Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova jornada de recollida de residus a la Vall del riu Brugent

L'acció de voluntariat ambiental tindrà lloc el diumenge 26 de novembre, a les 9.30 h, i se sortirà des de Capafonts

Imatge d'una rentadora abocada a la Vall del riu Brugent Imatge d'una rentadora abocada a la Vall del riu Brugent ASSOCIACIÓ MOLÍ DEL FORT
Medi Ambient Redacció Infocamp
Dimarts, 21 Novembre 2023 10:39

Diumenge 26 de novembre tindrà lloc una nova acció de voluntariat ambiental a Capafonts (Baix Camp), a la Vall del riu Brugent. L’activitat, organitzada per l'Ajuntament de Capafonts, l'Associació de Defensa Forestal, el grup GATA, l'Associació Molí del Fort i el Club d'Esports de Muntanya de Capafonts amb la col·laboració de Good Karma Project i Al Camp Residu Zero, consistirà a recollir els residus acumulats i abocats al voltant del riu. En acabar, hi haurà dinar de germanor on els participants hauran de dur plat, coberts i got.

Denúncia de la brutícia acumulada

L’Associació Molí del Fort ha difós un vídeo per les xarxes socials on denuncia i mostra la gran quantitat de brutícia acumulada a la Vall del Brugent. S’hi poden veure rentadores, carros, neveres, rodes, entre d’altres, a causa de la presència d’un antic abocador en aquesta zona.

Des de l’organització fan una crida a la ciutadania sumar-se en aquesta jornada de retirada de residus.

Per apuntar-se a la jornada: ja.cat/brugent 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: