Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre aborden els nous reptes de l'evolució de l'activitat turística

En el marc de les Jornades estratègiques organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, a l'acte inaugural de les jornades celebrades a l'Hospitalet de l'Infant El president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, a l'acte inaugural de les jornades celebrades a l'Hospitalet de l'Infant DIPTA.CAT
Turisme Redacció Infocamp
Divendres, 27 Octubre 2023 20:16

El sector turístic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre s’ha reunit aquesta setmana en el marc de les jornades estratègiques organitzades pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Les trobades han tingut com a objectiu detectar les noves tendències del sector turístic de la demarcació per tal d’impulsar accions que ens permetin millorar-ne la competitivitat.

Les jornades s’han celebrat en dues sessions: la primera, adreçada a tot el sector turístic de la demarcació, ha inclòs ponències i taules rodones que han permès compartir coneixement, idees i estratègies per afrontar els nous reptes que planteja l’evolució de l’activitat turística, amb especial atenció a l’evolució de la demanda, el perfil del consumidor i els reptes que els canvis constants es presenten per a les empreses.

Referents en els àmbits de la gestió i les tendències turístiques com Chris Pomeroy, especialista en comunicació turística i president d’Interface España i CEO d’Internacional Turisme Group, o Carlos Vogeler, professor universitari i autor de llibres sobre el sector turístic, entre altres, han compartit la seva experiència i coneixements. L'objectiu d'aquesta primera sessió va ser recollir les aportacions dels experts i principals referents en els àmbits de la gestió i de les tendències turístiques per tal de traçar el full de ruta del turisme a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

La segona jornada va reunir el sector turístic de les Terres de l'Ebre i de la Costa Daurada en dues sessions de planificació, una per a cada marca turística, amb propostes i dinàmiques de treball per tal de dissenyar les accions futures que en matèria de promoció i màrqueting han de permetre configurar el futur Pla d'Actuació 2024 del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, tant per a la Costa Daurada com per a les Terres d l'Ebre.

L’acte inaugural de les jornades, celebrat a l’Hospitalet de l’Infant, va estar encapçalat pel president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, i l’alcaldessa d’aquest municipi, Assumpció Castellví.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: