Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Calafell engega una campanya perquè no es regalin cadells de gos per Nadal

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Gossos en acció amb l’objectiu d’evitar els abandonaments d’aquí a uns mesos

Es tracta d’una iniciativa impulsada per Gossos en acció amb l’objectiu d’evitar els abandonaments d’aquí a uns mesos Es tracta d’una iniciativa impulsada per Gossos en acció amb l’objectiu d’evitar els abandonaments d’aquí a uns mesos CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 28 Desembre 2018 16:57

L’entitat calafellenca Gossos en Acció ha començat a impulsar en aquest mes de desembre una campanya perquè no es regalin cadells de gos aquest Nadal. El gruix de la campanya es farà al Parc de Nadal, situat al pavelló de Segur, ja que és en aquesta època de l’any quan més cadells es compren i venen.

La presidenta de l’entitat, Marina Ordoño, recorda que “aquests regals es fan sense tenir en compte que els animals creixeran i que tenen unes necessitats que potser no podran ser ateses per qui els rebi com a regal”.

Des de Gossos en acció volen recalcar que regalar mascotes per Nadal porta a una cria descontrolada, i fins i tot al tràfic, per l’alta demanda de cadells que hi ha en aquestes dates. Per això, l’entitat aconsella que si realment es vol tenir un animal com a nou membre de la família s’opti per recórrer a l’adopció, ja que les gosseres, els refugis i les protectores estan plenes d’exemplars de totes les races i adequats a qualsevol opció.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: