Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les pluges afecten especialment Salou

La principal incidència es va produir a l'exterior d'un hotel de Salou, quan va caure un mur de contenció que va provocar danys en els vehicles estacionats

Salou intentava tornar avui a la normalitat després de les tempestes que van deixar acumulacions d'aigua per tot arreu Salou intentava tornar avui a la normalitat després de les tempestes que van deixar acumulacions d'aigua per tot arreu AJUNT. DE SALOU
Medi Ambient Redacció Infocamp
Divendres, 01 Setembre 2017 16:11

Protecció Civil ha desactivat aquesta matinada l’alerta del Pla Especial d'Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT), un cop ha passat el front de pluges intenses que ha afectat a la costa tarragonina per la nit. El front d’aquest dijous va provocar algunes incidències, tot i que cap d’elles va tenir caràcter greu ni va provocar danys personals.El telèfon d’emergències 112 de Catalunya va atendre més de 150 trucades, a partir de les 21h, la majoria van arribar del Tarragonès i el Baix Camp.

Salou, Tarragona i Cambrils van ser les ciutats que van registrar més trucades al 112, de les 42 incidències que es van produir a tot el Camp de Tarragona. La majoria van ser a causa de problemes de trànsit i d'acumulació d'aigua en baixos i caiguda de branques a la via pública.Segons els Bombers de la Generalitat, la incidència més destacada va ser la caiguda d’un mur de contenció d’uns dos metres d’alçada per deu metres de llargada a l'exterior d’un hotel de Salou, que va provocar danys en els vehicles aparcats.

A Salou els principals problemes es va concentrar en zones com la plaça Europa, on nombrosos vehicles es van veure sorpresos per la tromba d’aigua caiguda en poca estona i hi van quedar atrapats. De fet, la capital de la Costa Daurada va registrar uns 50 l/m2 en tan sols dues hores.

Els bombers van haver de realitzar una quinzena de serveis en aquesta ciutat i la Policia Local va haver de tallar el trànsit el carrer Barcelona -a l’alçada del pas a nivell del ferrocarril- i el carrer Sol -al barri de Barenys- per acumulació d’aigua. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: