Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Concentracions universitàries per denunciar l’empresonament dels presidents d’Òmnium i de l’ANC

Al migdia s'han fet concentracions davant de centres i campus en defensa dels drets individuals i col·lectius

Estudiants, professors i personal d'administració i serveis s'han concentrat davant la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus Estudiants, professors i personal d'administració i serveis s'han concentrat davant la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 17 Octubre 2017 19:00

La Universitat Rovira i Virgili (URV) s’ha afegit a la convocatòria per denunciar l’empresonament dels presidents d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, que va tenir lloc ahir a Madrid després de declarar davant la jutgessa Carmen Lamela.

Membres de la comunitat universitària han participat en concentracions davant dels centres aquest dimarts 17 d’octubre durant cinc minuts, “per defensar els drets individuals i col·lectius, especialment el de manifestació, i per reclamar novament diàleg i negociació per resoldre problemes polítics”, com recull el comunicat institucional.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: