Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Salou i la Diputació coincideixen en la importància de la interacció entre les zones d'interior i la costa

L'alcalde de Salou, Pere Granados, es reuneix amb el president del Patronat de Turisme de la Diputació, Carlos Brull, per establir estratègies conjuntes

Imatge de la reunió entre els representants de l'Ajuntament de Salou i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona Imatge de la reunió entre els representants de l'Ajuntament de Salou i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona AJUNTAMENT DE SALOU
Turisme Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Agost 2023 11:23

L'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados, s'ha reunit, aquest passat divendres al matí, amb el president i la directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Carlos Brull i Marta Farrero, respectivament. En aquesta trobada es van intercanviar visions que afecten la promoció de Salou i el desenvolupament turístic, i es van compartir idees amb vista a potenciar encara més el sector.

Aquesta reunió ha servit, així mateix, per acostar posicions i identificar punts en comú, amb la idea de forjar línies estratègiques comunes en diversos mercats i segments i treballar conjuntament en projectes futurs innovadors i sostenibles.

Més interacció entre l'interior i la costa

Un altre dels aspectes tractats a la reunió ha estat la importància de la interacció entre l'interior i la costa.

"La bona entesa que hem experimentat en aquesta reunió és un pas transcendental cap a una col·laboració més estreta i una promoció més efectiva de la marca turística", ha afirmat l'alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme, Pere Granados.

El compromís i la sintonia d'aquestes entitats – el Patronat Municipal de Turisme de Salou i el de la Costa Daurada – són el testimoni de l'avanç cap a una gestió turística integrada i col·laboradora.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: