornades inclouran una conferència a càrrec de la periodista Mari Pau Huguet, sota el títol 'Una vida a la tele'; i el lliurament dels I Premis de Comunicació de la Ràdio, adreçats a l'alumnat de 1r de Batxillerat de l’Institut Berenguer d’Entença que fa l'optativa de Comunicació. Aquests 21 estudiants i estudiantes han presentat un total de 9 pòdcasts en català. S'entregaran dos guardons que reconeixeran l'originalitat i la qualitat dels treballs.

Ambdós actes tindran lloc a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere a partir de les 19 h. Els actes són oberts a tothom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: