Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La recollida de residus del riu Brugent omple dos tractors de deixalles

Una quarantena de persones van participar en aquesta acció de voluntariat ambiental a l’antic abocador de Capafonts

Imatge dels participants en la recollida de residus a la Vall del riu Brugent amb les deixalles retirades Imatge dels participants en la recollida de residus a la Vall del riu Brugent amb les deixalles retirades CEDIDA
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Novembre 2023 15:26

La Vall del riu Brugent, concretament la zona de l’antic abocador de Capafonts, va aplegar una quarantena de persones de les diverses entitats organitzadores en la jornada de voluntariat ambiental d’ahir diumenge 26 de novembre.

Els voluntaris van omplir dos remolcs de tractor de deixalles com neveres, cuines, bicicletes, uralita, llana de vidre, plàstics, vidres, ferralla, roba i sabates entre d’altres.

L’activitat ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Capafonts, l’Associació de Defensa Forestal, Associació Excursionista de Capafonts i altres entitats pertanyents a “SOS”.

Nova acció a la primavera

Des de les associacions participants ja s’ha anunciat una nova acció similar de cara la primavera, una jornada que serveixi per “rematar la feina i eliminar aquest abocador il·legal”.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: